#Smiksaj Svoj Uspeh

SCHWEPPES MIXOLOGY SESSION 2024

Prijavi se na peto po redu takmičenje u pravljenju koktela i iznenadi nas novim, neočekivanim miksom Schweppes ukusa

Bartender baner

Mi znamo da umjetnost pravljenja koktela nije samo posao, to je strast. Ako osjećaš tu strast i spreman si da pokažeš svoje sposobnosti, Schweppes Mixology Session čeka na tebe.

Mixology logo

 

 

 

Tragaš za sastojkom koji će tvoju karijeru barmena uzdići u nove visine? Želiš da svoje vještine pokažeš pred kolegama iz čitavog regiona? Maštaš da se tvoj koktel nađe na koktel-kartama u najpoznatijim gradskim lokalima? 

Ako je tvoj odgovor da - prijavi se na veliko regionalno Schweppes takmičenje u pravljenju koktela i iskoristi priliku da za tvoj talenat sazna cijeli region!

O TAKMIČENJU

Prijavom se kvalifikuješ za prvi krug takmičenja na lokalnom nivou. Najbolje ocijenjeni takmičari ulaze u finale koje na jednom mjestu okuplja najbolje barmene iz 3 zemlje regiona  - Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

 

Osim prestižnog priznanja, pobjednike očekuju i atraktivne nagrade - prilika da svoje koktele predstave u najpoznatijim barovima Londona, posjete čuveni međunarodni bar show u Atini, i prisustvuju masterclass edukacijama vodećih evropskih stručnjaka u industriji. Najuspješniji recepti će takođe biti promovisani kao deo Schweppes koktel karte u izabranim barovima širom regiona.

Koktel
Koktel
Koktel

 Prijavi se i priloži originalni recept svog Schweppes signature koktela na www.schweppesmixology.com ili pošalji skenirani potpisani primjerak prijavnog formulara na schweppesmixology@gmail.com

Rok za slanje receptura je 03.04.2024. 

 

PRAVILA UČESTVOVANJA 

PRIJAVNI FORMULAR

Pogledaj kako je izgledao Schweppes Mixology Session 2023

Bartender takmicenje