Mirësevini në botën e Fanta

Shtrydh shijen e argëtimit me Fanta!

Shishe plastike me Fanta Orange 450 ml

Fanta Orange 450 ml

E shkëlqyer, e gazuar dhe e përbërë me 3% lëng frutash, Fanta është një pije joalkoolike me shije të shkëlqyer portokalli.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 166 kJ / 39 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 9.5 g
Sheqerna 9.5 g
Proteina 0 g
Kripë 0.04 g

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli (3%) nga koncentrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, ekstrakt agrumesh, stabilizues: E 452 dhe E 412, konservues: sorbat kaliumi dhe benzonat natriumi, aromatizues natyral portokalli me aromatizues të tjerë natyral, antioksidues: acid askorbik, ngjyrues: karoten.

Fanta Orange 330 ml

E shkëlqyer, e gazuar dhe e përbërë me 3% lëng frutash, Fanta është një pije joalkoolike me shije të shkëlqyer portokalli.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 166 kJ / 39 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 9.5 g
Sheqerna 9.5 g
Proteina 0 g
Kripë 0.04 g

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli (3%) nga koncentrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, ekstrakt agrumesh, stabilizues: E 452 dhe E 412, konservues: sorbat kaliumi dhe benzonat natriumi, aromatizues natyral portokalli me aromatizues të tjerë natyral, antioksidues: acid askorbik, ngjyrues: karoten.

Një kanaçe me pije Fanta Orange
Fanta Orange, shishe 250 ml

Fanta Orange 250 ml

E shkëlqyer, e gazuar dhe e përbërë me 3% lëng frutash, Fanta është një pije joalkoolike me shije të shkëlqyer portokalli.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 166 kJ / 39 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 9.5 g
Sheqerna 9.5 g
Proteina 0 g
Kripë 0.04 g

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli (3%) nga koncentrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, ekstrakt agrumesh, stabilizues: E 452 dhe E 412, konservues: sorbat kaliumi dhe benzonat natriumi, aromatizues natyral portokalli me aromatizues të tjerë natyral, antioksidues: acid askorbik, ngjyrues: karoten.

Fanta Exotic 450 ml

Fanta Exotic ju çon në vende tropikale me një lëvizje. Një pije e butë me gaz me lëng frutash që ju jep një ndjenjë ekzotike pushimesh. Mrekullisht freskuese!

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 227 kJ / 53 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 13.2 g
Sheqerna 13.2 g
Proteina 0 g
Kripë 0 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli (2.8%) nga koncentrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, aromatizues, konservues: sorbat kaliumi, stabilizues: E 445, E 414 dhe E 412, antioksidues: acid askorbik.

Shishe plastike Fanta Exotic 450 ml
Një kanaçe me pije Fanta Exotic

Fanta Exotic 330 ml

Fanta Exotic ju çon në vende tropikale me një lëvizje. Një pije e butë me gaz me lëng frutash që ju jep një ndjenjë ekzotike pushimesh. Mrekullisht freskuese!

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 227 kJ / 53 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 13.2 g
Sheqerna 13.2 g
Proteina 0 g
Kripë 0 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli (2.8%) nga koncentrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, aromatizues, konservues: sorbat kaliumi, stabilizues: E 445, E 414 dhe E 412, antioksidues: acid askorbik.

Fanta Exotic 250 ml

Fanta Exotic ju çon në vende tropikale me një lëvizje. Një pije e butë me gaz me lëng frutash që ju jep një ndjenjë ekzotike pushimesh. Mrekullisht freskuese!

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 227 kJ / 53 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 13.2 g
Sheqerna 13.2 g
Proteina 0 g
Kripë 0 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli (2.8%) nga koncentrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, aromatizues, konservues: sorbat kaliumi, stabilizues: E 445, E 414 dhe E 412, antioksidues: acid askorbik.

Fanta Exotic, shishe 250 ml
Pije e konservuar Fanta me limon me zero sheqer prej 330 ml

Fanta Lemon Zero 330 ml

Limoni Fanta Zero është një pije freskuese e shijshme e limonit. Me aromatizues natyral.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 9 kJ / 2 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 0.1 g
Sheqerna 0.1 g
Proteina 0.1 g
Kripë 0.04 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, lëng limoni (3%) nga koncentrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik dhe acid malik, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-K, sukralozë, steviol glycosides dhe neohesperidin DC, aromatizues natyral limoni me aromatizues të tjerë natyral, rregullues aciditeti: citrat natriumi, konservues: sorbat kaliumi, stabilizues: E414 dhe E 445, antioksidues: acid askorbik, ngjyrues: karoten.

Fanta Lemon Zero 1500 ml

Limoni Fanta Zero është një pije freskuese e shijshme e limonit. Me aromatizues natyral.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 9 kJ / 2 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 0.1 g
Sheqerna 0.1 g
Proteina 0.1 g
Kripë 0.04 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, lëng limoni (3%) nga koncentrati, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik dhe acid malik, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-K, sukralozë, steviol glycosides dhe neohesperidin DC, aromatizues natyral limoni me aromatizues të tjerë natyral, rregullues aciditeti: citrat natriumi, konservues: sorbat kaliumi, stabilizues: E414 dhe E 445, antioksidues: acid askorbik, ngjyrues: karoten.

Fanta Limon Zero, shishe 1500 ml