A mund ta zbuloni aromën misterioze #WhatTheFanta shije?

Shija e re #WhatTheFanta është këtu! Bëhuni pjesë e kërkimit fantastik të shijes dhe gjeni të dhëna në profilin e Fanta-s në Instagram që do t'ju ndihmojnë të zgjidhni këtë mister të purpurt.

Bashkohuni me Gloria-n dhe ekipin e saj për një kërkim të lezetshëm për shijen #WhatTheFanta!

Bashkohuni në kërkim dhe provoni shijen e re #WhatTheFanta!

Ke prapë pyetje?