I ke parasysh ato ditët kur asgjë nuk shkon siç duhet?

E gjithë bota duket sikur është kundër teje dhe për ti vënë kapakun, jashtë është një vapë sfilitëse.
Është 40 gradë Celsius në hije dhe shtëpia brënda është kthyer në një sauna.

Kudo ku je, pi një Sprite, zgjidhja kundër vapës