КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС

Ве молиме известете не како можеме да ви помогнеме!

Достапни сме од понеделник до петок од 09:30 до 17:30 часот по локално време. Ќе се обидеме да ви одговориме во рок од 24 часа. Меѓутоа, доколку добиеме многу прашања, може да има пролонгирање. Ви благодариме за трпението.

Ве молиме посетете ja страницата за производите на оваа веб-страница за да ги најдете состојките на секој производ или погледнете ја етикетата на секој производ.

Сите наши производи имаат датум „„минималнo траење““ или „најдобро до““, кој е испечатен на производот. Можете да го најдете на етикетата, на самото шише или дното на лименката. Ова го означува датумот за оптимален вкус на производот.

Откако ќе помине овој датум, доколку производот е сè уште достапен, некои од неговите својства може да се променат и вкусот може да биде различен. Затоа, по овој датум ве советуваме да не го консумирате, бидејќи сакаме да ви го понудиме најдобриот квалитет.

Нашите производи се нудат во различни продавници, ресторани, кафулиња и други локации. Затоа не можеме да ви обезбедиме сеопфатна листа за тоа каде е достапен секој од производите. Затоа ве покануваме да се обратите до одредената продавница или ресторан или да ја посетите нивната онлајн продавница за да дознаете дали ги нудат нашите производи.

Ве молиме одберете „спонзорирање“ во паѓачкото мени.

Ви благодариме за вашиот интерес за продажба на нашите производи. Ве молиме контактирајте го нашиот партнер за флаширање овде: https://polnacasa.mk/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82/

Ве молиме кажете ни за производот и проблемот со кој се соочувате.

Ве молиме посетете ја секцијата Најчести прашања за да го најдете одговорот на сите најчесто поставувани прашања.

Ве молиме кажете ни за производот и проблемот со кој се соочувате.

Ве молиме кажете ни за производот и проблемот со кој се соочувате.

Ви благодариме за вашиот интерес!

За жал, ние не спонзорираме приватни граѓани.

Сепак, редовно имаме одлични промоции каде што можете да ја пробате вашата среќа за да освоите неверојатни награди. Ве молиме проверете ја апликацијата Coca‑Cola, оваа веб-страница и нашите канали на социјалните медиуми за да ги видите тековните промоции.

Ви благодариме за разбирањето и ви посакуваме се најдобро!

Забелешка: Доколку сте спортист/уметник или организација, ве молиме одберете ги тие опции од менито погоре.

Ви благодариме за вашиот интерес!

За жал, не нудиме бесплатни производи или пакети за фанови.

Сепак, редовно имаме одлични промоции каде што можете да ја пробате вашата среќа за да освоите неверојатни награди. Ве молиме проверете ја апликацијата Coca‑Cola, оваа веб-страница и нашите канали на социјалните медиуми за да ги видите тековните промоции.

Доколку барате производи од Coca‑Cola и не можете да најдете ништо во апликацијата Coca‑Cola, ви препорачуваме да ја погледнете продавницата за Coca‑Cola: https://intl.cokestore.com

Ви благодариме за разбирањето и ви посакуваме се најдобро!

Ви благодариме за вашиот интерес!

Ве молиме поднесете го вашето барање користејќи го формуларот подолу.

Бидејќи добиваме многу прашања, можеме да одговориме само на понудите кои се во наш интерес.Доколку е така, ќе ве контактира претставник на Coca‑Cola.

Ви благодариме за разбирањето и ви посакуваме се најдобро

Ви благодариме за вашиот интерес!

Ве молиме поднесете го вашето барање користејќи го формуларот подолу.

Бидејќи добиваме многу прашања, можеме да одговориме само на понудите кои се во наш интерес.Доколку е така, ќе ве контактира претставник на Coca‑Cola.

Ви благодариме за разбирањето и ви посакуваме се најдобро

Ви благодариме за вашиот интерес!

Ве молиме поднесете го вашето барање користејќи го формуларот подолу.

Бидејќи добиваме многу прашања, можеме да одговориме само на понудите кои се во наш интерес.Доколку е така, ќе ве контактира претставник на Coca‑Cola.

Доколку барате производи од Coca‑Cola, препорачуваме да ја посетите продавницата за Coca‑Cola: https://intl.cokestore.com

Ви благодариме за разбирањето и ви посакуваме се најдобро

Ви благодариме за вашиот интерес!

 

Ве молиме поднесете го вашето барање користејќи го формуларот подолу.

Бидејќи добиваме многу прашања, можеме да одговориме само на понудите кои се во наш интерес.Доколку е така, ќе ве контактира претставник на Coca‑Cola.

Ви благодариме за разбирањето и ви посакуваме се најдобро

Ви благодариме за вашиот интерес!

Ве молиме поднесете го вашето барање користејќи го формуларот подолу.

Бидејќи добиваме многу прашања, можеме да одговориме само на понудите кои се во наш интерес.Доколку е така, ќе ве контактира претставник на Coca‑Cola.

Доколку барате производи од Coca‑Cola, препорачуваме да ја посетите продавницата за Coca‑Cola:https://intl.cokestore.com

Ви благодариме за разбирањето и ви посакуваме се најдобро

Ви благодариме за интересот за The Coca‑Cola Company и нашите брендови!

Ве молиме пополнете го долунаведениот формулар за апликација. Бидејќи добиваме многу апликации, можеме да одговориме само на оние коишто се во нашиот интерес.

Ви благодариме за разбирањето и ви посакуваме се најдобро!

Ви благодариме за вашиот интерес да се придружите на Coca‑Cola! Ве молиме имајте во предвид дека прифаќаме апликации само преку нашите портали за кариера. Не можеме да прифатиме апликации преку е-пошта, телефон или социјални медиуми.

Ве молиме најдете овде линк до страницата за кариера со сите отворени позиции:

- Компанијата Coca‑Cola и локалните подружници: https://polnacasa.mk/category/%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b5%d1%80%d0%b0/

- Партнер за флаширање: https://polnacasa.mk/

Ве молиме наведете ги вашите податоци за да можеме да ве контактираме.

Со кликнување на „Да, се согласувам со условите за користење“ вие се согласувате со обработката на вашите лични податоци од страна на Coca‑Cola Services NV со единствена цел за управување со вашето барање и неговото следење. Ве молиме најдете ги сите детали за ова во нашето Известување за приватност.

Се извинуваме, вашата порака не е успешно испратена. Обидете се повторно подоцна.

Може не исконтактирате и на телефонскиот број: 0800 22 7711 (понеделник - петок 09:00 - 17:00 часот)

Ви благодариме. Вашето барање е доставено. Ќе ви одговориме во најбрз можен рок.