Fanta Ride n Sip

Fanta jsjell një shije të re, të parezistueshme!

Freskia që nuk do të doje t’a humbisje është këtu!

Provoje tani!

Kënaqu me flluskat!

Përgatitu për aventurë dhe përjeto çdo pikë teksa të dërgon në një botë plot shije! Fanta portokall, me shije të re, e të parezistueshme është këtu për të zgjuar të gjitha shqisat dhe për të sjellë argëtim çdo ditë!