Cat Burns

Cat është një këngëtare dhe kantautore 22 vjeçare nga Streatham, Londër e Jugut, albumet e së cilës janë certifikuar me "Platinum". Tingulli i mrekullueshëm i Cat e ka ngjitur atë në majat e toplistave dhe i ka sjellë vlerësime të panumërta, me të cilat ka përmbyllur një vit të mrekullueshëm. Me një nominim të lakmuar për "BRITs Rising Star", miratimin e marrë nga kritikët në anketën "Sound of 2023" të BBC dhe vlerësimin si artistja "Global RADAR" nga Spotify në emrin e saj, Cat është artistja më e shitur në Mbretërinë e Bashkuar për vitin 2022.  

Cat Burns | Live More & Love More | Coke Studio