NA KONTAKTONI

Linja falas e informacionit

Linja falas e informacionit : 08:00-16:00

Telefon +383 38 540 690

Linja falas e informacionit : 08:00-17:00

Telefon 0800 800 80

Ne jemi partner të Coca‑Cola Company

Coca ‑ Cola HBC (Coca ‑ Cola Hellenic Bottling Company) është një partnere e Coca‑Cola Company. Kjo do të thotë që Coca‑Cola Company prodhon dhe shet koncentrat dhe shurup tek partnerët e tyre që merren me mbushje. Coca‑Cola Company është pronare e markës dhe është përgjegjëse për iniciativat e marketingut ndaj konsumatorëve

Ne, si mbushës, përdorim koncentrat dhe shurup për prodhim. Ne merremi me mbushjen, shitjen dhe shpërndarjen e produkteve përfundimtare drejt partnerëve dhe konsumatorëve tanë .