Shreya Ghoshal

Shreya Ghoshal është një këngëtare e gjithanshme dhe e njohur indiane e "playback", me mbi 20 vjet përvojë në industrinë e muzikës. Ajo debutoi me kolonën zanore të filmit "Devdas" dhe që atëherë ka punuar me disa kompozitorë ikonë të muzikës. Ajo ka regjistruar mbi 3000 këngë në 20 gjuhë dhe ka fituar çmime të shumta, duke përfshirë katër çmime kombëtare të filmit dhe shtatë çmime "Filmfare". Shreya është e njohur për cilësinë e zërit, shprehinë dhe aftësinë e pabesueshme për të zotëruar shqiptimin.