Gjallërues, freskues. Sprite!

E njëjta shije freskuese e Sprite, vjen me shishe të re transparente. Një shishe–risi, e krijuar plotësisht me 100% plastikë të ricikluar dhe 100% të riciklueshme.* Tashmë është edhe më e lehtë ta riciklosh.

*I referohet shisheve 900ml dhe 450ml të Sprite

Produkte

Shishe plastike e ricikluar Sprite 450 ml

Sprite 450ml

Sprite është një pije joalkoolike me aromë limoni dhe lime. Së pari doli në raftet e dyqaneve në vitin 1961 dhe sot është shitur në më shumë se 190 vende.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 38 kJ / 9 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 1.9 g
Sheqerna 1.9 g
Proteina 0 g
Kripë 0.01 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, sheqer, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, ëmbëlsues: acesulfame-K, aspartame** dhe neohesperidine DC, konservues: benzoat natriumi, rregullues aciditeti: citrat natriumi, aromatizuesit natyral limoni dhe lime. Përmban një burim të fenilalaninës.

Sprite 330ml

Sprite është një pije joalkoolike me aromë limoni dhe lime. Së pari doli në raftet e dyqaneve në vitin 1961 dhe sot është shitur në më shumë se 190 vende.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 38 kJ / 9 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 1.9 g
Sheqerna 1.9 g
Proteina 0 g
Kripë 0.01 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, sheqer, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, ëmbëlsues: acesulfame-K, aspartame** dhe neohesperidine DC, konservues: benzoat natriumi, rregullues aciditeti: citrat natriumi, aromatizuesit natyral limoni dhe lime. Përmban një burim të fenilalaninës.

Pije e konservuar Sprite 330 ml
Shishe qelqi Sprite 250 ml

Sprite 250ml

Sprite është një pije joalkoolike me aromë limoni dhe lime. Së pari doli në raftet e dyqaneve në vitin 1961 dhe sot është shitur në më shumë se 190 vende.

Vlera Ushqimore
Fomatet per 100 ml
Vlera energjike 38 kJ / 9 kcal
Yndyrna 0 g
Yndyra e ngopur 0 g
Karbohidrate 1.9 g
Sheqerna 1.9 g
Proteina 0 g
Kripë 0.01 g

Ingredients

Përbërësit: ujë, sheqer, dioksid karboni, acidifikues: acid citrik, ëmbëlsues: acesulfame-K, aspartame** dhe neohesperidine DC, konservues: benzoat natriumi, rregullues aciditeti: citrat natriumi, aromatizuesit natyral limoni dhe lime. Përmban një burim të fenilalaninës.