The World Needs More Santas

Ç'lloj Babadimri je ti? 

Zbulo Babadimrin brenda vetes 

Është e thjeshtë. Bota ka nevojë për më shumë Babadimra dhe ti mund të ndihmosh. Merr pjesë në kuizin tonë dhe zbulo se ç'lloj Babadimri je. Le të përhapim frymën e Babadimrit!

Available on the App Store
Get it on Google Play