Schweppes

Born Social

Me shoqëri s'ka mërzi

Thuaji jo komoditetit të së zakonshmes dhe po emocionit të së resë! Ndiq instinktin tënd dhe thuaju po daljeve, shoqërimit dhe shijimit të kohës me të tjerët.

Group of friends enjoying the sunset with Schweppes.

Ndiq instinktin tënd social

Një muzg i përsosur po të thërret! Vera është këtu dhe ne s'duam gjë tjetër veçse të pimë Schweppes dhe të shohim se si perëndon dielli në vendet më të mahnitshme e të papritura…