Produkte

Shishja plastike e Coca-Cola Shije origjinale 450 ml

Coca‑Cola 450ml

Coca‑Cola Shije Origjinale është pija joalkoolike më e preferuar në botë dhe shijohet që prej vitit 1886. Ju mund të gjeni Coca‑Cola Shije Origjinale në një larmi formatesh që i përshtaten çdo stili jetese dhe rasti.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 180 kJ / 42 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 10.6 g
Sheqerna 10.6 g
Proteina 0 g
Kripë 0 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, sheqer, dioksid karboni, ngjyrues: E 150d, acidifikues: acid fosforik, aromatizues natyral (përfshirë kafeinën)

Coca‑Cola 330ml

Coca‑Cola Shije Origjinale është pija joalkoolike më e preferuar në botë dhe shijohet që prej vitit 1886. Ju mund të gjeni Coca‑Cola Shije Origjinale në një larmi formatesh që i përshtaten çdo stili jetese dhe rasti.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 180 kJ / 42 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 10.6 g
Sheqerna 10.6 g
Proteina 0 g
Kripë 0 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, sheqer, dioksid karboni, ngjyrues: E 150d, acidifikues: acid fosforik, aromatizues natyral (përfshirë kafeinën),

Kanoçe Coca-Cola-s Shije origjinale 330 ml
Shishe qelq e Coca-Cola Shije origjinale 250 ml

Coca‑Cola 250ml

Coca‑Cola Shije Origjinale është pija joalkoolike më e preferuar në botë dhe shijohet që prej vitit 1886. Ju mund të gjeni Coca‑Cola Shije Origjinale në një larmi formatesh që i përshtaten çdo stili jetese dhe rasti.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 180 kJ / 42 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 10.6 g
Sheqerna 10.6 g
Proteina 0 g
Kripë 0 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, sheqer, dioksid karboni, ngjyrues: E 150d, acidifikues: acid fosforik, aromatizues natyral (përfshirë kafeinën)

Coca‑Cola Zero 450ml

Coca‑Cola Zero Sheqer është varianti ynë pa sheqer, që ka shijen unike të Coca‑Cola, por pa sheqerna.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 0.9 kJ / 0.2 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 0 g
Sheqerna 0 g
Proteina 0 g
Kripë 0.02 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, dioksid karboni, ngjyrues: E 150d, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-K dhe aspartame**, acidifikues: acid fosforik, aromatizues natyral (përfshirë kafeinën), rregullues aciditeti: citrat natriumi.

Shishe plastike e Coca-Cola  Zero Sheqer prej 450 ml
Kanoçe Coca-Cola Zero Sheqer prej 330 ml

Coca‑Cola Zero 330ml

Coca‑Cola Zero Sheqer është varianti ynë pa sheqer, që ka shijen unike të Coca‑Cola, por pa sheqerna.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 0.9 kJ / 0.2 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 0 g
Sheqerna 0 g
Proteina 0 g
Kripë 0.02 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, dioksid karboni, ngjyrues: E 150d, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-K dhe aspartame**, acidifikues: acid fosforik, aromatizues natyral (përfshirë kafeinën), rregullues aciditeti: citrat natriumi.

Coca‑Cola Zero 250ml

Coca‑Cola Zero Sheqer është varianti ynë pa sheqer, që ka shijen unike të Coca‑Cola, por pa sheqerna.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 0.9 kJ / 0.2 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 0 g
Sheqerna 0 g
Proteina 0 g
Kripë 0.02 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, dioksid karboni, ngjyrues: E 150d, ëmbëlsues: ciklamat natriumi, acesulfame-K dhe aspartame**, acidifikues: acid fosforik, aromatizues natyral (përfshirë kafeinën), rregullues aciditeti: citrat natriumi.

Shishe qelqi Coca-Cola Zero Sheqer 250 ml

Mirësevini në botën e Coca‑Cola

Shijo ndjesinë me Coca‑Cola

Coca‑Cola është pija freskuese më e famshme dhe me më shumë shitje në histori, si edhe marka më e njohur në botë.