XIN LIU

XIN LIU është përfaqësuesja zyrtare e Coke Studio në Kinë. Ajo është këngëtarja, producentja dhe ikona e modës më e re dhe më me ndikim në Kinë. Ajo është gjithashtu një kërcimtare profesioniste rruge. Në vitin 2020, Xin Liu mori pjesë në sezonin e dytë të reality show-t kinez "Youth With You" dhe debutoi si fituese e vendit të parë dhe kampione me popullaritet jashtë vendit. Ajo u emërua gjithashtu si pjesë e elitës nën 30 vjeç nga Forbes në Kinë. Në vitin 2021, Xin Liu publikoi albumin e saj personal, i cili shiti 54 milionë kopje në mbarë botën dhe u shpall si albumi më i shitur në botë.