Featured Artist Jon Batiste

Jon Batiste është një nga muzikantët më të shkëlqyer, më frytdhënës dhe më të arrirë në histori. Batiste ka kryer studimet në shkollën e mirënjohur Juilliard School në Nju Jork, nga ku u pajis me diplomë BA dhe MFA. Në vitin 2020, ai fitoi çmimin "Oscar" për këngën më të mirë origjinale për filmin "Soul" të Disney/Pixar, një nder që e ndau me kompozitorët Trent Reznor dhe Atticus Ross.

artist on a stage

All artists

Coke Studio

Get notified every time we drop new content on the Coke Studio Channel

Youtube logo