New Jeans

NewJeans janë grupi i parë që u themelua nga ADOR, shtëpia e pavarur diskografike e HYBE, e drejtuar nga Min Hee-Jin. Nëpërmjet muzikës së tyre të vërtetë dhe të mirëfilltë që portretizon shpirtrat rinorë, grupi pesëanëtarësh (MINJI HANNI, DANIELLE, HAERIN dhe HYEIN) ëndërron të ngrejë zhanrin K-pop në lartësi të reja, duke zhvendosur kufijtë e skenës ekzistuese të K-pop.