Jessie Reyez

Jessie Reyez është një artiste, kantautore dhe interpretuese elektrike live, që mbart epitetin "e shumëfishtë", meqenëse është fituese e çmimeve të shumta dhe është certifikuar shumë herë me "Platinum", e njohur edhe si zëri i së vërtetës.E nominuar për çmimin "Grammy" për albumin më të mirë bashkëkohor urban për albumin EP të dytë, Jessie ka fituar 5 çmime "Juno" për regjistrimin R&B/Soul të vitit, videon më të mirë dhe artistin e ri më të mirë, si dhe regjistrimin R&B bashkëkohor të këtij viti me "YESSIE".