Ljudski resursi su nam veoma važni

Smatramo da naše raznoliko, ravnopravno i inkluzivno radno mjesto čini našu kompaniju jačom, omogućava nam da stvorimo bolju zajedničku budućnost za naše zaposlene i za zajednice, pruža jednake mogućnosti i stvara osjećaj pripadnosti u našoj kompaniji i u društvu.

Odavno znamo da je naša kompanija jaka samo onoliko koliko i zajednice kojima ponosno služimo i, pored života naših zaposlenih, takođe radimo na tome da poboljšamo živote potrošača, kupaca i društava u cjelini.

Preduzimamo mjere da stvorimo bolju zajedničku budućnost kroz ulaganja u ekonomski razvoj, kroz raznolikost, ravnopravnost i inkluziju, kao i donacije kroz Fondaciju Coca‑Cola.

Grupa žena prikazuje solarni panel, male električne sklopove i električne lampe.

Društvene oblasti na koje smo usredsređeni

Naši globalni ciljevi održivosti, Inicijative i napredak

Izvještaj za 2021. godinu o ekologiji, društvenom uticaju i korporativnom upravljanju

Stvaramo brendove i proizvode koje ljudi vole, a istovremeno gradimo održivu budućnost kako za našu kompaniju, tako i za našu planetu. I nikada ne zaboravljamo svoj osnovni cilj: osvežavanje potrošača i davanje svog doprinosa.

Izvještaj za 2021. godinu o ekologiji, društvenom uticaju i korporativnom upravljanju

Centar za održive resurse

Ovaj centar za resurse pruža pregled naših nastojanja da kreiramo održivije poslovanje i bolju zajedničku budućnost koja će donijeti boljitak za živote pojedinaca, zajednice i našu planetu.

Muškarac se smješka dok radi na poljoprivrednom području.