POLITIKAT E "COOKIES"

Kjo Politikë e Cookies e Kompanisë së Coca‑Cola ("Politika e Cookies") përshkruan llojet e ndryshme të skedarëve të cookie-ve që përdoren në lidhje me faqen e internetit të zotëruar dhe të kontrolluar nga NV Coca‑Cola Services SA, me zyrë të regjistruar në Chaussée de Mons 1424, 1070 Bruksel (në tekstin e mëtejmë "Coca‑Cola" ose "ne"), nga e cila po hyni në këtë Politikë të Cookies ("Sajti"). Coca‑Cola përcakton mjetet dhe qëllimet e përpunimit të të dhënave personale të përshkruara në këtë Politikë të Cookies, dhe për këtë arsye është kontrolluesi i të dhënave (në kuptimin e Rregullores së BE-së 2016/679).

Në varësi të sajtit ku po hyni, njoftimet tona të privatësisë zbatohen www.coca-cola.ie/cookie-policy përveç kësaj Politike të Cookie-ve dhe plotësojnë këtë Politikë të Cookies.

Ju keni mundësinë të pranoni përdorimin e cookies përpara se të hyni në këtë sajt. Kjo Politikë e Cookie-ve ju lejon të jepni pëlqimin ose të refuzoni pëlqimin për secilën kategori të cookie-ve (përveç Cookies Rreptësisht të Nevojshme, të cilat mund të refuzohen vetëm).

Nëse keni pyetje, ju lutemi na kontaktoni me email në gbcic@coca-cola.com ose na shkruani në: Coca‑Cola Britania e Madhe, 1A Wimpole Street, Londër, W1G 0EA.

Çfarë janë cookies dhe teknologjitë e tjera të ngjashme?

 

Cookies dhe teknologjitë e ruajtjes në internet që lejojnë ruajtjen lokale dhe të sesioneve ("cookies") e bëjnë më të lehtë për ju ndërveprimin me faqen tonë të internetit. Ato zakonisht janë skedarë të vegjël me tekst, të shkarkuar nga shfletuesi juaj i internetit në pajisjen tuaj kur vizitoni faqen tonë të internetit. Ne gjithashtu vendosim cookies në pajisjen tuaj kur ndërveproni me teknologjitë e faqeve të internetit nga ofruesit e palëve të treta, të tilla si skriptet, piksel-ët dhe tag-et, të cilat ne i integrojmë në faqen tonë të internetit për qëllime reklamimi. “Pikseli (Facebook) mbledh të dhëna që na ndihmojnë të gjurmojmë shndërrimet nga reklamat (Facebook), të optimizojmë reklamat, të ndërtojmë audienca të synuara për reklamat në të ardhmen dhe të bëjmë reklama për njerëzit që kanë ndërmarrë një lloj veprimi në faqen tonë. Funksionon duke vendosur dhe nxitur cookies për të gjurmuar përdoruesit ndërsa ata ndërveprojnë me faqen tonë dhe reklamat tona (Facebook).

 

Ne gjithashtu përdorim teknologji të tjera të ngjashme me cookies. Ne i përdorim këto për të kaluar informacionin që kemi mbledhur rreth jush kur vizitoni faqen tonë të internetit tek aplikacionet e tjera.

 

Ne sigurojmë informacion më poshtë mbi përdorimin e këtyre teknologjive, si dhe mënyrën se si mund të ndryshoni cilësimet e cookie-t, sipas preferencave tuaja.

Për të optimizuar përvojën tuaj në internet

 

Cookies kryejnë funksione të ndryshme që na ndihmojnë ta bëjmë përvojën tuaj në internet më të këndshme dhe më interaktive. Sidomos nëse jeni duke përdorur të njëjtën pajisje dhe të njëjtin shfletues si keni bërë kur keni vizituar faqen tonë të internetit më parë.

 

Disa cookies konsiderohen thelbësore për drejtimin dhe mirëmbajtjen e faqes së internetit të Coca‑Cola dhe ato na mundësojnë t'ju sigurojmë:

 

 • Akses në shërbime dhe funksionalitete në çdo kohë;
 • Informacion të qëndrueshëm dhe të azhornuar;
 • Një përvojë pa ndërprerje në internet.

 

Për t'ju ofruar përmbajtje dhe oferta të përshtatura për interesat tuaja

 

Coca‑Cola përdor cookies për reklamim dhe targetim. Këto cookies ruajnë informacione nga historiku juaj i shfletimit për të regjistruar interesat tuaja dhe aktivitetet e shfletimit në faqen tonë të internetit. Kjo na mundëson neve ose partnerëve tanë të:

 

 • Reklamohen produktet e Coca‑Cola në faqet e tjera të internetit, bazuar në vizitat tuaja në faqen tonë;
 • Kombinohet dhe optimizohet informacioni jonë në mënyrë që reklamat Coca‑Cola që shihni në internet të jenë të rëndësishme për ju dhe interesat tuaja.

 

Për të na ndihmuar të përmirësojmë faqet tona të internetit

 

Cookies na lejojnë të përmirësojmë faqet tona në internet duke analizuar se si i përdorin ato vizitorët. Ne shikojmë se cila përmbajtje është e popullarizuar dhe i përdorim ato informacione për të parashikuar se çfarë tjetër mund të shohin vizitorët interesante ose të dobishme. Kjo na ndihmon të:

 

 • Kuptojmë se si vizitorët i përdorin faqet tona të internetit, në mënyrë që t’i bëjmë më të mirë dhe të rrisim përvojën e vizitorëve;
 • Provojmë ide të ndryshme dhe shfaqim përmbajtje që është më e rëndësishme për vizitorët individualë.

 

Cookies gjithashtu na ndihmojnë të kuptojmë se si ju përdorni dhe bashkëveproni me ne, kështu që nuk keni pse të na tregoni sa herë që vizitoni një nga faqet tona të internetit. Ato mund të përdoren, për shembull, për të kujtuar preferencat tuaja dhe ID-në tuaj të përdoruesit kur na vizitoni. Nëse i dimë cilësimet tuaja dhe çfarë ju pëlqen, ne mund të:

 

 • Ju sigurojmë një përvojë më të personalizuar të Coca‑Cola-s duke ju ndihmuar të lundroni në faqet më të rëndësishme në mënyrë më efikase;
 • Kujtojmë disa preferenca personale, të tilla si vendosja e gjuhës dhe konfigurimet e preferuara;
 • Modifikojmë përmbajtjen bazuar në preferencat tuaja dhe ju ofrojnë përmbajtje të personalizuar.

 

 

Llojet e cookies

 

Coca‑Cola dhe partnerët e saj përdorin lloje të ndryshme të cookies në varësi të funksionit dhe qëllimit të tyre. Këto cookies përshkruhen më tej në këtë Politikë Cookie dhe mund të menaxhohen këtu.

Cookie Settings

 

Cookies të nevojshme - Gjithmonë aktiv

 

Ne i përdorim këto cookies për të:

 • Identifikuar dhe mundësuar që të hyni në llogarinë tuaj të përdoruesit;
 • Kujtuar veprimet tuaja të mëparshme, siç është zgjedhja e pëlqimit të cookie-t.

[Hap / Mbyll] Informacion shtesë mbi këto cookies

 

Cookie-t e nevojshme ju lejojnë të përdorni faqen tonë të internetit dhe të përdorni karakterictikat që ju ofrojmë. Ju nuk do të jeni në gjendje të përdorni faqen e internetit pa këto cookies, përfshirë këtu duke ju treguar një version dhe prezantim të faqes së internetit që korrespondon me lidhjen e internetit që po përdorni. Për më tepër, këto cookies sigurojnë që kur ndryshoni faqe, të zhvillohet funksioni i ndryshimit nga http në https. Miratimi juaj nuk është i nevojshëm për përdorimin e cookies thelbësore.

 

Këto cookies nuk mund të çaktivizohen duke përdorur ndonjë nga funksionet në këtë faqe interneti. Baza jonë ligjore për përdorimin e këtyre cookies është Neni 6.1 (f) i GDPR, interesi ynë i ligjshëm për t’ju ofruar faqen e internetit.

 

Mund të mësoni më shumë rreth Cookies të përdorura në qendrën e preferencave [vendos link-un]

Cookies të Analitikës

Ne i përdorim këto cookies për të:

 • Parë se si angazhoheni me faqen tonë;
 • Zbuluar më shumë rreth udhëtimit tuaj personal midis faqeve;
 • Përmirësuar faqen tonë të internetit dhe përshtatur atë sipas preferencave tuaja.

 

[Hap / Mbyll] Informacion shtesë mbi këto cookies

 

Cookies të Analitikës mbledhin informacione në lidhje me mënyrën se si vizitorët ndërveprojnë me faqen tonë të internetit dhe mundësojnë një faqe interneti të ruaj informacionin e futur tashmë (si emrat e përdoruesit dhe zgjedhjet e gjuhëve), në mënyrë që të ju ofrojë funksione të përmirësuara dhe më të përshtatshme. Për shembull, një faqe interneti mund t'ju ofrojë informacion më të rëndësishëm lokal nëse përdor një cookie për të kujtuar rajonin tuaj. Cookies të Analytics përdoren gjithashtu për të mundësuar veçoritë që ju kërkoni si luajtja e videove, por vendosen vetëm të aktivizuara nga përdoruesi. Këto cookies na ndihmojnë të sigurojmë një faqe interneti të krijuar për tu përdorur në mënyrën më të mirë të mundshme.

 

Baza jonë ligjore kur ne përdorim këto Cookie është se ju keni dhënë pëlqimin tuaj, (Neni 6.1 (a) GDPR). Ju keni të drejtë të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë. Tërheqja e pëlqimit nuk do të ndikojë në ligjshmërinë e përpunimit bazuar në pëlqimin para tërheqjes së tij.

 

Mund t'i çaktivizoni këto cookies në çdo kohë përmes butonave mëposhtë ose përmes cilësimeve në shfletuesin tuaj.

 

Mund të mësoni më shumë rreth Cookies të përdorura në qendrën e preferencave [vendos link-un]

Cookie reklamash –

 

Ne përdorim dhe lejojmë që palët e treta të shpërndajnë këto cookies për të:

 • Siguruar reklama në internet që ju ofrojnë informacione përkatëse;
 • Parandaluar që e njëjta reklamë të shfaqet vazhdimisht.

 

[Hap / Mbyll] Informacion shtesë mbi këto cookies

 

Këto cookies përdoren për të ofruar reklama dhe komunikime të tjera marketingu më të rëndësishme për ju dhe interesat tuaja. Ata kujtojnë nëse keni vizituar një faqe interneti dhe e ndajnë këtë informacion me, për shembull, reklamat dhe agjencitë e medias. Përveç kësaj, cookies të reklamave mund të përdoren nga partnerët tanë për të krijuar profile, në mënyrë që ata të mund t'ju tregojnë reklama përkatëse në faqet e tjera të internetit dhe të krijojnë audienca të ngjashme. Ato gjithashtu bëjnë të mundur kufizimin e numrit të herëve që ju shfaqet një reklamë, me qëllim që të shmang ekspozimin e tepërt dhe bezdinë e përdoruesit.

 

Baza jonë ligjore kur ne përdorim këto Cookies është se ju keni dhënë pëlqimin tuaj, (Neni 6.1 (a) GDPR). Ju keni të drejtë të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë. Tërheqja e pëlqimit nuk do të ndikojë në ligjshmërinë e përpunimit bazuar në pëlqimin para tërheqjes së tij.

 

Mund të mësoni më shumë rreth Cookies të përdorura në qendrën e preferencave [vendos link-un]

 

Personalizimi i Cookies

Ne përdorim dhe lejojmë që palët e treta të vendosin këto cookies për të na ndihmuar të:

 

·       Dorëzojmë përmbajtjen multimediale;

·       Mbajmë të dhënat tuaja të sigurta kur të jeni identifikuar.

·       Personalizojmë përvojën tuaj në faqen tonë duke ju treguar përmbajtjen që mund t’ju interesojë bazuar në shikimet e mëparshme në internet

·       T’ju shfaqim më pak, reklama më të rëndësishme bazuar në interesat tuaja

 

[Hap / Mbyll] Informacion shtesë mbi këto cookies

 

Këto cookies mundësojnë një faqe interneti të ruaj informacionin e vendosur tashmë (si emrin e përdoruesit dhe zgjedhjet e gjuhës), në mënyrë që t’ju ofrojë funksione të përmirësuara dhe më të përshtatshme. Për shembull, një faqe interneti mund t'ju ofrojë informacion më të rëndësishëm lokal nëse përdor një cookie për të kujtuar rajonin tuaj. Këto cookies përdoren gjithashtu për të mundësuar funksione që ju kërkoni si luajtja e videove, por aktivizohen vetëm nga përdoruesi. Këto cookies na ndihmojnë të sigurojmë një faqe interneti të krijuar për tu përdorur në mënyrën më të mirë të mundshme. Mund t'i çaktivizoni këto cookies në çdo kohë në cilësimet në këtë Politikë Cookie ose në shfletuesin tuaj. Këto cookies nuk ndjekin lëvizjet tuaja në faqet e tjera të internetit.

 

Këto cookies na ndihmojnë të personalizojmë përvojën tuaj në faqen tonë. Për shembull, nëse jeni duke lexuar një artikull në lidhje me sheqerin e ulët, atëherë mund t'ju tregojmë reklama për Coke Zero. Kjo quhet reklamë kontekstuale. Personalizimi i reklamave mund të bazohet në informacionin e mbledhur në lidhje me përdorimin tuaj të shërbimeve tona dhe të dhëna të tjera që palët e treta mund të kenë për ju, si interesat, moshën dhe gjininë tuaj të nxjerra nga shfletimi juaj i internetit që një reklamues ka për ju. Ne gjithashtu mund të përdorim vendndodhjen tuaj të përgjithshme për t'ju treguar reklama të rëndësishme për vendin ku jeni, kështu që nëse jeni në Mbretërinë e Bashkuar do të shihni reklama nga reklamuesit në Mbretërinë e Bashkuar. Nëse dëshironi që faqja të jetë më e përshtatur për ju, ju lutemi aktivizoni këto cookies.

 

Baza jonë ligjore kur ne përdorim këto Cookie është se ju keni dhënë pëlqimin tuaj, (Neni 6.1 (a) GDPR). Ju keni të drejtë të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë. Tërheqja e pëlqimit nuk do të ndikojë në ligjshmërinë e përpunimit bazuar në pëlqimin para tërheqjes së tij.

 

Mund të mësoni më shumë rreth Cookies të përdorura në qendrën e preferencave [vendos link-un]

 

NË DETAJE

Çfarë duhet të dini për cookies?

 

Cookies ndihmojnë për të siguruar një përvojë më të mirë dhe më të shpejtë në internet. Pothuajse çdo faqe interneti përdor cookies ose teknologji të ngjashme.

 

Herën tjetër që do të vizitoni të njëjtën faqe interneti duke përdorur të njëjtën pajisje, faqja e internetit që filloi fillimisht vendosjen e cookie do të njohë që ju keni vizituar faqen e internetit më parë, dhe në disa raste, ajo përshtat përmbajtjen duke marrë parasysh vizitat tuaja më të mëparshme . Në këtë mënyrë, përvoja e faqes së internetit mund të përshtatet me interesat dhe preferencat tuaja personale.

 

Cookies të palëve të para kundrejt cookies të palëve të treta

 

Cookies të palëve të para janë cookies që Coca‑Cola vendos në faqen e internetit që po vizitoni aktualisht dhe me të cilën bashkëveproni kur përdorni faqet tona të internetit.

 

Faqet tona të internetit mund të përmbajnë gjithashtu përmbajtje nga faqet e tjera të internetit të cilat mund të vendosin cookies të tyre. Këto cookies vendosen nga dikush tjetër përveç Coca‑Cola. Këta ofrues të palëve të treta mund të vendosin cookies ndërsa ju jeni duke vizituar faqen e internetit të Coca‑Cola dhe të marrin informacione të tilla si fakti që keni ngarkuar një faqe të Coca‑Cola në internet. Do të duhet të vizitoni faqet e internetit të atyre palëve të treta për të mësuar më shumë se si i përdorin këto cookies. Ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me palët e treta përkatëse më tej në këtë Politikë Cookie.

 

Nëse keni vendosur që nuk doni të pranoni cookies të palëve të treta, nuk keni nevojë të jepni pëlqimin ose mund të tërhiqni pëlqimin tuaj duke përdorur funksionin përkatës të dhënë në seksionin "Cilësimet e Cookie". Nëse refuzoni të gjitha cookie-t e palëve të treta, do të pajiseni vetëm me ato funksione në faqen tonë të internetit, të cilat mund të garantojmë se do të funksionojnë pa këto cookies.

ÇFARË NDODH NËSE UNË REFUZOJ COOKIES?

Nëse vendosni të refuzoni cookies që kërkojnë pëlqimin tuaj paraprak, ne nuk do të përdorim cookies të tilla. Nëse vendosni të tërhiqni pëlqimin që na ishte dhënë më parë, ne nuk do të përdorim më cookie-t përkatëse dhe do t'i fshijmë ato (nëse janë cookies të palës së parë). Kjo do të thotë, megjithatë, që në rastin e cookies funksionale, ju nuk do të jeni në gjendje të përfitoni nga të gjitha tiparet dhe funksionalitetet e faqes sonë të internetit. Në mënyrë të ngjashme, është e mundur që ju të refuzoni cookies të performancës. Në atë rast, ne do të jemi më pak në gjendje të mësojmë atë që ju pëlqen ose nuk ju pëlqen në lidhje me faqen tonë të internetit, në mënyrë që ta bëjmë atë më mirë.

 

Ne nuk mund të fshijmë cookies të palëve të treta. Nëse dëshironi të fshini të gjithë cookie-t e palëve të treta, duhet ta bëni këtë në cilësimet e shfletuesit tuaj. Gjithashtu, nëse refuzoni ose tërhiqni pëlqimin tuaj për cookies të reklamimit, nuk do të merrni domosdoshmërisht më pak reklama - por reklamat që shihni nuk do të personalizohen për t'ju përshtatur nevojave tuaja.