Evdeki Saat

Një nga emrat në ngjitje të popit alternativ, Evdeki Saat u themelua në vitin 2014 nga Eren Alıcı. Pasi debutuan në YouTube me këngën “Biraz Olsun” , Evdeki Saat bëri bujë ndërsa rekomandohej vesh më vesh, nga njëri te tjetri. Duke krijuar tingullin e tyre me këngët që kanë shkruar dhe publikuar që atëherë, Evdeki Saat ka arritur të prekë një audiencë të madhe.  

Evdeki Saat | Sustum | Coke Studio