The Sound of Real Magic

 

Zbulo këngën më të fundit të Coke Studio nga artistët Jon Batiste, Camilo, J.I.D, Cat Burns dhe NewJeans dhe qëndro me ne për më shumë bashkëpunime që dhurojnë magji të vërtetë.

A do me e përjetu çdo ditë të verës si me qenë e fundit?

Muzika ka më shumë se një shije, zhytu në të gjitha. Qëndroni në hap me artistët tuaj të preferuar. Këtë verë, mos e le kohën me t'shku kot. Çoje veten peshë dhe shfrytëzoje në maksimum sezonin e festivaleve me Coca‑Cola.

Group of people enjoying a misic festival drinking coca cola