Zack Tabudlo

Zack Tabudlo e nisi karrierën e tij muzikore në moshë të re, duke filluar nga interpretimet solo, për t'iu bashkuar më pas një grupi dhe një dysheje, për të hapur përfundimisht shtegun e tij si këngëtar, kantautor dhe producent. Në vitin 2022, ai u shpall nga Spotify si artisti lokal më i transmetuar në Filipine, krahas Taylor Swift dhe BTS.  

Zack Tabudlo | Fool | Coke Studio