Schweppes

Bitter Lemon Zero Sugar

Препознатливиот вкус, сега и без шеќер

Впушти се во авантура со новиот Schweppes Bitter Lemon Zero! Предај им се на сетилата и уживај во освежителните меурчиња на препознатливиот добар вкус на Schweppes Bitter Lemon, сега и без шеќер!

Подобро во друштво отколку соло

Рецепт за совршенство? Зајдисонце со друштво и Schweppes Bitter Lemon Zero! Испратете ја жештината покрај совршените меурчиња и уживајте во освежителниот и препознатлив вкус, сега и без шеќер.