Take A Taste

E hap frigoriferin rastësisht, kërkon një pije freskuese dhe papritmas e vërenë se Coca‑Cola Zero nuk është më aty!

Familjarët, kolegët ose miqtë që ju vizitojnë në shtëpinë tuaj… Pse gjithmonë e marrin pijen tënde të preferuar, edhe nësë ajo është fshehur thellë në frigorifer?

Të marrësh Coca‑Cola Zero-n e dikujt tjetër pa leje është më e keqja, por nga ana tjetër... Po sikur kjo të jetë vërtetë Coca‑Cola më e mirë ndonjëherë? Ahhhh, tani e dëshiron edhe më shumë.

#TakeaTaste kur të jepet mundësia.

Ke prapë pyetje?