ИГРАЈ ЗА ВРВНО ЛЕТНО ИСКУСТВО - ПРЕЗЕМИ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА:

alt

 ИГРАЈ ЗА КУЛ МУЗИЧКИ НАГРАДИ

Наградната игра започнува на 29.05.2023 година во 00:00 часот и трае до 28.07.2023 година до 23:59 часот.

ЕXIT experience или музички награди како што се bluetooth звучник, Marshall звучник, ретро мини фриждер, Apple AirPods, Apple iPhone 14 и многу други можат да бидат твои во зависност од тоа за кој програм на извлекување ќе се одлучиш. Повеќе детали погледни во апликацијата Coca‑Cola.

Во наградната игра учествуваат следните производи и пакувања:

  • Coca‑Cola, Coca‑Cola Zero, Fanta Orange и Sprite од 450 ml и од 1,25 L во пластична амбалажа со промотивно, специјално обележано наградно пакување,
  • Лименки Coca‑Cola, Coca‑Cola Zero и Fanta Orange од 330 mlво промотивно, специјално обележано наградно пакување,
  • Лименки со код под отварачот кои се продаваат во мултипак пакувања на Coca‑Cola 4x330 ml, Coca‑Cola 6x330 ml, Coca‑Cola Zero 6x330 ml и Fanta Orange 6x330 ml обележани со стикер на мултипак пакувањето кој има текст “Пронајди го кодот под отварачот на лименката”.
icon showing a traditional coke bottle

01. КУПИ ПРОМОТИВНО ПАКУВАЊЕ

icon showing an outline of a mobile device with a QR code

02. СКЕНИРАЈ ГО QR КОДОТ ИЛИ ВЛЕЗИ ДИРЕКТНО ВО АПЛИАКЦИЈАТА

icon showing that you need to get the code

03. ВНЕСИ ГО КОДОТ

icon with 3 stars

04. ОДБЕРИ ПРОГРАМА И ИГРАЈ ЗА НАГРАДИ

За повеќе информации прочитај го Правилникот кој се наоѓа на веб-страницата.