Nasty C

Muzikanti jugoafrikan, fitues i shumë çmimeve dhe i certifikuar me "Platinum", është me prejardhje nga Durban në provincën KwaZulu-Natal dhe të gjithë e njohin si "Djaloshi më i paparë në Afrikë". Fama e tij ndërkombëtare bëri që në vitin 2020 të nënshkruante kontratë me Def Jam US, çka çoi në publikimin e albumit të tij të tretë "Zulu Man With Some Power", me të cilin bëri bujë në nivel global.  

Nasty C | Crazy Crazy | Coke Studio