Laipni lūdzam Coca‑Cola Patērētāju privātuma politika

Uzņēmums Coca‑Cola un tā saistītie uzņēmumi (kopā Coca‑Cola vai mēs) nopietni attiecas pret jūsu tiesībām uz privātumu. Mēs novērtējam, ka uzticat mums savu personas informāciju, un jūsu privātuma ievērošana ir pamatā mūsu saskarsmei ar jums.

 

Coca‑Cola personas informācijas apstrādē vadās pēc šādiem principiem:​

  • pārredzamība

  • cieņa

  • uzticamība

  • taisnīgums

 

Spēkā stāšanās datums: 2024. gada 30.05.

 

Coca‑Cola Patērētāju privātuma politikā (turpmāk tekstā – „Privātuma politika”) ir aprakstīta personas informācija, ko Coca‑Cola ievāc no vai par lietotājiem vietnēs, mobilajās lietojumprogrammās (turpmāk tekstā – „Lietotnes”), logrīkos un citos tiešsaistes un bezsaistes pakalpojumos, kurus pārvalda Coca‑Cola (turpmāk tekstā kopā saukti – „Pakalpojumi”), un tas, kā mēs izmantojam un aizsargājam šo personas informāciju. Šajā Privātuma politikā ir arī paskaidrots, kā lietotāji var izdarīt izvēli attiecībā uz savu personas informāciju.

 

Kad mēs šajā Privātuma politikā atsaucamies uz personas informāciju (dažkārt saukta par personas datiem saskaņā ar atsevišķiem tiesību aktiem), mēs ar to domājam informāciju, kas identificē vai var tikt izmantota, lai identificētu atsevišķu cilvēku. Tas nozīmē, ka personas informācija ietver tiešos identifikatorus (piemēram, vārdu un uzvārdu) un netiešos identifikatorus (piemēram, datora vai mobilās ierīces ID un IP adresi).Kad mēs lietojam vārdus „jūs” vai „lietotājs”, mēs ar to domājam kādu, kas izmanto kādu no Pakalpojumiem.​Kad mēs atsaucamies uz datu pārzini, mēs domājam fizisku vai juridisku personu, kas nosaka, kāda personas informācija tiek vākta no jums vai par jums un kā šī personas informācija tiek izmantota un aizsargāta.

 

Uz to, kā mēs apkopojam, izmantojam un aizsargājam jūsu personas informāciju, attiecas tiesību akti, kas ir spēkā vietās, kur mēs darbojamies. Tas nozīmē, ka dažādās vietās mums var būt atšķirīga prakse. Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, skatiet sadaļu Privātuma tiesības un izvēles, kas ietver papildu aprakstus par jūsu tiesībām un mūsu pienākumiem noteiktās galvenajās jurisdikcijās un informāciju par personām, ar ko sazināties.

 

JA JUMS IR JAUTĀJUMI PAR TO, KĀ COCA-COLA APSTRĀDĀ JŪSU PERSONAS INFORMĀCIJU, LŪDZU, SAZINIETIES, RAKTOT UZ PRIVACY@COCA-COLA.COM.

 

 

KO IETVER ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA?

Šī privātuma politika ir sadalīta tālāk minētajās sadaļās.

  1. KAD IR PIEMĒROJAMA ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA?

  1. UZ KO ATTIECAS ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA?

  1. KĀDUS PERSONAS INFORMĀCIJAS VEIDUS COCA-COLA IEVĀC UN KĀDĀ NOLŪKĀ?​

  1. KĀ COCA-COLA IZMANTO PERSONAS INFORMĀCIJU?

  1. VAI COCA-COLA IZMANTO SĪKDATNES?

  1. KĀ COCA-COLA KOPĪGO PERSONAS INFORMĀCIJU?​

  1. KĀ COCA-COLA AIZSARGĀ PERSONAS INFORMĀCIJU?​

  1. CIK ILGI COCA-COLA SAGLABĀ PERSONAS INFORMĀCIJU?​

  1. KĀDAS IZVĒLES IR PIEEJAMAS ATTIECĪBĀ UZ PERSONAS INFORMĀCIJU?

  1. KĀ COCA-COLA AIZSARGĀ BĒRNU PRIVĀTUMU?

  1. VAI COCA-COLA PĀRSŪTA PERSONAS INFORMĀCIJU UZ CITĀM VALSTĪM?

  1. KAD ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA TIEK IZMAINĪTA?

  1. PRIVĀTUMA TIESĪBAS UN IZVĒLES

  1. DATU PRIVĀTUMA IETVARS

 

 

1. KAD IR PIEMĒROJAMA ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA?

Šī Privātuma politika tika publicēta un ir spēkā attiecībā uz jauniem lietotājiem no 2024. gada 30.05.

 

Iepriekšējās Coca‑Cola privātuma politiku versijas ir spēkā līdz 8.06.2024,

un tās ir pieejamas pēc pieprasījuma, rakstot uz privacy@coca-cola.com.

 

 

2. UZ KO ATTIECAS ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA?

Privātuma politika attiecas uz personas informāciju, kas savākta no to Pakalpojumu lietotājiem, kuros Privātuma politika ir ievietota vai kuri ietver saiti uz to, ja Privātuma politika Pakalpojumos tiek īpaši norādīta vai kad Coca‑Cola lūdz to apstiprināt. Šī Privātuma politika attiecas arī uz personas informāciju, ko mēs ievācam no patērētājiem, kuri sazinās ar mums pa e-pastu, tālruni un bezsaistē, piemēram, klātienes pasākuma laikā.

 

Šī Privātuma politika var attiekties arī uz personas informāciju, ko mums sniedz patērētāji, kuri sazinās ar mums, izmantojot sociālos medijus. Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu privacy@coca-cola.com, ja jums ir jautājumi par to, vai šī Privātuma politika attiecas uz konkrētu personas informāciju, kas saistīta ar sociālajiem medijiem.

 

Šī Privātuma politika neattiecas uz tīmekļa vietnēm un citiem tiešsaistes pakalpojumiem, ko pārvalda citas organizācijas. Šīs citas vietnes un pakalpojumi ievēro savas privātuma politikas, nevis šo Privātuma politiku. Lūdzu, noteikti pārbaudiet šīs privātuma politikas, lai zinātu, kā tiek apstrādāta jūsu informācija.

 

 

3. KĀDUS PERSONAS INFORMĀCIJAS VEIDUS COCA-COLA IEVĀC UN KĀDĀ NOLŪKĀ?​

a. Informācija, kuru izvēlaties mums sniegt

Mēs apkopojam personas informāciju, kuru izvēlaties ar mums kopīgot.

Personas informācija, kuru izvēlaties mums sniegt, parasti ietver tālāk minētos personas informācijas veidus. Lūdzu, pārskatiet tālāk sniegto informāciju, lai uzzinātu vairāk par Coca‑Cola apkopotās personas informācijas kategorijām un to, kāpēc tā tiek vākta.

Kontaktinformācija un konta informācija

Coca‑Cola pieprasa jūsu vārdu un uzvārdu, e-pasta adresi un/vai mobilā tālruņa numuru un dzimšanas datumu, lai izveidotu kontu Pakalpojumos. Mēs varam arī apkopot informāciju par lietotājvārdu un paroli, vecumu, pasta adresi, valsts izdotu identifikatoru un līdzīgu kontaktinformāciju.

  • Lai uzturētu jūsu tiešsaistes kontu, ja izvēlaties to izveidot.

  • Lai pārbaudītu identitāti un piemērotību noteiktiem Pakalpojumiem.

  • Lai pielāgotu jūsu Pakalpojumu lietošanas pieredzi.

  • Lai piedāvātu piekļuvi ekskluzīvam saturam, atlaidēm un citām iespējām.

  • Lai administrētu izlozes, konkursus vai citas akcijas vai lojalitātes programmas.

  • Lai pabeigtu pirkumus un piegādātu produktus.

  • Lai nosūtītu informāciju, kas, mūsuprāt, jūs varētu interesēt un kas dažkārt tiek personalizēta, pamatojoties uz informāciju, kas saistīta ar jūsu kontu.

  • Lai lūgtu jūsu atsauksmes, piemēram, izmantojot aptauju par jaunu produktu.

  • Lai atbildētu uz jūsu jautājumiem un nodrošinātu klientu apkalpošanu.

  • Pētniecībai un inovācijai.

  • Kad apmeklējat klātienes pasākumus, piemēram, Coca‑Cola sponsorētos vai rīkotos pasākumus vai produktu degustācijas.

 

Lietotāju radīts saturs (LRS)

Coca‑Cola apkopo ierakstus, komentārus, viedokļus, balss ierakstus, fotoattēlus un videoklipus, kurus izvēlaties iesniegt, izmantojot Pakalpojumus.

  • Lai pārraudzītu tiešsaistes kopienas.

  • Lai ierakstītu jūsu komentārus un viedokļus, piemēram, aptaujās, klientu apkalpošanas jautājumos un citos brīvas formas tekstlodziņos, un attiecīgi reaģētu uz tiem.

  • Lai pārvaldītu jūsu dalību akcijās, kas ietver LRS iesniegšanu.

  • Saistībā ar dalību konkrētās akcijās vai citos Pakalpojumos, piemēram, lai lietotu Coca‑Cola viedo dzesētāju risinājumu.

 

Fotoattēli, balss ieraksti un videoklipi, kurus izvēlaties kopīgot, saskaņā ar atsevišķiem tiesību aktiem var būt biometriskie dati.​Coca‑Cola ievāc biometriskos datus tikai ar jūsu īpašu piekrišanu.

Informācija, kas saistīta ar kontu sociālo mediju platformā

Kad izveidojat savienojumu vai piesakāties Pakalpojumos, izmantojot savu sociālo mediju kontu, piemēram, Facebook vai Twitter, mēs apkopojam personas informāciju, ko atļauj sociālo mediju platforma un jūsu konta atļaujas, piemēram, jūsu profila fotoattēlu, e-pasta adresi, informāciju par nospiestajiem „Patīk” un interesēm, draugu loku, sekotājiem vai līdzīgiem sarakstiem.​

  • Lai personalizētu jūsu pakalpojumu lietošanas pieredzi.

  • Lai atbildētu uz jūsu komentāriem un jautājumiem, kas publicēti sociālo mediju platformā, un analizētu saziņu (piemēram, tvītus vai ierakstus) ar vai par Coca‑Cola, lai labāk izprastu, kā patērētāji raugās uz Coca‑Cola.

 

(Ja vēlāk nolemjat, ka nevēlaties sniegt mums informāciju no sava sociālo mediju konta, lūdzu, pielāgojiet sava sociālo mediju konta privātuma iestatījumus.)​

Atrašanās vietas dati

Mēs apkopojam precīzus ģeogrāfiskās atrašanās vietas (GPS) datus, ja tas ir atļauts, izmantojot mūsu lietotnes, kad izvēlaties to atļaut, izmantojot jūsu mobilās ierīces operētājsistēmu un citādi, ja nepieciešams, ar jūsu piekrišanu.

Aptuvenās atrašanās vietas informācija, ko iegūst no IP adreses vai savienojumiem ar WiFi, Bluetooth vai bezvadu tīkla pakalpojumu, tiek automātiski apkopota, kad izmantojat Pakalpojumus.

Mēs apkopojam šos atrašanās vietas datus turpmāk minētajiem nolūkiem.

  • Lai pielāgotu jūsu Pakalpojumu lietošanas pieredzi.

  • Lai informētu jūs, kad jūsu tuvumā ir pieejami produkti, akcijas vai pasākumi, vai ļautu citiem lietotājiem redzēt jūsu atrašanās vietu, kad izvēlaties to atļaut​

  • Lai nosūtītu ģeogrāfiski atbilstošu reklāmu.

 

Cita personas informācija, kas tiek kopīgota, izmantojot Pakalpojumus​

Mēs to apkopojam turpmāk minētajiem nolūkiem.

  • Lai pārvaldītu mūsu tiešsaistes kopienas.

  • Lai pārvaldītu akcijas un citas Pakalpojumu funkcijas, kas ļauj kopīgot jūsu personas informāciju.

b. Informācija par mūsu lietotņu izmantošanu

Kad lejupielādējat un instalējat kādu no mūsu Lietotnēm, mūsu apkopotā informācija ir atkarīga no jūsu mobilās ierīces operētājsistēmas un atļaujām. Lai mūsu lietotnes darbotos, ir jāizmanto noteiktas funkcijas un dati no jūsu mobilās ierīces. Piemēram, ja vēlaties netraucētu tiešsaistes pieredzi Lietotnē, mums ir jāapkopo un jāsaista informācija no jūsu tīmekļa pārlūkprogrammas.​

Lai uzzinātu vairāk par konkrētu informāciju, ko apkopo Lietotne, lūdzu, pārbaudiet savas ierīces iestatījumus vai pārskatiet atļauju informāciju, kas pieejama konkrētajā platformā (piemēram, Google Play un App Store), no kuras lejupielādējāt Lietotni. Dažas Lietotnes arī Lietotnes iestatījumos ļauj pārbaudīt vai mainīt statusu attiecībā uz noteiktu datu vākšanu. Ja maināt iestatījumus, dažas Lietotņu funkcijas var nedarboties pareizi.​

Lai pārtrauktu visas informācijas apkopošanu, izmantojot Lietotni, lūdzu, atinstalējiet Lietotni.

c. Pakalpojumu lietošanas laikā automātiski savāktā informācija

Mēs automātiski ievācam noteiktu informāciju no un par Pakalpojumu izmantošanu no lietotāju datoriem un mobilajām ierīcēm. Daļa automātiski apkopotās informācijas ir personas informācija saskaņā ar noteiktiem tiesību aktiem.​Šī informācija tiek automātiski vākta, izmantojot sīkfailus, pikseļus, tīmekļa bāksignālus un līdzīgas datu vākšanas tehnoloģijas (kopā saukti „datu vākšanas tehnoloģijas”).

Informācija, ko mēs automātiski apkopojam, ietver:

  • informāciju par jūsu datoru vai mobilo ierīci, piemēram, ierīces veidu un identifikācijas numuru, pārlūkprogrammas veidu, interneta pakalpojumu sniedzēju, mobilo tīklu un operētājsistēmu;

  • IP adresi un aptuvenu ģeogrāfiskās atrašanās vietu (piemēram, atrašanās vieta valsts vai pilsētas līmenī);

  • informāciju par to, kā dators vai mobilā ierīce mijiedarbojas ar Pakalpojumiem, tostarp datumu un laiku, kad Pakalpojumiem tiek piekļūts, meklēšanas pieprasījumus un rezultātus, peles klikšķi un kustības, konkrētas tīmekļa lapas, kurām piekļūts, noklikšķinātās saites un skatītos videoklipus;

  • datplūsmas un lietošanas rādītājus;

  • datus par trešo pušu vietnēm vai pakalpojumiem, kuriem piekļūts pirms mijiedarbības ar Pakalpojumiem, kas tiek izmantoti, lai lietotājiem padarītu atbilstošāku reklāmu;

  • datus par mijiedarbību ar mūsu mārketinga komunikāciju, piemēram, vai un kad tiek atvērts Coca‑Cola e-pasta ziņojums.

d. Informācija, kas iegūta no trešajām pusēm

Laiku pa laikam mēs saņemam personas informāciju no trešajām pusēm, ko izmantojam, lai uzzinātu vairāk par saviem lietotājiem, personalizētu lietotāju pieredzi un efektīvāk reklamētu un uzlabotu Pakalpojumus.​

 

No trešajām pusēm saņemtās informācijas veidi ietver tālāk minēto.

  • Personas informācija, kas saistīta ar pirkumiem. Maksājumu karšu pirkumus apstrādā trešo pušu maksājumu apstrādātāji.​Coca‑Cola nav piekļuves pilnīgiem bankas kontu numuriem, kredītkaršu numuriem vai debetkaršu numuriem.​

  • Personas informācija, kas ir komerciāli pieejama no mārketinga pakalpojumu sniedzējiem vai ko mārketinga partneri ir savākuši kampaņu un pasākumu laikā un kas tiek izmantota, lai palīdzētu identificēt personas, kuras varētu būt ieinteresētas uzzināt vairāk par Coca‑Cola, un papildinātu mūsu jau esošo personas informāciju. Šī personas informācija ietver ieskatus mūsu pseidonimizēto datu kopu saskaņošanā ar trešo pušu pseidonimizētajām datu kopām, tostarp datu attīrīšanas telpām (skatiet arī tālāk 4. sadaļu).

  • Personas informācija, ko saņemam no trešo pušu reklāmas partneriem, kas palīdz mums nodrošināt atbilstošāku reklāmu.

  • Personas informācija, ko ar Coca‑Cola kopīgo pudeļu uzpildīšanas partneri.

  • Personas informācija no publiski pieejamiem avotiem.

  • Personas informācija no tiesībaizsardzības un citām valsts iestādēm (bet tikai retos gadījumos)​.

 

Mēs varam apvienot informāciju, kas Coca‑Cola ir par jums, vai apvienot datus no trešo pušu datu avotiem. Mēs pieprasām, lai katrs trešās puses datu sniedzējs apstiprinātu, ka tam pieejamās personas informācijas kopīgošana ar Coca‑Cola ir pārredzama patērētājiem un citādi likumīga.

 

e. Cita informācija, kas savākta ar jūsu piekrišanu

Mēs varam lūgt jūsu piekrišanu, lai apkopotu noteikta veida personas informāciju, lai jūs varētu piedalīties jaunās aktivitātēs, saņemt ekskluzīvu saturu vai izmēģināt jaunas funkcijas.​Saskaņā ar atsevišķiem privātuma tiesību aktiem Coca‑Cola ir jāsaņem piekrišana pirms personas informācijas vākšanas un izmantošanas. Sīkāku informāciju, lūdzu, skatiet 9. sadaļā.

 

 

4. KĀ COCA-COLA IZMANTO PERSONAS INFORMĀCIJU?

Coca‑Cola izmanto personas informāciju, lai sniegtu un uzlabotu Pakalpojumus, pārvaldītu savu uzņēmējdarbību, aizsargātu lietotājus un īstenotu savas likumīgās tiesības.​

 

Mēs izmantojam personas informāciju, lai sniegtu, personalizētu un uzlabotu Pakalpojumus (kā to atļauj piemērojamie tiesību akti), tostarp, lai veiktu tālāk minēto.

  • Lai izveidotu un atjauninātu lietotāju kontus un izpildītu lietotāju pieprasījumus​.

  • Lai centralizētu patērētāju personas informāciju datu bāzē, ko mūsu vārdā pārvalda trešā puse, un pievienotu no trešajām pusēm savākto informāciju.

  • Lai sūtītu lietotājiem mārketinga un ar mārketingu nesaistītus paziņojumus​.

  • Lai padarītu iespējamu saziņu starp lietotājiem, piemēram, tiešsaistes kopienas ietvaros.

  • Mērķtiecīgām reklāmām (ko dažkārt dēvē arī par personalizētu vai uz interesēm balstītu reklāmu), kuras pamatā ir informācija, ko ģenerē lietotāja tiešsaistes darbības, piemēram, apmeklējot vietnes, kurās ir mūsu reklamēšanas partneru reklāmas vai sīkfaili, no kuriem daži ir balstīti uz ģeogrāfisko atrašanās vietu. 

  • Lai uzzinātu vairāk par mūsu lietotājiem, lai mēs varētu ieteikt saturu, kas, mūsuprāt, interesēs konkrētus lietotājus​.

  • Mēs, piemēram, attīstām ieskatus par lietotājiem, izmantojot tehnoloģiju pakalpojumu datu attīrīšanas telpas (data clean rooms).Izmantojot datu attīrīšanas telpu, mēs uzdodam vaicājumus un iegūstam rezultātus un ieskatus no datiem, ko piedāvā trešās puses, kuras arī piedalās. Datus, kas tiek izmantoti datu attīrīšanas telpās, kopīgo citi uzņēmumi un dalībnieki formātā, kas tieši neatklāj personas informāciju; tā vietā pirms atbilstības noteikšanas tiek izveidots identifikators, kas tiek izmantots, lai saskaņotu trešās puses datu kopas ar Coca‑Cola pseidonimizēto personas informāciju.​(Personas informācijas izmantošana pseidonimizētu datu izveidei ietver datu kopu iepriekšēju profilēšanu.)Pēc saskaņošanas procesa mēs saņemam apkopotu informāciju par mūsu auditoriju, kas neļauj bagātināt atsevišķas datu kopas, ja vien mēs jūs neinformējam vai citādi nesaņemam atsevišķu piekrišanu. Datu kopīgošana datu attīrīšanas telpās ir paredzēta auditorijas atklāšanai, mērķauditorijas paplašināšanai, mērķauditorijas atlasei un līdzīgas auditorijas modelēšanai.​

  • Veicināšanas un lojalitātes programmu administrēšanai.

  • Klientu apkalpošanas nodrošināšanai.

  • Lai iespējotu norēķināšanos.

  • Lai analizētu, kā lietotāji mijiedarbojas ar Pakalpojumiem un aktivitātes tendences, lai mēs varētu izstrādāt jaunas funkcijas un saturu, kas atbilst mūsu patērētāju vēlmēm.​

  • Lai uzlabotu Pakalpojumus un to lietotāju pieredzi.

  • Datu analīzei, pētniecībai, produktu izstrādei un mašīnmācībai, kas ļauj mums labāk izprast mūsu patērētājus un piedāvāt viņiem jauninājumus.

  • Pakalpojumu uzraudzībai un testēšanai, tostarp darbības problēmu novēršanai.

  • Lai izveidotu anonimizētus datus, uz kuriem neattiecas šī Privātuma politika, kuri tiek izmantoti Coca‑Cola produktu un pakalpojumu uzlabošanai un līdzīgiem uzņēmējdarbības mērķiem un citādi, kā to atļauj līgums un tiesību akti.

  • Lai atklātu un aizsargātos pret krāpšanu, ļaunprātīgu un neatļautu Pakalpojumu izmantošanu.

  • Riska pārvaldībai un līdzīgiem administratīviem mērķiem, piemēram, lai uzraudzītu un nodrošinātu atbilstību lietotāju līgumiem un citādi ievērotu Coca‑Cola piemērojamos likumus.

 

5. VAI COCA-COLA IZMANTO SĪKDATNES UN CITAS DATU VĀKŠANAS TEHNOLOĢIJAS?

Mēs izmantojam sīkdatnes un citas datu vākšanas tehnoloģijas, lai atpazītu jūs un/vai jūsu ierīci(-es), kad izmantojat Pakalpojumus, un vāktu jūsu personas informāciju.​

 

Atsevišķos retos gadījumos var būt dažas vietnes, kas ir daļa no Pakalpojumiem, kurās ir īpaši paziņojumi par sīkdatnēm un citām datu vākšanas tehnoloģijām, kas attiecas uz konkrētām vietnēm un patērētājiem. Ja apmeklējat Coca‑Cola vietni ar paziņojumu par sīkdatnēm, tiek piemērots šīs vietnes sīkdatņu paziņojums.

 

Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatnes ir mazi teksta faili, kas tiek nosūtīti uz jūsu tīmekļa pārlūkprogrammu vai datora cieto disku vai kuriem var piekļūt no tā. Sīkdatne parasti satur tā domēna nosaukumu (interneta atrašanās vietu), no kura sīkdatne ir radusies, sīkdatnes darbības periodu (t.i., kad beidzas tās derīguma termiņš) un nejauši ģenerētu unikālu numuru vai līdzīgu identifikatoru. Sīkdatnē var būt arī informācija par jūsu datoru vai ierīci, piemēram, iestatījumi, pārlūkošanas vēsture un darbības, kas veiktas, izmantojot Pakalpojumus.

 

Coca‑Cola izmanto arī “pikseļus” (dažreiz sauktus par tīmekļa bāksignāliem).Pikseļi ir caurspīdīgi attēli, kas var apkopot informāciju par e-pasta ziņojumu atvēršanu un vietņu izmantošanu dažādās vietnēs un laika gaitā.

 

Sīkdatnes, ko Coca‑Cola iestata Pakalpojumos, sauc par pirmās puses sīkdatnēm. Sīkdatnes, ko Pakalpojumos iestatījusi jebkura cita puse, sauc par trešās puses sīkdatnēm. Trešās puses sīkdatnes nodrošina trešo pušu funkcijas vai funkcionalitāti Pakalpojumos vai caur tiem, piemēram, analīzi un mārketinga automatizāciju.​Puses, kas iestata trešās puses sīkdatnes, var atpazīt jūsu ierīci gan tad, kad to izmantojat, lai piekļūtu Pakalpojumiem, gan arī tad, kad to izmantojat, lai apmeklētu noteiktas citas vietnes. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm kopumā, apmeklējiet vietni www.allaboutcookies.org.

 

Dažās tīmekļa pārlūkprogrammās (tostarp Safari, Internet Explorer, Firefox un Chrome) ir iekļauta funkcija “Neizsekot” (DNT) vai līdzīga funkcija, kas norāda vietnēm, ka lietotājs nevēlas, lai tiktu izsekotas viņa tiešsaistes aktivitātes un uzvedība.​Ja vietne, kas reaģē uz noteiktu DNT signālu, saņem DNT signālu, pārlūkprogramma neļauj šai vietnei vākt noteiktu informāciju no pārlūkprogrammas kešatmiņas.​Ne visas pārlūkprogrammas piedāvā DNT iespēju, un DNT signāli vēl nav vienotas formas. Šī iemesla dēļ daudzi vietņu operatori, tostarp Coca‑Cola, vēl nereaģē uz DNT signāliem.

 

Kāpēc Coca‑Cola izmanto sīkdatnes un citas datu vākšanas tehnoloģijas?​

Daļa sīkdatņu ir nepieciešamas Pakalpojumu funkcionalitātei. Citas sīkdatnes ļauj mums izsekot lietotāju interesēm, lai piedāvātu mērķtiecīgu reklāmu un uzlabotu Pakalpojumu lietošanas pieredzi.

 

Sīkdatņu, kas iekļautas Pakalpojumos, veidi un kāpēc tās tiek izmantotas ir norādīts tālāk.

  • Nepieciešamās sīkdatnes ir nepieciešamas, lai Pakalpojumi darbotos.

  • Veiktspējas vai analītikas sīkdatnes apkopo informāciju par to, kā Pakalpojumi tiek izmantoti, lai mēs varētu analizēt un uzlabot Pakalpojumus. Veiktspējas vai analītikas sīkdatnes parasti paliek jūsu datorā pēc pārlūkprogrammas aizvēršanas, līdz tās izdzēšat.

  • Reklāmas sīkdatnes tiek izmantotas, lai reklāmas ziņojumus padarītu atbilstošākus jums, palīdzot mums rādīt reklāmas, kuru pamatā ir jūsu šķietamās intereses, novērst vienas un tās pašas reklāmas pārāk biežu parādīšanos un nodrošināt, ka reklāmas tiek pareizi rādītas reklāmdevējiem.

  • Sociālo mediju sīkdatnes ļauj lietotājiem vieglāk mijiedarboties ar sociālo mediju platformām. Mēs nekontrolējam sociālo mediju sīkdatnes, un tās neļauj mums piekļūt jūsu sociālo mediju kontiem bez jūsu atļaujas. Informāciju par izmantotajām sīkdatnēm skatiet attiecīgās sociālo mediju platformas privātuma politikā.

 

Datu vākšanas tehnoloģija ļauj Coca‑Cola pārraudzīt datplūsmas modeļus no vienas tīmekļa lapas uz otru, piegādāt vai sazināties ar sīkdatnēm, lai saprastu, vai lietotāji apmeklē Pakalpojumus pēc tam, kad ir redzējuši mūsu tiešsaistes reklāmu, kas tiek rādīta trešās puses vietnē, lai uzlabotu pakalpojumus un lai novērtētu mūsu e-pasta mārketinga kampaņu panākumus. Coca‑Cola Sīkdatņu politikas (pieejamas noteiktās jurisdikcijās) apraksta Coca‑Cola datu vākšanas tehnoloģiju izmantošanu.

 

Google produkti

Ja to atļauj piemērojamie tiesību akti, Pakalpojumi izmanto Google Analytics mērķtiecīgai reklamēšanai (ko Google dažkārt dēvē par “veicinošo tirgvedību”). Google izmanto sīkdatnes, kuras Google atpazīst, kad patērētāji apmeklē dažādas tīmekļa vietnes.​Dati, kas savākti, izmantojot Google sīkdatnes, palīdz Coca‑Cola analizēt, kā Pakalpojumi tiek izmantoti, un dažos Pakalpojumos un atsevišķās jurisdikcijās personalizēt mārketinga komunikāciju un digitālo reklāmu.​

 

Pakalpojumos arī tiek iegulti videoklipi no YouTube (Google uzņēmums), tos kadrējot.​Tas nozīmē, ka pēc tam, kad noklikšķināt uz pogas, lai atskaņotu YouTube videoklipu, izmantojot Pakalpojumus, tiek izveidots savienojums starp Pakalpojumiem un YouTube serveriem. Pēc tam Pakalpojumu kodā tiek ievietota YouTube nodrošinātā HTML saite, lai izveidotu atskaņošanas kadru. YouTube serveros saglabātais video pēc tam tiek atskaņots Pakalpojumos, izmantojot šo kadru. YouTube saņem arī informāciju, kas informē YouTube, ka jūs pašlaik izmantojat Pakalpojumus: jūsu IP adresi, pārlūkprogrammas informāciju, izmantotās ierīces operētājsistēmu un iestatījumus, pašreizējās tīmekļa lapas URL, iepriekš apmeklētās tīmekļa lapas, ja jūs sekojāt saitei un jūsu skatītos videoklipus. Ja esat pieteicies savā YouTube kontā, informācija var būt saistīta ar jūsu YouTube lietotāja profilu. Varat novērst šo saistīšanu, pirms Pakalpojumu izmantošanas izrakstoties no sava YouTube konta un izdzēšot atbilstošās sīkdatnes.

 

Lai iegūtu plašāku informāciju par to, kā Google apkopo, izmanto un kopīgo jūsu informāciju, lūdzu, apmeklējiet Google Privātuma politiku [link to https://policies.google.com/privacy]

 

Lai iegūtu papildinformāciju par to, kā Google izmanto sīkdatnes reklāmā, lūdzu, apmeklējiet Google Reklamēšanas lapu [link to https://policies.google.com/technologies/ads].

 

Lai Google Analytics neizmantotu jūsu datus, varat instalēt Google atteikšanās pārlūkprogrammas papildinājumu [link to https://tools.google.com/dlpage/gaoptout ].

 

Lai atteiktos no reklāmām Google tīklā, kas ir mērķētas, balstoties uz jūsu interesēm, izmantojiet savus Google Ads iestatījumus [link to https://adssettings.google.com/]

 

Ja atrodaties EEZ, Šveicē vai Apvienotajā Karalistē, lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja atļaujat Google sīkdatnes Coca‑Cola Privātuma preferenču centrā, šo sīkdatņu ģenerētā informācija par Pakalpojumu izmantošanu tiek pārsūtīta un saglabāta Google serveriem Amerikas Savienotajās Valstīs.​Coca‑Cola izmanto tehnoloģiju rīkus, tostarp Google IP anonimizācijas rīku, lai izslēgtu pēdējo jūsu IP adreses daļu, pirms Google pārsūta datus uz Amerikas Savienotajām Valstīm, kā arī Google rīkus datu kopīgošanas, Google signālu un lietotāja ID iestatījumu deaktivizēšanai pakalpojumā Google Analytics noteiktās jurisdikcijās. Google nesaistīs IP adresi ar citiem Google rīcībā esošiem datiem.

 

Google Coca‑Cola vārdā izmantos iepriekš aprakstītos datus, lai apkopotu pārskatus, kas palīdz Coca‑Cola darboties un nodrošināt Pakalpojumus.

 

Meta produkti

Dažas Pakalpojumu daļas izmanto Facebook, Instagram, Messenger un Facebook lietotnes (turpmāk tekstā – „Meta produkti”) piedāvātos produktus un funkcijas. Meta produkti izmanto tagus, pikseļus (Meta Pixel) un citus unikālus izsekošanas kodus un tehnoloģijas, kas no Pakalpojumiem apkopo lietotāja informāciju (tostarp personas informāciju).Facebook izseko lietotāju mijiedarbību ar Pakalpojumiem pēc tam, kad lietotājs noklikšķina uz reklāmas, kas ievietota Facebook vai citos Meta nodrošinātajos pakalpojumos (saukts par reklāmguvumu), un ļauj Coca‑Cola uzzināt vairāk par to, kā lietotāji mijiedarbojas ar reklāmām un līdzīgu informāciju. Meta produkti izmanto savāktos datus Meta mērķiem, tostarp, lai uzlabotu Meta produktus.​Meta var pārsūtīt datus, ko tas apkopo no Pakalpojumiem uz ASV un citām valstīm, kur jums var būt mazāk tiesību attiecībā uz jūsu personas informāciju. Lai uzzinātu vairāk par to, kā Meta produkti apkopo, izmanto un apstrādā personas informāciju un kā jūs varat pārvaldīt vai dzēst personas informāciju par jums, lūdzu, skatiet Meta produktu Privātuma politiku vietnē https://www.facebook.com/about/privacy. .

 

Jūsu izvēle saistībā ar sīkdatnēm

Jūs varat iestatīt savu pārlūkprogrammu, lai tā atteiktu visas sīkdatnes vai norādītu, kad sīkdatne tiek iestatīta.(Lielākā daļa pārlūkprogrammu sīkdatnes pieņem automātiski, taču ļauj tās atspējot. Tomēr ņemiet vērā, ka dažas Pakalpojumu funkcijas var nedarboties pareizi bez sīkdatnēm.)​

 

Kā minēts iepriekš, Google ir izstrādājis atteikšanās pārlūkprogrammas papildinājumu, ja vēlaties atteikties no Google Analytics izmantotajām sīkdatnēm. Papildinājumu savai tīmekļa pārlūkprogrammai varat lejupielādēt un instalēt šeit: [link to https://tools.google.com/dlpage/gaoptout].Jūs varat atteikties no šo sīkdatņu izmantošanas, izvēloties atbilstošos iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Lai uzzinātu vairāk par to, kā skatīt un pārvaldīt savu informāciju Meta produktos, lūdzu, skatiet šeit.

 

Dažās jurisdikcijās, kurās ir pieejami Pakalpojumi, ir arī sīkdatņu politikas, kas ir atsevišķas un papildina šo Privātuma politiku un sīkdatņu pārvaldības rīkus. Sīkāku informāciju skatiet 9. sadaļā.

 

6. KĀ COCA-COLA KOPĪGO PERSONAS INFORMĀCIJU?​

Coca‑Cola kopīgo personas informāciju ar cilvēkiem un uzņēmumiem, kas palīdz nodrošināt Pakalpojumus un veikt mūsu uzņēmējdarbību, un gadījumos, kad mums tas ir likumīgi atļauts vai pieprasīts. Mēs arī kopīgojam personas informāciju, kad lietotājs to pieprasa. Mēs pieprasām, lai mūsu personas informācijas saņēmēji ievērotu šo Privātuma politiku, ja vien un līdz brīdim, kad lietotāji tiek informēti, ka tiks piemērota cita privātuma politika vai paziņojums.

 

Coca‑Cola kopīgo personas informāciju ar šādām saņēmēju kategorijām:

  • profesionāli konsultanti, piemēram, juristi, grāmatveži, apdrošinātāji un informācijas drošības un kriminālistikas eksperti;

  • mārketinga pārdevēji, kas palīdz reklamēt Pakalpojumus (piemēram, izmantojot e-pasta mārketingu) un laiku pa laikam papildina mūsu jau esošo personas informāciju. Piemēram, Meta saņem un izmanto noteiktus datus, kas saistīti ar Pakalpojumu izmantošanu, lai palīdzētu mums nodrošināt personalizētu reklāmu savā platformā un novērtēt šīs reklāmas efektivitāti;

  • pakalpojumu sniedzēji, lai tie varētu sniegt pakalpojumus mūsu vārdā, tostarp datu analīzi, datu drošību, e-komercijas darbības, aptaujas, izpēti, reklāmu, piedāvājumu un lojalitātes programmu administrēšanu un citādi, lai palīdzētu mums veikt mūsu uzņēmējdarbību. Dažiem no šiem pakalpojumu sniedzējiem ir globāli pienākumi;

  • stratēģiskās partnerības, piemēram, sporta līgas un ražotāji un citi papildu piedāvājumu nodrošinātāji;

  • datu attīrīšanas telpās, kā aprakstīts 4. sadaļā. Datu kopīgošana datu attīrīšanas telpā ir paredzēta auditorijas atklāšanai, mērķauditorijas paplašināšanai, mērķauditorijas atlasei un līdzīgas auditorijas modelēšanai;

  • mākoņkrātuves nodrošinātāji;

  • potenciālie vai faktiskie ieguvēji vai ieguldītāji un viņu profesionālie padomdevēji saistībā ar jebkuru faktisku vai plānotu apvienošanos, iegādi vai ieguldījumu visā vai kādā no mūsu uzņēmējdarbības daļām. Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka šīs Privātuma politikas noteikumi attiecas uz personas informāciju pēc darījuma vai lai lietotāji saņemtu iepriekšēju paziņojumu par izmaiņām personas informācijas apstrādē;

  • Coca‑Cola saistītie uzņēmumi un pudeļu uzpildīšanas partneri;

  • kompetentās tiesībaizsardzības iestādes, valdības regulatori un tiesas, ja uzskatām, ka informācijas izpaušana ir nepieciešama (i) lai ievērotu likumu, (ii) lai īstenotu, noteiktu vai aizstāvētu likumīgas tiesības vai (iii) lai aizsargātu lietotāju, darījumu partneru, pakalpojumu sniedzēju vai citu trešo pušu svarīgās intereses;

  • citas trešās puses ar jūsu atļauju.

 

Ja mēs kopīgojam personas informāciju, mēs pieprasām, lai saņēmēji apstrādā personas informāciju saskaņā ar šo Privātuma politiku un mūsu konfidencialitātes un drošības prasībām.

 

 

7. KĀ COCA-COLA AIZSARGĀ PERSONAS INFORMĀCIJU?

Coca‑Cola rūpējas, lai nodrošinātu un aizsargātu mums uzticēto personas informāciju. Mēs izmantojam dažādus pasākumus, lai palīdzētu mums aizsargāt personas informāciju no nesankcionētas piekļuves un izmantošanas.

 

Coca‑Cola izmanto tehniskos, fiziskos un administratīvos aizsardzības līdzekļus, kas paredzēti, lai aizsargātu mūsu apstrādājamo personas informāciju. Mūsu aizsardzības līdzekļi ir paredzēti, lai nodrošinātu drošības līmeni, kas atbilst jūsu personas informācijas apstrādes riskam, un ietver (ja piemērojams) pasākumus, lai nodrošinātu nepārtrauktu apstrādes sistēmu konfidencialitāti, integritāti, pieejamību un noturību, kā arī procedūru regulārai pārbaudei, novērtēšanai, un tehnisko un organizatorisko pasākumu efektivitātes izvērtēšanai personas informācijas apstrādes drošības nodrošināšanas nolūkos. Tomēr Coca‑Cola nevar pilnībā novērst drošības riskus, kas saistīti ar personas informācijas apstrādi.​

 

Jūs esat atbildīgs par sava konta akreditācijas datu drošības uzturēšanu. Coca‑Cola piekļuvi Pakalpojumiem, izmantojot jūsu konta akreditācijas datus, uztvers kā jūsu pilnvarotu.

 

Coca‑Cola var apturēt jūsu Pakalpojumu lietošanu pilnībā vai daļēji bez iepriekšēja brīdinājuma, ja mums ir aizdomas vai konstatēts kāds drošības pārkāpums. Ja uzskatāt, ka informācija, ko sniedzāt Coca‑Cola, vai jūsu konts vairs nav drošs, lūdzu, nekavējoties informējiet mūs, rakstot uz e-pastu Privacy@coca-cola.com.

 

Ja mēs uzzināsim par pārkāpumu, kas ietekmē jūsu personas informācijas drošību, mēs jums paziņosim saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem. Ja to atļauj piemērojamie tiesību akti, Coca‑Cola sniegs jums šo paziņojumu, izmantojot e-pasta adresi, kas ir saistīta ar jūsu kontu, vai citu atļautu metodi, kas saistīta ar jūsu kontu.​

 

NEATĻAUTA PIEKĻUVE PERSONAS INFORMĀCIJAI, IZMANTOJOT PAKALPOJUMUS, TORTARP RASMOŠANA, IR AIZLIEGTA, UN VAR NOVEST PIE KRIMINĀLATBILDĪBAS.

 

 

8. CIK ILGI COCA-COLA SAGLABĀ PERSONAS INFORMĀCIJU?

Mēs saglabājam personas informāciju par lietotāju tik ilgi, kamēr lietotāja konts ir aktīvs, un citos gadījumos tik ilgi, cik tas ir nepieciešams iepriekš aprakstītajiem mērķiem.​Mēs arī saglabājam personas informāciju tik ilgi, cik nepieciešams, lai izpildītu juridiskās saistības, atrisinātu strīdus un izpildītu mūsu līgumu saistības.​

 

Mēs vēlamies nodrošināt jūsu personas informāciju precīzu un aktuālu. Mēs saglabājam personas informāciju, ko apstrādājam saskaņā ar šo Privātuma politiku, ievērojot mūsu datu saglabāšanas politiku.​Nosakot glabāšanas periodu, mēs ņemam vērā dažādus kritērijus, piemēram, jūsu pieprasīto vai jums sniegto produktu un pakalpojumu veidu, mūsu attiecību ar jums veidu un ilgumu, kā arī obligātos glabāšanas periodus saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem. Attiecīgā glabāšanas perioda beigās mēs vai nu izdzēšam vai anonimizējam personas informāciju, vai, ja nevaram dzēst vai anonimizēt personas informāciju, mēs nodalām un droši uzglabājam personas informāciju, līdz ir iespējama dzēšana vai anonimizācija.

 

Tiklīdz mēs anonimizējam personas informāciju, tā vairs nav personas informācija.​Mēs izmantojam anonimizētus datus saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem un līgumiem.

 

 

9. KĀDAS IZVĒLES IR PIEEJAMAS ATTIECĪBĀ UZ PERSONAS INFORMĀCIJU?

Jūs varat izvēlēties, kā Coca‑Cola apstrādā jūsu personas informāciju. Jūs varat izmantot savas tiesības uz privātumu, sazinoties ar Coca‑Cola, kā aprakstīts šajā 9. sadaļā, vai izmantojot dažādus rīkus, kas pieejami jūsu pārlūkprogrammā vai kurus Coca‑Cola dara pieejamus. Dažos gadījumos jūsu iespējas piekļūt savai personas informācijai vai kontrolēt to ir ierobežotas ar piemērojamiem tiesību aktiem.

 

Mobilo ierīču preferences

Mobilajām operētājsistēmām un lietotņu platformām (piemēram, Google Play, App Store) ir atļauju iestatījumi noteikta veida mobilo ierīču datiem un paziņojumiem, piemēram, piekļuvei kontaktpersonām, ģeogrāfiskās atrašanās vietas pakalpojumiem un pašpiegādes paziņojumiem. Varat izmantot savas mobilās ierīces iestatījumus, lai piekristu vai atteiktu noteiktas informācijas apkopošanu un/vai pašpiegādes paziņojumus.​Dažām Lietotnēm arī var būt iestatījumi, kas ļauj mainīt atļaujas un pašpiegādes paziņojumus.​Dažām lietotnēm, mainot iestatījumus, daži Lietotnes aspekti var nedarboties pareizi.

 

Varat pārtraukt visas informācijas vākšanu no Lietotnes, atinstalējot Lietotni. Ja atinstalējat Lietotni, lūdzu, apsveriet arī savas operētājsistēmas iestatījumu pārbaudi, lai pārliecinātos, ka unikālais identifikators un citas darbības, kas saistītas ar Lietotnes lietošanu, ir izdzēstas no jūsu mobilās ierīces.

 

Atteikšanās no Coca‑Cola e-pasta paziņojumu un īsziņu saņemšanas

Lai vairs nesaņemtu reklāmas e-pasta ziņojumus no Coca‑Cola, lūdzu, noklikšķiniet uz saites “Anulēt abonementu” e-pasta ziņojuma apakšā. Pēc atteikšanās mēs joprojām varam nosūtīt jums ar reklāmu nesaistītus paziņojumus, piemēram, čekus par pirkumiem vai administratīvo informāciju par jūsu kontu.

 

Jūsu konta iestatījumi var arī ļaut mainīt paziņojumu preferences, piemēram, attiecībā uz pašpiegādes paziņojumiem no lietotnes.​

 

Lai pārtrauktu reklāmas īsziņu (SMS vai MMS) saņemšanu, lūdzu, nosūtiet atbildes īsziņu, norādot, ka nevēlaties saņemt no mums reklāmas īsziņas, piemēram, rakstot vārdu “Stop”. Varat arī informēt mūs, kā norādīts tālāk sadaļā “Sazināšanās ar mums”.​Lūdzu, norādiet, kādus saziņas veidus vairs nevēlaties saņemt, norādot attiecīgo tālruņa numuru, adresi un/vai e-pasta adresi. Ja atteiksities no mums saņemt ar mārketingu saistītus ziņojumus, mēs joprojām varam nosūtīt jums svarīgus administratīvus ziņojumus, piemēram, e-pasta ziņojumus par jūsu kontiem vai pirkumiem.

 

INFORMĀCIJA PAR TIESĪBĀM UZ PRIVĀTUMU UN IZVĒLĒM ATTIECĪBĀ UZ KONKRĒTAJĀM JURISDIKCIJĀM IR SNIEGTA 13. SADAĻĀ [ADD LINK] ŠĪS PRIVĀTUMA POLITIKAS BEIGĀS.AICINĀM PĀRSKATĪT ATTIECĪGĀS SADAĻAS.

 

JA ATRODATIES JURISDIKCIJĀ, KURĀ IR SPĒKĀ ESOŠI PRIVĀTUMA TIESĪBU AKTI, KAS JUMS PAREDZ PRIVATUMA TIESĪBAS, KAS NAV APRAKSTĪTAS ŠAJĀ KONFIDENCIALITĀTES POLITIKĀ, LŪDZU, SAZINIETIES AR MUMS, RAKSTOT UZ PRIVACY@COCA-COLA.COM.​Mēs cienām jūsu tiesības uz privātumu un darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu jūsu pieprasījumus.

 

 

10. KĀ COCA-COLA AIZSARGĀ BĒRNU PRIVĀTUMU?

Dažiem Pakalpojumiem ir vecuma ierobežojumi, kas nozīmē, ka mēs varam uzdot jautājumus, lai pārbaudītu jūsu vecumu, pirms atļaujam jums izmantot šos Pakalpojumus.

 

Saskaņā ar mūsu Atbildīga mārketinga politiku Coca‑Cola nenodrošina mūsu produktu mārketingu bērniem, kas jaunāki par 13 gadiem. Ja uzzināt, ka bērns, kas ir jaunāks par 13 gadiem vai vecumu, kas noteikts saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem, ir sniedzis mums personas informāciju bez vecāku piekrišanas vai citādi, nekā to pieļauj piemērojamie tiesību akti, lūdzu, sazinieties ar mūsu Privātuma biroju pa e-pastu privacy@coca-cola.com.​Tiklīdz mēs to uzzināsim, mēs veiksim pasākumus, lai dzēstu bērna personas informāciju, kā to pieprasa piemērojamie tiesību akti.

 

 

11. VAI COCA-COLA PĀRSŪTA PERSONAS INFORMĀCIJU UZ CITĀM VALSTĪM?

Coca‑Cola var pārsūtīt personas informāciju pāri robežām uz jebkuru vietu, kur mēs un mūsu piegādātāji un biznesa partneri strādājam. Šajās citās vietās var būt spēkā datu aizsardzības likumi, kas atšķiras no jūsu dzīvesvietas likumiem (un dažos gadījumos arī būt mazāk aizsargājoši).

 

Ja mēs vai kāds mūsu vārdā nosūta jūsu personas informāciju pāri robežām, mēs piemērojam atbilstošus drošības pasākumus, lai aizsargātu jūsu personas informāciju saskaņā ar šo Privātuma politiku un piemērojamajiem tiesību aktiem.​Šie drošības pasākumi ietver piekrišanu standarta līguma klauzulām vai parauglīgumiem par personas informācijas pārsūtīšanu starp Coca‑Cola saistītajiem uzņēmumiem un starp mūsu piegādātājiem un partneriem.​Kad šie līgumi ir spēkā, mūsu saistītajiem uzņēmumiem, piegādātājiem un partneriem ir jāaizsargā personas informācija saskaņā ar piemērojamajiem privātuma likumiem.

 

Lūdzu, skatiet arī mūsu Datu privātuma regulējuma Privātuma politiku, kurā ir aprakstīts, kā Coca‑Cola apstrādā personas datus, ko Coca‑Cola saņem ASV no ES, Apvienotās Karalistes un Šveices, pamatojoties uz ES un ASV Datu privātuma regulējumu, ES un ASV DPR Apvienotās Karalistes paplašinājumu un Šveices un ASV Datu privātuma regulējumu, kā to noteicis ASV Tirdzniecības departaments (kopā saukti – „DP regulējums”).Ja šīs Privātuma politikas un DPR Privātuma politikas noteikumi ir pretrunā, DPR Privātuma politika regulē personas informāciju, ko Coca‑Cola saņem ASV saskaņā ar DP regulējumu. Lai uzzinātu vairāk par Datu privātuma regulējumu un skatītu mūsu sertifikātu, lūdzu, apmeklējiet vietni https://www.dataprivacyframework.gov/.​

 

Lai pieprasītu informāciju par mūsu standarta līguma klauzulām vai citiem drošības pasākumiem personas informācijas pārrobežu pārsūtīšanai, lūdzu, sazinieties, rakstot uz privacy@coca-cola.com.

 

 

12. KAD ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA TIEK IZMAINĪTA?

Mēs varam laiku pa laikam atjaunināt šo Privātuma politiku, reaģējot uz izmaiņām juridiskajā, tehniskajā vai biznesa jomā​Jaunākā versija vienmēr ir pieejama Pakalpojumos.

 

Kad mēs atjaunināsim šo Privātuma politiku, mēs publicēsim atjaunināto versiju un mainīsim iepriekš minēto spēkā stāšanās datumu.​Mēs arī veiksim atbilstošus pasākumus, lai jūs iepriekš informētu par būtiskām izmaiņām, kuras, mūsuprāt, ietekmē jūsu tiesības uz privātumu, lai jums būtu iespēja iepazīties ar pārskatīto Privātuma politiku, pirms tā stājas spēkā. Ja jūsu piekrišana ir nepieciešama saskaņā ar piemērojamiem privātuma tiesību aktiem, mēs iegūsim jūsu piekrišanu izmaiņām, pirms uz jums attiecas pārskatītā Privātuma politika.​Lūdzu, regulāri pārbaudiet šo Privātuma politiku, lai pārliecinātos, ka esat informēts par atjaunināto versiju.​

 

 

13. TIESĪBAS UN IZVĒLES ATTIECĪBĀ UZ PRIVATUMU KONKRĒTĀS JURISDIKCIJĀS

 

 

EEZ, ŠVEICES UN APVIENOTĀS KARALISTES REZIDENTIEM

Datu kontrolieris

Personas informācijas, kas savākta saistībā ar Pakalpojumu izmantošanu Eiropas Ekonomikas zonā, Šveicē un Apvienotajā Karalistē, pārzinis ir NV Coca‑Cola Services SA, uzņēmums, kura juridiskā adrese ir Chaussée de Mons 1424, 1070 Brisele.

 

Apstrāde

Tas, kā Coca‑Cola apstrādā jūsu personas datus, ir aprakstīts iepriekš šajā Privātuma politikā, tostarp aprakstīts:

  • apkopotā personas informācija un kāpēc tā tiek vākta (2. sadaļa)​;

  • kā Coca‑Cola izmanto jūsu personas informāciju (4. sadaļa) un kopīgo jūsu personas informāciju (6. sadaļa);

  • cik ilgi Coca‑Cola saglabā jūsu personas informāciju (8. sadaļa).

 

Coca‑Cola veiktās datu apstrādes juridiskais pamats

Coca‑Cola veiktās jūsu personas informācijas apstrādes juridiskie pamatojumi ir atkarīgi no konteksta, kādā personas informācija tiek vākta un apstrādāta. Parasti mēs apkopojam personas informāciju tikai tad, ja: (i) Coca‑Cola ir nepieciešama personas informācija, lai izpildītu līgumu, kas noslēgts ar jums (piemēram, mūsu lietošanas noteikumi), un tādā gadījumā mēs informēsim jūs, vai jūsu personas informācijas sniegšana ir obligāta un iespējamās sekas tam, ja jūs nesniedzat savu personas informāciju;

(ii) ja mums ir piekrišana to darīt (šo piekrišanu jūs varat atsaukt jebkurā laikā, izmantojot tālāk norādīto kontaktinformāciju); vai

(iii) ja apstrāde notiek mūsu leģitīmajās uzņēmējdarbības interesēs un to neaizskar lietotāju privātums vai citas pamattiesības un brīvības (piemēram, kad mēs apstrādājam personas informāciju, lai novērstu krāpniecisku Pakalpojumu izmantošanu).​

Ja mēs apkopojam un izmantojam personas informāciju, pamatojoties uz mūsu (vai jebkuras trešās puses) leģitīmajām interesēm, šīs intereses ir nodrošināt Pakalpojumus un sazināties ar jums par Pakalpojumiem, kā arī atbildēt uz jautājumiem, uzlabot Pakalpojumus, sniegt konsultācijas lietotājiem par jaunām funkcijām vai uzturēšanu vai mārketinga darbību veikšanu un līdzīgas komerciālas intereses, lai padarītu Pakalpojumus jums pieejamus. Mums var būt citas leģitīmas intereses, un, ja nepieciešams, mēs attiecīgajā laikā skaidri norādīsim savas leģitīmās intereses.

 

Dažos gadījumos mums var būt arī juridisks pienākums vākt personas informāciju no lietotājiem.​Ja mēs lūgsim jūs sniegt personas informāciju, lai izpildītu juridiskas prasības, mēs to skaidri norādīsim attiecīgajā laikā un informēsim, vai jūsu personas datu sniegšana ir obligāta, kā arī par iespējamām sekām, ja jūs nesniegsiet savu personas informāciju.

 

Ja jums ir jautājumi vai nepieciešama papildu informācija par juridisko pamatu, uz kura mēs ievācam un izmantojam jūsu personas informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu privacy@coca-cola.com.​

 

Sīkdatņu politika

EEZ, Šveicē un Apvienotajā Karalistē Coca‑Cola sīkdatņu politika ir atšķirīga no šīs Privātuma politikas. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, skatiet izmantoto Coca‑Cola vietni.

 

Datu subjektu tiesības

Ciktāl tas ir paredzēts VDAR jums ir šādas tiesības attiecībā uz personas informāciju, kas attiecas uz jums:

  • tiesības piekļūt savai personas informācijai;

  • tiesības labot datus (t.i., labošana, atjaunināšana);

  • tiesības uz datu dzēšanu;

  • tiesības ierobežot apstrādi;

  • tiesības uz datu pārnesamību (t.i., saņemt savas personas informācijas elektronisku kopiju, lai to nosūtītu citai organizācijai);

  • tiesības atsaukt piekrišanu jebkurā laikā.

 

Ja vēlaties piekļūt, labot, atjaunināt, aizliegt, ierobežot, iebilst pret vai dzēst personas informāciju, ko iepriekš esat sniedzis Coca‑Cola vai ja vēlaties saņemt savas personas informācijas elektronisku kopiju tās pārsūtīšanas nolūkos citam uzņēmumam (ja šīs tiesības uz pārnesamību jums paredz tiesību akti), lūdzu, iesniedziet mums savu pieprasījumu tālāk norādītajā veidā.

 

  • Aizpildiet One Trust veidlapu, kas pieejama šeit: privacyportal

  • Pa pastu, sūtot uz šo adresi: Consumer Interaction Centre, PO Box 73229, London E14 1RP

  • Mūsu ES datu aizsardzības speciālists ir pieejams, rakstot uz: dpo-europe@coca-cola.com.​

 

Savā pieprasījumā, lūdzu, skaidri norādiet, kādu personas informāciju vēlaties mainīt, vai vēlaties, lai jūsu personas informācija tiktu dzēsta no mūsu datubāzes vai tiktu ieviesti citi jūsu personas informācijas izmantošanas ierobežojumi. Jūsu aizsardzībai mēs pārbaudām jūsu identitāti un ģeogrāfisko dzīvesvietu pirms jūsu pieprasījuma izpildes. Mēs izpildīsim jūsu pieprasījumu, tiklīdz tas būs praktiski iespējams un piemērojamos tiesību aktos noteiktajos termiņos.

 

Lūdzu, skatiet arī mūsu Datu privātuma regulējuma Privātuma politiku [LINK], kurā ir aprakstīts, kā Coca‑Cola apstrādā personas datus, ko Coca‑Cola saņem ASV no ES, Apvienotās Karalistes un Šveices, pamatojoties uz ES un ASV Datu privātuma regulējumu, ES un ASV DPR Apvienotās Karalistes paplašinājumu un Šveices un ASV Datu privātuma regulējumu, kā to noteicis ASV Tirdzniecības departaments (kopā saukti – „DP regulējums”).​ Ja šīs Privātuma politikas un DPR Privātuma politikas noteikumi ir pretrunā, DPR Privātuma politika regulē personas informāciju, ko Coca‑Cola saņem ASV saskaņā ar DP regulējumu. Lai uzzinātu vairāk par Datu privātuma regulējumu un skatītu mūsu sertifikātu, lūdzu, apmeklējiet vietni https://www.dataprivacyframework.gov/.​

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums bieži ir jāsaglabā noteikta personas informācija uzskaites nolūkos un/vai lai pabeigtu jebkuru darījumu, ko sākāt pirms pieprasījuma iesniegšanas (piemēram, veicot pirkumu vai piedaloties akcijā, iespējams, ka nevarēsiet mainīt vai dzēst sniegto personas informāciju līdz pirkuma vai akcijas pabeigšanas brīdim). Mēs arī, iespējams, nedrīkstēsim dzēst noteiktu personas informāciju juridisku iemeslu dēļ.

 

Kā sazināties ar datu aizsardzības iestādēm?

 

ES datu aizsardzības iestādes

Jums ir tiesības attiecīgajā ES datu aizsardzības iestādē iesniegt sūdzību par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas informāciju. Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai iegūtu plašāku informāciju.​

 

Šveices datu aizsardzības regulators

Federālā datu aizsardzības un informācijas komisāra birojs (Office of the Federal Data Protection and Information Commissioner (FDPIC))

Feldeggweg 1

CH - 3003 Berne

Tālr.: 41 (0)58 462 43 95 (P-Pk., 10:00-12:00)

Fakss:41 (0)58 465 99 96

https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home/the-fdpic/contact/address.html

 

Apvienotās Karalistes datu aizsardzības regulators

Informācijas komisāra birojs (Information Commissioner’s Office (ICO))

Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow Cheshire SK9 5AF

Tālrunis:0303 123 1113

Fakss:01625 524510

https://ico.org.uk/global/contact-us/

 

 

14. ES UN ASV DATU PRIVĀTUMA REGULĒJUMA POLITIKA

Coca‑Cola Company (Coca‑Cola vai mēs) ievēro ES un ASV Datu privātuma regulējumu (ES-ASV DPR), ES un ASV DPR Apvienotās Karalistes paplašinājumu un Šveices un ASV Datu privātuma regulējumu (Šveices-ASV DPR), kā to noteicis ASV Tirdzniecības departaments.

 

Coca‑Cola ir apliecinājusi ASV Tirdzniecības departamentam, ka tā ievēro ES un ASV Datu privātuma regulējuma principus (ES-ASV DPR principi) attiecībā uz tās personas informācijas apstrādi, kas saņemta no Eiropas Savienības (ES), pamatojoties uz ES un ASV DPR, un no Apvienotās Karalistes (un Gibraltāra), pamatojoties uz ES un ASV DPR Apvienotās Karalistes paplašinājumu. Coca‑Cola ir apliecinājusi ASV Tirdzniecības departamentam, ka tā ievēro Šveices un ASV Datu privātuma regulējuma principus (Šveices-ASV DPR principi) par personas informācijas apstrādi, kas saņemta no Šveices, pamatojoties uz Šveices un ASV DPR.​ Ja pastāv pretrunas starp šī Privātuma paziņojuma noteikumiem un ES un ASV DPR principiem un/vai Šveices un ASV DPR principiem, principi ir noteicošie. Lai uzzinātu vairāk par Datu privātuma regulējuma programmu un skatītu mūsu sertifikātu, lūdzu, apmeklējiet vietni https://www.dataprivacyframework.gov.​

 

(Piezīme: Šveices un ASV DPR gaida pabeigšanu šīs DPR Politikas datumā. Lūdzu, apmeklējiet šo saiti [link to https://www.dataprivacyframework.gov/s/european-individuals] lai iegūtu plašāku informāciju.)

 

 

 

 

DEFINĪCIJAS

 

Šajā Coca‑Cola Company Datu privātuma regulējuma Privātuma politikā (DPR politika) tālāk minētajiem terminiem ir tālāk skaidrotā nozīme.

 

  • Aģents ir jebkura trešā puse, kas vāc vai izmanto Personas informāciju saskaņā ar Coca‑Cola norādījumiem un tikai Coca‑Cola vajadzībām vai kurai Coca‑Cola atklāj personas informāciju izmantošanai Coca‑Cola vārdā.​

  • Datu subjekts (vai jūs) ir fiziska persona, uz kuras Personas informāciju attiecas šī DPR politika.

  • Pārzinis ir persona vai organizācija, kas viena pati vai kopā ar citiem nosaka Personas informācijas apstrādes mērķus un līdzekļus.

  • DPF principi nozīmē ES un ASV DPR principus (definēti iepriekš) un Šveices un ASV DPR principus (definēti iepriekš), kā tos noteicis ASV Tirdzniecības departaments šeit [link to https://www.dataprivacyframework.gov/s/article/My-Rights-under-the-Data-Privacy-Framework-DPF-Program-dpf]

  • DPR programma kopā nozīmē ES un ASV DPR, ES un ASV DPR Apvienotās Karalistes Paplašinājumu un Šveices-ASV DPR.

  • Personas informācija ir jebkura informācija, tostarp sensitīva personas informācija, kas attiecas uz identificētu vai identificējamu fizisku personu, kuru Coca‑Cola ir saņēmusi ASV no EEZ, Šveices vai Apvienotās Karalistes/Gibraltāra un reģistrējusi jebkurā formā.​

  • Identificējama fiziska persona ir tāda, kuru var tieši vai netieši identificēt, jo īpaši atsaucoties uz identifikatoru, piemēram, vārdu, uzvārdu, identifikācijas numuru, atrašanās vietas datiem, tiešsaistes identifikatoru vai vienu vai vairākiem faktoriem, kas raksturīgi šīs fiziskās personas fiziskai, fizioloģiskai, ģenētiskajai, garīgajai, ekonomiskajai, kultūras vai sociālajai identitātei.

  • Apstrāde ir jebkura darbība vai darbību kopums, kas tiek veikts ar Personas informāciju neatkarīgi no tā, vai tas tiek veikts ar automatizētiem līdzekļiem, piemēram, vākšana, ierakstīšana, organizēšana, uzglabāšana, pielāgošana vai pārveidošana, izguve, konsultēšana, izmantošana, izpaušana vai izplatīšana un dzēšana vai iznīcināšana.​

  • Sensitīva personas informācija ir personas informācija, kas norāda medicīniskos vai veselības stāvokļus, rasi vai etnisko izcelsmi, politiskos uzskatus, reliģiskos vai filozofiskos uzskatus, dalību arodbiedrībās, informāciju, kas norāda uz personas seksuālo dzīvi, un jebkāda personas informācija, ko Coca‑Cola ir saņēmusi no trešās puses, kura to identificē un uzskata par sensitīvu.

 

 

KAD TIEK PIEMĒROTA ŠĪ DPR POLITIKA

 

Šī DPR politika attiecas uz personas informāciju, kas pārsūtīta no Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ, kas ir ES dalībvalstis, kā arī Islande, Lihtenšteina un Norvēģija), Apvienotās Karalistes (AK) un Šveices uz Coca‑Cola ASV, paļaujoties uz ES un ASV DPR, ES un ASV DPR Apvienotās Karalistes paplašinājumu vai Šveices-ASV DPR.

 

Uz personas informāciju, ko Coca‑Cola apstrādā saskaņā ar DPR programmu, attiecas citas ar privātumu saistītās Coca‑Cola prasības un politikas (kopā saukti – „Coca‑Cola privātuma politikas”), piemēram:

  • Personas informācija, kas tiek apstrādāta par Coca‑Cola vietņu, mobilo lietojumprogrammu, logrīku un citu tiešsaistes un bezsaistes pakalpojumu lietotājiem (kopā saukti – „Pakalpojumi”), ir pakļauta Coca‑Cola Privātuma politikai (pieejama vietnē https://www.coca-cola.com/gb/en/legal/privacy-policy Apvienotajai Karalistei un EEZ un Šveicei, šeit atlasot attiecīgo valsti [link to https://www.coca-cola.com/country-selector]) vai attiecībā uz dažiem Pakalpojumiem Privātuma politika vai paziņojums ir pieejams caur saiti vai ir ievietots šajos Pakalpojumos.

  • Persona informācija par ārējiem pretendentiem uz vakancēm ir aprakstīta Coca‑Cola Pieteikuma iesniedzēju privātuma paziņojumā [link to https://www.coca-colacompany.com/content/dam/company/us/en/policies/pdf/employment/coca-cola -applicant-privacy-notice-Oct2023.pdf] attiecas uz personas informāciju, kas savākta no pieteikuma iesniedzējiem vai par tiem.

  • Personas informācija par Coca‑Cola pašreizējiem vai iepriekšējiem darbiniekiem, praktikantiem, līgumslēdzējiem un iespējamajiem darbiniekiem ir pakļauta Coca‑Cola Darbinieku privātuma paziņojumiem un Coca‑Cola Personāla datu DPR politikai, kas ir pieejama KO Connect (Coca‑Cola iekštīklā).

 

Šī DPF politika neattiecas uz Personas informāciju, kas pārsūtīta saskaņā ar līguma standartklauzulām vai jebkādām apstiprinātām atkāpēm no ES Vispārīgās datu aizsardzības regulas, Apvienotās Karalistes Vispārīgās datu aizsardzības regulas vai Šveices Federālā datu aizsardzības likuma.​ Lai gan DPR programma ir autorizēts starptautisks pārsūtīšanas mehānisms, kas ļauj Coca‑Cola saņemt datu subjektu Personas informāciju ASV, Coca‑Cola pienākumi un datu subjekta tiesības saskaņā ar DPR programmu ir nošķirti no tiem, kas noteikti ES Vispārīgajā datu aizsardzības regulā, Apvienotās Karalistes Vispārīgā datu aizsardzības regula un Šveices Federālais datu aizsardzības likumā.

 

COCA-COLA APŅEMŠANĀS IEVĒROT DPR PRINCIPUS

 

Coca‑Cola apņemas piemērot DPR principus visai Personas informācijai, ko Coca‑Cola ASV saņem no EEZ, Apvienotās Karalistes un Šveices, pamatojoties uz DPR programmu.​ Coca‑Cola šīs DPR politikas ievērošana var tikt ierobežota, ciktāl tas nepieciešams, lai izpildītu Coca‑Cola juridiskās, regulatīvās, valdības noteiktās vai valsts drošības saistības.

 

DPR principi

DPR principi ir: 1. Paziņošana; 2. Izvēle; 3. Atbildība par tālāku nodošanu; 4. Drošība;

5. Datu integritāte un mērķa ierobežojumi; 6. Piekļuve; un 7. Resursi, izpilde un atbildība.

 

1. Paziņošanas princips

Coca‑Cola sniedz paziņojumu Datu subjektiem par savu Personas informācijas apstrādes praksi, ko Coca‑Cola ir saņēmusi ASV no EEZ, Apvienotās Karalistes un Šveices, pamatojoties uz DPR programmu, izmantojot Coca‑Cola Privātuma politiku un šo DPR politiku, tostarp:​

  • Personas informācijas veidiem, ko tā apkopo par viņiem;

  • mērķi, kādam tā apstrādā Personas informāciju (skatīt arī 5. principu zemāk);

  • Aģentu un citu trešo pušu veidi, kuriem Coca‑Cola izpauž Personas informāciju un to mērķi (skatīt arī 3. principu zemāk);

  • Datu subjektu tiesības piekļūt savai Personas informācijai (skatīt 6.​ principu zemāk);

  • izvēles iespējas, ko Coca‑Cola piedāvā Datu subjektiem, lai ierobežotu viņu Personas informācijas izmantošanu un izpaušanu (skatīt arī 2. principu zemāk);​

  • kā tiek īstenoti Coca‑Cola pienākumi saskaņā ar DPR programmu, tostarp Coca‑Cola noteiktais neatkarīgais strīdu izšķiršanas mehānisms, lai izskatītu sūdzības un nodrošinātu atbilstošu bez maksas iespēju noteiktos apstākļos izmantot saistošu šķīrējtiesu (skatiet arī 7. principu zemāk);

  • Coca‑Cola atbildība tālākas pārsūtīšanas gadījumos trešajām personām (skatīt arī 3. principu zemāk)​;

  • kā Datu subjekti var sazināties ar Coca‑Cola saistībā ar jautājumiem vai sūdzībām.

 

Uzņēmumam Coca‑Cola nav jāpiemēro Paziņošanas princips, Izvēles princips vai Atbildības par turpmāku nodošanu princips (skatiet tālāk 2. un 3. principu) publiskai informācijai (t.i., ierakstiem, ko glabā valdības aģentūras vai juridiskas personas jebkurā līmenī, kas ir pieejami apskatei vispārējai sabiedrībai) vai informācijai, kas jau ir publiski pieejama plašai sabiedrībai, ja vien šī informācija nav apvienota ar nepublisku ierakstu informāciju, un attiecībā uz publisko ierakstu informāciju tiek ievēroti visi attiecīgās jurisdikcijas noteiktie apskates nosacījumi.

 

2. Izvēles princips

Coca‑Cola nodrošina Datu subjektiem izvēles iespējas attiecībā uz viņu Personas informāciju, pirms Coca‑Cola izmanto Personas informāciju, uz kuru attiecas šī DPR politika, jaunam mērķim, kas būtiski atšķiras no mērķa, kuram Personas informācija tika sākotnēji vākta vai pēc tam autorizēta, vai pirms izpaušanas trešai pusei, kas nav Aģents un kas vēl nebija pilnvarota.

 

Coca‑Cola iegūs apstiprinošu piekrišanu no Datu subjektiem, pirms Sensitīva personas informācija tiks izpausta trešajai pusei. 

 

Coca‑Cola saņems Datu subjekta apstiprinošu nepārprotamu piekrišanu pirms Sensitīva personas informācija, uz ko attiecas šī DPR politika, (i) tiks izpausta trešajai pusei vai (ii) tiks izmantota jaunam mērķim, kas atšķiras no tā, kuram Personas informāciju sākotnēji savāca vai ko pēc tam atļāva Datu subjekts. Saskaņā ar DPR principiem Coca‑Cola nav pienākums nodrošināt izvēli, kad informācija tiek izpausta trešajai pusei, kas darbojas kā Aģents, ja Coca‑Cola ir noslēgts rakstisks līgums ar Aģentu (skatīt 3. principu zemāk).​

 

Lai atteiktos no šādas Personas informācijas vai Sensitīvas personas informācijas izmantošanas vai izpaušanas, lūdzu, sazinieties ar Coca‑Cola tālāk minētajos veidos.

 

Coca‑Cola var sazināties ar Datu subjektu, lai pieprasītu pietiekamu informāciju, lai Coca‑Cola varētu apstiprināt tā Datu subjekta identitāti, kurš iesniedzis atteikšanās pieprasījumu. Coca‑Cola var izmantot informāciju noteiktiem tiešā mārketinga mērķiem, ja Coca‑Cola nav praktiski iespējams nodrošināt Datu subjektam iespēju atteikties pirms Personas informācijas izmantošanas, bet tikai tad, ja Coca‑Cola nekavējoties piedāvā Datu subjektam iespēju tajā pašā laikā (un pēc pieprasījuma jebkurā laikā) atteikties (bez maksas) saņemt jebkādus turpmākus tiešā mārketinga paziņojumus, un ja Coca‑Cola ievēro šīs personas vēlmes.

 

3. Atbildības par tālāku nodošanu princips

Coca‑Cola piedāvā Datu subjektiem iespēju izvēlēties (t.i., atteikties), vai viņu Personas informācija (i) tiek izpausta trešajai pusei vai (ii) tiek izmantota mērķim, kas būtiski atšķiras no mērķa(-iem), kuram(-iem) Personas informācija sākotnēji tika apkopota vai kas tika pēc tam autorizēts.​

 

Nodošana pārziņiem Coca‑Cola nodos Personas informāciju, uz kuru attiecas šī DPR politika, trešajai pusei, kas darbojas kā Pārzinis saskaņā ar attiecīgajām Coca‑Cola Privātuma politikām, kas izklāstītas katram ietekmētajam Datu subjektam, un Datu subjekta piekrišanu, kas dota Coca‑Cola.​

 

Coca‑Cola arī veiks šīs pārsūtīšanas tikai tad, ja Pārzinis rakstiskā līgumā ir piekritis, ka (i) tas apstrādās Personas informāciju ierobežotiem un noteiktiem mērķiem saskaņā ar Datu subjektu sniegto piekrišanu, (ii) sniegs vismaz tāda paša līmeņa aizsardzību, kāda noteikta DPR principos, un paziņos mums, ja tā konstatēs, ka tas nevar to izpildīt un (iii) pārtrauks Personas informācijas apstrādi vai veiks citus saprātīgus un atbilstošus pasākumus, lai apstrādi labotu, ja tas izdarīs šādu secinājumu.​

 

Coca‑Cola veiks saprātīgus un atbilstošus pasākumus, lai novērstu, apturētu vai labotu Apstrādi, ja Coca‑Cola uzzinās, ka Pārzinis apstrādā Personas informāciju, uz kuru attiecas šī DPR politika, pretēji DPR principiem. 

 

Nodošana aģentiem Coca‑Cola katram Aģentam nodos tikai to Personas informāciju, kas nepieciešama, lai Aģents varētu sniegt pakalpojumus vai produktus saskaņā ar Coca‑Cola norādījumiem.​

 

Coca‑Cola prasīs, lai katrs Aģents:​

  • apstrādā Personas informāciju tikai ierobežotiem un noteiktiem mērķiem saskaņā ar Coca‑Cola norādījumiem;​

  • nodrošina vismaz tādu pašu privātuma aizsardzības līmeni, kāds noteikts DPR principos;​

  • veic saprātīgus un atbilstošus pasākumus, lai nodrošinātu, ka Aģents efektīvi apstrādā nodoto Personas informāciju veidā, kas atbilst Coca‑Cola saistībām saskaņā ar DPR principiem; un​

  • paziņo Coca‑Cola, ja Aģents konstatē, ka tas vairs nevar izpildīt savu pienākumu nodrošināt tādu pašu aizsardzības līmeni, kāds noteikts DPR principos.

 

Saņemot šādu paziņojumu no Aģenta un ja Aģents vairs nevar izpildīt savu pienākumu nodrošināt tādu pašu aizsardzības līmeni, kāds noteikts DPR principos, Coca‑Cola veiks saprātīgus un atbilstošus pasākumus, lai apturētu un novērstu nesankcionētu Apstrādi.​ Pēc pieprasījuma Coca‑Cola Tirdzniecības departamentam sniedz arī attiecīgo privātuma noteikumu kopsavilkumus, kas paredzēti ar aģentiem noslēgtajos līgumos.​

 

Noteiktās situācijās mums var būt pienākums izpaust Personas informāciju, atbildot uz valsts iestāžu likumīgiem pieprasījumiem, tostarp, lai izpildītu nacionālās drošības vai tiesībaizsardzības prasības. 

 

Coca‑Cola joprojām ir atbildīga saskaņā ar DPR principiem, ja Aģents apstrādā Personas informāciju, uz kuru attiecas šī DPR politika, veidā, kas neatbilst DPR principiem, ja vien Coca‑Cola nepierāda, ka Coca‑Cola nav atbildīga par notikumu, kas izraisījis zaudējumus.

 

4. Drošības princips

Coca‑Cola veic saprātīgus un atbilstošus pasākumus, lai aizsargātu Personas informāciju, uz kuru attiecas šī DPR politika, pret pazaudēšanu, ļaunprātīgu izmantošanu un nesankcionētu piekļuvi, izpaušanu, izmaiņām un iznīcināšanu, ņemot vērā ar Apstrādi saistītos riskus un Personas informācijas specifiku.

 

5. Datu integritātes un mērķa ierobežojuma princips

Coca‑Cola, vācot Personas informāciju, aprobežojas ar informāciju, kas attiecas uz Apstrādes mērķiem.​Coca‑Cola neapstrādā Personas informāciju tādā veidā, kas nav savienojams ar mērķiem, kādiem tā vākta vai kādiem Datu subjekts to ļāvis.​

 

Coca‑Cola veic saprātīgas darbības, lai nodrošinātu, ka šāda Personas informācija ir uzticama paredzētajam lietojumam, precīza, pilnīga un aktuāla. Coca‑Cola veic saprātīgus un atbilstošus pasākumus, lai izpildītu DPR programmas prasību saglabāt Personas informāciju identificējamā veidā tikai tik ilgi, kamēr tā kalpo Apstrādes mērķim. Coca‑Cola glabās Personas informāciju saskaņā ar Coca‑Cola leģitīmajiem uzņēmējdarbības mērķiem un juridiskajām saistībām, ja vien likumā nav noteikts vai atļauts ilgāks glabāšanas periods.

 

Coca‑Cola ievēros DPR principus tik ilgi, kamēr tā saglabās Personas informāciju, uz kuru attiecas šī DPR politika.​

 

6. Piekļuves princips

Datu subjektiem, uz kuru Personas informāciju attiecas šī DPR politika, ir tiesības (i) saņemt no Coca‑Cola apstiprinājumu par to, vai Coca‑Cola apstrādā ar viņiem saistīto Personas informāciju, un piekļūt šai Personas informācijai un (ii) labot, grozīt vai dzēst savu Personas informāciju, ja tā ir neprecīza vai ja Coca‑Cola to apstrādā, pārkāpjot DPR principus, izņemot gadījumus, kad piekļuves nodrošināšanas, labošanas, grozīšanas vai dzēšanas slogs vai izdevumi būtu nesamērīgi ar risku Datu subjekta privātumam, ja tiktu pārkāptas citu personu, kas nav Datu subjekts, tiesības vai informācijas izpaušana varētu traucēt svarīgu sabiedrības interešu, piemēram, valsts drošības, aizsardzības vai sabiedrības drošības, aizsardzību.

 

Coca‑Cola piemēros godprātīgus, saprātīgus un praktiskus pasākumus, lai izpildītu pieprasījumus, ja vien mūsu rīcība atbildīs piemērojamajiem tiesību aktiem, Coca‑Cola līguma prasībām un/vai Coca‑Cola piemērojamajiem tiesību aktiem.

 

Coca‑Cola var sazināties ar Datu subjektu, lai pieprasītu pietiekamu informāciju, lai Coca‑Cola varētu apstiprināt Datu subjekta identitāti vai, ja piekļuves pieprasījums ir neskaidrs vai apjomīgs, lai labāk izprastu pieprasījuma motivāciju un atrastu attiecīgo informāciju. Coca‑Cola var arī jautāt par to, kāda bijusi Datu subjekta saskarsme ar Coca‑Cola, vai par pieprasītās Personas informācijas specifiku vai tās izmantošanu. Coca‑Cola var liegt vai ierobežot piekļuvi tiktāl, ciktāl pilnīga piekļuve atklātu paša Coca‑Cola konfidenciālo komerciālo informāciju, piemēram, citas personas konfidenciālo komerciālo informāciju, uz kuru attiecas līgumsaistības ievērot konfidencialitāti. Coca‑Cola var noteikt saprātīgus ierobežojumus reižu skaitam noteiktā laika posmā, kad tiks izpildīti piekļuves pieprasījumi no konkrēta Datu subjekta.

 

Lai iesniegtu datu piekļuves pieprasījumu, Datu subjekti var sazināties ar Coca‑Cola tālāk minētajos veidos.

 

Coca‑Cola atbildēs uz piekļuves pieprasījumiem saprātīgā laika periodā.

 

7. Resursi, izpilde un atbildība

Federālās tirdzniecības komisijas (FTC) jurisdikcijā ir Coca‑Cola atbilstība ES un ASV DPR, ES un ASV DPR Apvienotās Karalistes paplašinājumam un Šveices-ASV DPR.

 

Saskaņā ar ES un ASV DPR, ES un ASV DPR Apvienotās Karalistes paplašinājumu un Šveices-ASV DPR, Coca‑Cola apņemas atrisināt sūdzības par mūsu veikto Personas informācijas vākšanu vai izmantošanu, kas nosūtīta uz ASV saskaņā ar ES un ASV DPR, ES un ASV DPR Apvienotās Karalistes paplašinājumu un Šveices-ASV DPR.

 

ES, Apvienotās Karalistes un Šveices personām, kurām ir jautājumi vai sūdzības, vispirms jāsazinās ar Coca‑Cola pa e-pastu privacy@coca-cola.com vai Coca‑Cola ES datu aizsardzības inspektoru, kas pieejams, rakstot uz dpo-europe@coca-cola.com.

 

Coca‑Cola ir arī apņēmusies nodot neatrisinātas ar DPF principiem saistītās sūdzības ASV neatkarīgam strīdu izšķiršanas mehānismam BBB NATIONAL PROGRAMS. Ja nesaņemat savlaicīgu sūdzības saņemšanas apstiprinājumu vai ja jūsu sūdzība nav apmierinoši izskatīta, lūdzu, apmeklējiet vietni www.bbbprograms.org/dpf-complaints, lai iegūtu plašāku informāciju un iesniegtu sūdzību. BBB NATIONAL PROGRAMS pakalpojums jums tiek nodrošināts bez maksas.

 

Ja jūsu DPR sūdzību nevar atrisināt, izmantojot iepriekš minētos kanālus, noteiktos apstākļos jūs, iespējams, varēsiet vērsties saistošā šķīrējtiesā attiecībā uz atsevišķām atlikušajām prasībām, kuras nav atrisinātas ar citiem tiesiskās aizsardzības mehānismiem.​

 

* * * * *

 

Coca‑Cola piekrīt periodiski pārskatīt un pārbaudīt savu atbilstību DPR principiem un novērst visas problēmas, kas rodas no Coca‑Cola DPR principu neievērošanas. Coca‑Cola atzīst, ka, ja tā neiesniegs ikgadēju pašsertifikāciju ASV Tirdzniecības departamentam, tā tiks svītrota no departamenta DPR dalībnieku saraksta.

 

Visi Coca‑Cola darbinieki, kuriem ASV ir piekļuve Personas informācijai, uz kuru attiecas šī DPR politika, ir atbildīgi par to, lai Personas informācijas apstrāde atbilstu šai DPR politikai. Coca‑Cola personāls ir arī atbildīgs par to, lai Aģenti vai citas nesaistītas trešās puses, kas apstrādā Personas informāciju, uz kuru attiecas šī DPR politika, ievērotu šo DPR politiku un apstrādātu Personas informāciju saskaņā ar DPR principiem, tostarp līgumiem, ko pieprasa DPR programma.

 

 

IZMAIŅAS ŠAJĀ DATU PRIVĀTUMA REGULĒJUMA POLITIKĀ

 

Šo DPR politiku laiku pa laikam var grozīt atbilstoši DPR prasībām. Veicot izmaiņas šajā DPR politikā, mēs labosim datumu “Pēdējais atjauninājums” šīs DPR politikas sākumā. Mēs arī veiksim atbilstošus pasākumus, lai jūs iepriekš informētu par izmaiņām, kuras, mūsuprāt, ir būtiskas, lai jums būtu iespēja iepazīties ar pārskatīto DPR politiku, pirms tā stājas spēkā. Ja jūsu piekrišana būs nepieciešama saskaņā ar DPR principiem, mēs lūgsim jūsu piekrišanu.​Mēs iesakām regulāri pārbaudīt šo DPR politiku, lai pārliecinātos, ka esat informēts par atjaunināto versiju.

 

VAI JUMS IR JAUTĀJUMI?

 

Coca‑Cola ir apņēmusies aizsargāt jūsu Personas informācijas privātumu. Ja jums ir kādi jautājumi vai komentāri par šo DPR politiku, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz privacy@coca-cola.com.

 

 

Spēkā stāšanās datums: 03.08.2023

Šajā Privātuma politikā ir aprakstīti personas dati, ko Coca‑Cola vāc no vai par tīmekļa vietņu, mobilo lietojumprogrammu (Lietotnes), logrīku un citu Coca‑Cola nodrošināto tiešsaistes un bezsaistes pakalpojumu (kopā saukti — Pakalpojumi) lietotājiem, un tas, kā mēs lietojam un aizsargājam šos personas datus. Šajā Privātuma politikā ir arī paskaidrots kā lietotāji var izdarīt izvēles saistībā ar saviem personas datiem. 

Kad mēs šajā privātuma politikā lietojam vārdus ‘personas dati’ , mēs domājam informāciju, kas identificē vai ko var izmantot, lai identificētu kādu atsevišķu personu. Tas nozīmē, ka šie personas dati ietver tiešus identifikatorus (piemēram, vārdu) un netiešus identifikatorus (piemēram, datora vai mobilās ierīces ID un IP adresi). Kad mēs lietojam vārdus ‘jūs’ vai ‘lietotājs’, mēs domājam personu, kas lieto jebkuru no Pakalpojumiem. Kad mēs lietojam vārdu ‘kontrolieris’, mēs domājam fizisku vai juridisku personu, kas nosaka to, kādi dati tiek vākti no vai par jums, un šo personas datu lietošanu un aizsardzību. 

Uz to, kā mēs vācam, lietojam un aizsargājam jūsu personas datus, attiecas tiesību akti mūsu darbības vietās. Tas nozīmē, ka atšķirīgās vietās var būt prakse var atšķirties. Lūdzu, skatiet plašāku informāciju sadaļā ''Tiesības uz privātumu un izvēles iespējas'', kurā ir sniegts papildu apraksts par jūsu tiesībām un mūsu pienākumiem noteiktās galvenajās jurisdikcijās, kā arī mūsu kontaktinformācija. 

JA JUMS IR JAUTĀJUMI PAR TO KĀ COCA-COLA APSTRĀDĀ JŪSU PERSONAS DATUS, LŪDZU, SAZINIETIES AR MUMS, RAKSTOT UZ E-PASTA ADRESI PRIVACY@COCA-COLA.COM.

KAS IR IETVERTS ŠAJĀ PRIVĀTUMA POLITIKĀ?

1. KAD IR ATTIECINĀMA ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA?

Šī Privātuma politika ir publicēta un stājās spēkā attiecībā uz jauniem lietotājiem šajā datumā: 03.08.2023. 

Coca‑Cola privātuma politikas iepriekšējās versijas ir spēkā līdz šim datumam: 13.08.2023, un tās var saņemt pēc pieprasījuma, rakstot uz e-pasta adresi Privacy@coca-cola.com.

2. KUR IR ATTIECINĀMA ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA?

Privātuma politika attiecas uz personas datiem, kas ievākti no lietotājiem Pakalpojumos, kuros šī Privātuma politika ir publicēta vai kuriem tā ir pievienota ar saiti, kad Pakalpojumos ir īpaši minēta Privātuma politika vai kad Coca‑Cola lūdz jums to apstiprināt. Šī Privātuma politika attiecas arī uz personas datiem, ko mēs vācam no klientiem, kas sazinās ar mums izmantojot e-pastu, tālruni un bezsaistē, piemēram, kāda pasākuma laikā, klātienē. 

Šī Privātuma politika var attiekties arī uz personas datiem, ko mums snieguši patērētāji, kas ar mums sazinājušies, izmantojot sociālos tīklus. Lūdzu, sazinieties ar mums vietnē Privacy@coca-cola.com, ja jums ir jautājumi par to, vai šī Privātuma politika attiecas uz specifiskiem personas datiem, kas saistīti ar sociālajiem plašsaziņas līdzekļiem.

Šī Privātuma politika neattiecas uz tīmekļa vietnēm un citiem tiešsaistes pakalpojumiem, ko nodrošina citas organizācijas. Šīm citām tīmekļa vietnēm un pakalpojumiem ir pašiem savas privātuma politikas, un uz tām neattiecas šī Privātuma politika. Lūdzu, noteikti iepazīstieties ar šīm privātuma politikām, lai zinātu kā notiek jūsu informācijas apstrāde.

3. KĀDA VEIDA PERSONAS DATUS COCA-COLA VĀC UN KĀDĒĻ?

a. Informācija, ko izvēlaties mums sniegt

Mēs vācam personas datus, ko izvēlaties mums sniegt. 

Personas dati, ko izvēlaties mums sniegt, parasti ietver tālāk norādītos personas datu tipus. Lūdzu, pārskatiet tos zemāk, lai uzzinātu vairāk par uzņēmuma Coca‑Cola vāktajām personas datu kategorijām un šīs vākšanas iemesliem.

Kontaktinformācija un konta informācija

Coca‑Cola pieprasa jūsu vārdu un uzvārdu, e-pasta adresi vai mobilā tālruņa numuru un dzimšanas datumu, lai izveidotu kontu Pakalpojumu ietvaros. Mēs varam ievākt arī lietotājvārdu un paroli, vecumu, pasta adresi, valdības izsniegtu identifikatoru un līdzīgu kontaktinformāciju.
 

  • Lai uzturētu jūsu tiešsaistes kontu, ja nolemsiet to izveidot
  • Lai pārbaudītu jūsu identitāti un tiesības saņemt noteiktus Pakalpojumus
  • Lai pielāgotu jūsu pieredzi Pakalpojumu lietošanas laikā
  • Lai piedāvātu piekļuvi ekskluzīvam saturam, atlaidēm un citām iespējām
  • Lai pārvaldītu izlozes, konkursus un citas reklāmas akcijas vai lojalitātes programmas
  • Lai pabeigtu pirkumu un piegādātu produktus
  • Lai nosūtītu informāciju, kas, mūsuprāt, varētu jūs interesēt un kas reizēm tiek personalizēta, balstoties uz informāciju, kas saistīta ar jūsu kontu
  • Lai pieprasītu jūsu atsauksmes, tostarp, veicot aptauju par jaunu produktu
  • Lai atbildētu uz jūsu jautājumiem un nodrošinātu klientu apkalpošanu
  • Izpētei un inovācijai
  • Kad apmeklējat kādu pasākumu klātienē, piemēram, pasākumus, kurus sponsorē vai rīko Coca‑Cola, vai produktu degustēšanu

Lietotāja ģenerēts saturs (UGC)

Coca‑Cola vāc publicētās ziņas, komentārus, viedokļus, balss ierakstus, fotoattēlus un video, ko nolemjat iesniegt, izmantojot Pakalpojumus
 

  • Lai uzraudzītu tiešsaistes kopienas
  • Lai reģistrētu un pielietotu kūsu komentārus un viedokļus, kas sniegti aptaujās, klientu apkalpošanas jautājumos vai citos brīvas formas teksta logos.
  • Lai administrētu jūsu dalību reklāmas akcijās, tostarp iesniedzot lietotāja ģenerētu saturu
  • Lai vāktu lietotāju fotoattēlus saistībā ar piedalīšanos noteiktos veicināšanas pasākumos vai izmantojot citus Pakalpojumus

Ar kontu saistītā informācija sociālo plašsaziņas līdzekļu platformā

Kad izveidojat savienojumu vai piesakāties Pakalpojumos izmantojot sociālo plašsaziņas līdzekļu kontu, piemēram, Meta un Twitter, mēs ievācam sociālo plašsaziņas līdzekļu platformas atļautos personas datus un jūsu konta atļaujas, piemēram, profila fotoattēlu, e-pasta adresi, ‘Patīk’ atzīmes, intereses un draugus, sekotājus un līdzīgus sarakstus.
 

  • Lai personalizētu jūsu pieredzi Pakalpojumu lietošanas laikā
  • Lai atbildētu uz jūsu komentāriem un pieprasījumiem, kas publicēti sociālo plašsaziņas līdzekļu platformā, un analizētu saziņu (piemēram, tvītus vai publicētās ziņas) ar vai par Coca‑Cola, lai labāk izprastu patērētāju uzskatus par Coca‑Cola

(Ja vēlāk nolemsiet, ka nevēlaties mums sniegt informāciju no sava sociālo plašsaziņas līdzekļu konta, lūdzu, mainiet privātuma iestatījumus savā sociālo plašsaziņas līdzekļu kontā.)

Atrašanās vietas dati

Precīza ģeogrāfiskā atrašanās vieta (GPS), kad tas ir atļauts mobilās ierīces operētājsistēmā

Aptuvenā atrašanās vieta, ko norāda IP adrese vai savienojumi ar Wi-Fi, Bluetooth vai bezvadu tīkla pakalpojumu, kas tiek automātiski ievākta Pakalpojumu lietošanas laikā
 

  • Lai pielāgotu jūsu pieredzi Pakalpojumu lietošanas laikā
  • Lai informētu jūs par produktu, veicināšanas akciju un pasākumu pieejamību jūsu tuvumā vai ļautu citiem lietotājiem redzēt jūsu atrašanās vietu tad, kad esat nolēmis to atļaut
  • Lai nosūtītu ģeogrāfiski atbilstošu reklāmu

Citi personas dati, kas tiek kopīgoti Pakalpojumu ietvaros
 

  • Lai administrētu tiešsaistes kopienas
  • Lai pārvaldītu reklāmas akcijas un citas Pakalpojumu funkcijas, kas ļauj jums kopīgot savus personas datus
  • Lai vāktu lietotāju fotoattēlus saistībā ar piedalīšanos noteiktās reklāmas akcijās vai izmantojot citus Pakalpojumus, piemēram, Coca‑Cola viedos ledusskapjus

b. Informācija par mūsu Lietotņu lietošanu

Kad jūs lejupielādējat un instalējat kādu no mūsu Lietotnēm, mūsu vāktā informācija ir atkarīga no jūsu mobilās ierīces operētājsistēmas un atļaujām. Lai mūsu lietotnes varētu darboties, tām nepieciešams lietot noteiktas funkcijas un datus no jūsu mobilās ierīces. Piemēram, ja vēlaties raitu darbību izmantojot lietotni tiešsaistē, mums ir jāievāc un jāpiesaista informācija no jūsu tīmekļa pārlūka.

Lai uzzinātu vairāk par Lietotnes vākto specifisko informāciju, lūdzu, pārskatiet savas ierīces iestatījumus vai informāciju par atļaujām, kas pieejama konkrētajā platformā (piem., Goggle Play un App Store), no kuras lejupielādējāt Lietotni. Noteiktās Lietotnēs var arī pārbaudīt vai mainīt noteiktas datu vākšanas statusu Lietotnes iestatījumos. Ja mainīsiet iestatījumus, noteiktas Lietotnes funkcijas var nedarboties pareizi. 

Lai apturētu visu datu vākšanu Lietotnē, atinstalējiet Lietotni.

c. Pakalpojumu lietošanas laikā automātiski ievāktā informācija

Mēs automātiski ievācam noteiktu informāciju no un par Pakalpojumu lietošanu no lietotāju datoriem un mobilajām ierīcēm. Atbilstoši noteiktiem tiesību aktiem daļa no automātiski vāktās informācijas ir uzskatāma par personas datiem. Šī informācija tiek automātiski vākta, izmantojot sīkfailus, pikseļus, bāksignālus un līdzīgu datu vākšanas tehnoloģiju (kopā saukta — datu vākšanas tehnoloģija). 

Mēs automātiski vācam tālāk minēto informāciju.
 

  • Informācija par jūsu datoru vai mobilo ierīci, piemēram, ierīces tipu un identifikācijas numuru, pārlūka tipu, interneta pakalpojumu sniedzēju, mobilo tīklu un operētājsistēmu
  • IP adrese un aptuvena ģeogrāfiskā atrašanās vieta (piem., valsts vai pilsētas robežās)
  • Datora vai mobilās ierīces mijiedarbība ar Pakalpojumiem, tostarp datums un laiks, kad notikusi piekļuve Pakalpojumiem, meklēšanas pieprasījumi un rezultāti, peles klikšķi un kustības, konkrētas tīmekļa lapas, kurām notikusi piekļuve, saites, uz kurām noklikšķināts, un video, kurus esat skatījies
  • Plūsmas un lietojuma rādītāji
  • Dati par trešo pušu vietnēm vai pakalpojumiem, kuriem notikusi piekļuve pirms mijiedarbības ar Pakalpojumiem, kas tiek lietoti, lai padarītu reklāmu atbilstošāku lietotājiem
  • Mijiedarbība ar mūsu tirgvedības paziņojumiem, piemēram, vai un kad ir atvērts no Coca‑Cola saņemtais e-pasts.

d. Informācija, kas ievākta no trešajām pusēm

Laiku pa laikam mēs saņemam personas datus no trešajām pusēm, ko izmantojam, lai uzzinātu vairāk par saviem lietotājiem, personalizētu lietotāju pieredzi un efektīvāk reklamētu un uzlabotu Pakalpojumus.

Mūsu no trešām pusēm saņemtie personas datu tipi ir:
 

  • Personas dati, kas saistīti ar pirkumiem. Pirkumus ar maksājumu kartēm apstrādā trešo pušu maksājumu apstrādātāji. Uzņēmumam Coca‑Cola nav piekļuves pilniem bankas kontu numuriem, kredītkaršu numuriem vai debetkaršu numuriem.
  • Personas dati, kas ir komerciāli pieejami no tirgvedības pakalpojumu sniedzējiem vai ko tirgvedības partneri ir savākuši, izmantojot kampaņas un pasākumus, un kurus izmanto, lai tie palīdzētu identificēt personas, kurām varētu interesēt uzzināt vairāk par Coca‑Cola un papildinātu jau esošos personas datus.
  • Personas dati, ko mēs saņemam no trešo pušu reklāmas partneriem, kas palīdz mums nodrošināt atbilstošāku reklāmu.
  • Personas dati, ko ar uzņēmumu Coca‑Cola ir kopīgojuši pudeļu pildīšanas partneri.
  • Personas dati no publiski pieejamiem avotiem.
  • Personas dati no tiesībaizsardzības un citām valsts iestādēm (tikai retos gadījumos).

Mēs varam apvienot uzņēmuma Coca‑Cola rīcībā esošos jūsu datus ar datiem no trešo pušu datu avotiem. Mēs prasām, lai katrs trešo pušu datu nodrošinātājs apstiprina, ka tā veiktā personas datu kopīgošana ar uzņēmumu Coca‑Cola ir pārredzama patērētājiem un ir citādi likumīga.

e. Cita informācija, kas savākta ar jūsu piekrišanu

Mēs varam lūgt jūsu piekrišanu specifisku personas datu tipu vākšanai, lai jūs varētu iesaistīties jaunās aktivitātēs, saņemt ekskluzīvu saturu un izmēģināt jaunas funkcijas. Saskaņā ar dažiem tiesību aktiem un noteikumiem par privātās dzīves aizsardzību uzņēmumam Coca‑Cola pirms personas datu vākšanas un lietošanas ir jāsaņem piekrišana. Lūdzu, skatiet sīkāku informāciju 9. sadaļā.

4. KĀ COCA-COLA IZMANTO PERSONAS DATUS?

Coca‑Cola lieto personas datus, lai sniegtu un uzlabotu Pakalpojumus, pārvaldītu mūsu uzņēmumu, aizsargātu lietotājus un īstenotu savas likumīgās tiesības. 

Mēs lietojam personas datus, lai sniegtu, personalizētu un uzlabotu Pakalpojumus (ikvienā gadījumā tā, kā atļauts spēkā esošajos tiesību aktos), tostarp tālāk minētajos nolūkos.
 

  • Lai izveidotu un atjauninātu lietotāju kontus un izpildītu lietotāju pieprasījumus.
  • Lai centralizēti apkopotu patērētāju personas datus datubāzē, ko mūsu uzdevumā pārvalda kāda trešā puse, un pievienotu no trešām pusēm savākto informāciju.
  • Lai nosūtītu lietotājiem ar tirgvedību saistītus un nesaistītus paziņojumus.
  • Lai iespējotu lietotāju saziņu, piemēram, tiešsaistes kopienā.
  • Mērķtiecīgām reklāmām (tās reizēm sauc arī par personalizētām vai uz interesēm balstītām reklāmām), pamatojoties uz informāciju, kas ģenerēta saistībā ar lietotāja darbību tiešsaistē, piemēram, apmeklējot tīmekļa vietnes, kurās ir mūsu reklāmas partneru reklāmas un sīkfaili, no kuriem daži ir balstīti uz ģeogrāfisko atrašanās vietu. 
  • Lai uzzinātu vairāk par lietotājiem un varētu ieteikt saturu, kas, mūsuprāt, interesēs konkrētos lietotājus.
  • Veicināšanas pasākumu un lojalitātes programmas administrēšanai.
  • Klientu apkalpošanai.
  • Lai analizētu lietotāju mijiedarbību ar Pakalpojumiem un aktivitāšu tendences un varētu izstrādāt jaunas funkcijas un saturu, kas atbilst mūsu patērētāju ekspektācijām.
  • Lai uzlabotu Pakalpojumus un ar tiem saistīto lietotāju pieredzi.
  • Lai veiktu datu analīzi, izpēti, produktu izstrādi un mašīnmācīšanos, kas mums ļauj labāk saprast savus klientus un piedāvāt viņiem inovācijas.
  • Lai uzraudzītu un testētu Pakalpojumus, tostarp operacionālo problēmu risināšanu.
  • Lai izveidotu anonimizētus datus, uz kuriem neattiecas šī Privātuma politika, koas tiek lietoti Coca‑Cola produktu un pakalpojumu uzlabošanai un līdzīgiem uzņēmējdarbības nolūkiem, kā arī citiem atbilstoši līgumam un tiesību aktiem atļautiem nolūkiem.
  • Lai konstatētu un novērstu krāpšanu un ļaunprātīgu vai neatļautu Pakalpojumu lietošanu.
  • Lai pārvaldītu risku un līdzīgiem administratīviem nolūkiem, piemēram, lai uzraudzītu un nodrošinātu atbilstību lietotāju līgumiem un citu veidu atbilstību tiesību aktiem, kuri jāievēro uzņēmumam Coca‑Cola.

5. VAI COCA-COLA IZMANTO SĪKFAILUS UN CITU DATU VĀKŠANAS TEHNOLOĢIJU?

Mēs izmantojam sīkfailus un citu datu vākšanas tehnoloģiju, lai atpazītu jūs un/vai jūsu ierīci(-es), kad lietojat Pakalpojumus, un vāktu jūsu personas datus. 

Dažās tīmekļa vietnēs, kuri ir daļa no Pakalpojumiem, ir īpaši paziņojumi par sīkfailiem un citu datu vākšanas tehnoloģiju, kas attiecas uz noteiktām tīmekļa vietnēm un patērētājiem. Ja apmeklējat Coca‑Cola tīmekļa vietni, kurā ir paziņojums par sīkfailiem, tad spēkā ir tajā aprakstītā šīs vietnes sīkfailu politika.

Kas ir sīkfaili?

Sīkfaili ir mazi teksta faili, kas tiek nosūtīti uz tīmekļa pārlūku vai datora cieto disku, vai kuriem piekļūst no tīmekļa pārlūka vai datora cietā diska. Sīkfails parasti ietver tā domēna nosaukumu (interneta atrašanās vietu), kurā tas izveidots, šī sīkfaila “dzīves laiku” (t. i. tā derīguma termiņu) un nejauši ģenerētu unikālu numuru vai līdzīgu identifikatoru. Sīkfails var arī ietvert informāciju par datoru vai ierīci, piemēram, iestatījumus, pārlūkošanas vēsturi un aktivitātes, kas veiktas Pakalpojumu lietošanas laikā.

Coca‑Cola izmanto arī “pikseļus” (ko reizēm sauc par tīmekļa bāksignāliem). Pikseļi ir caurspīdīgi attēli, kas var vākt informāciju par e-pasta atvēršanu un tīmekļa vietņu lietojumu attiecībā uz dažādām tīmekļa vietnēm laika gaitā.

Sīkfailus, ko Coca‑Cola iestata Pakalpojumos, sauc par pirmās puses sīkfailiem. Sīkfailus, ko Pakalpojumos iestata jebkura cita puse, sauc par trešās puses sīkfailiem. Trešās puses sīkfaili iespējo trešo pušu funkcijas vai funkcionalitāti Pakalpojumos vai ar Pakalpojumu starpniecību, piemēram, izmantojot analītiku un tirgzinības automatizāciju. Puses, kas iestatījušas trešo pušu sīkfailus, var atpazīt jūsu ierīci gan tad, kad lietojat to lai piekļūtu Pakalpojumiem, gan arī tad, kad lietojat to, lai apmeklētu citas vietnes. Lai iegūtu plašāku vispārīgu informāciju par sīkfailiem, apmeklējiet vietni www.allaboutcookies.org.

Dažos tīmekļa pārlūkos (tostarp Safari, Internet Explorer, Firefox un Chrome) ir funkcija “Do Not Track” (DNT, “Neizsekot”) vai līdzīga funkcija, kas norāda tīmekļa vietnēm, ka lietotājs nevēlas, lai tiktu izsekota viņa aktivitāte un uzvedība tiešsaistē. Ja tīmekļa vietne, kas atbild uz kādu noteiktu DNT signālu, saņem DNT signālu, pārlūks bloķē šo tīmekļa vietni, neļaujot tai vākt noteiktu informāciju no pārlūka kešatmiņas. DNT funkciju nepiedāvā visi pārlūki, un DNT signāli vēl nav unificēti. Tādēļ daudzi tīmekļa vietņu operatori, tostarp arī Coca‑Cola, vēl neatbild uz DTN signāliem.

Kāpēc Coca‑Cola izmanto sīkfailus un citu datu vākšanas tehnoloģiju?

Daži sīkfaili ir nepieciešami Pakalpojumu darbības nodrošināšanai. Citi sīkfaili mums ļauj izsekot lietotāju intereses, lai veiktu mērķtiecīgu reklāmu un uzlabotu pieredzi Pakalpojumu lietošanas laikā.

 

Ar Pakalpojumu starpniecību nodoto sīkfailu tips un lietošanas iemesls ir aprakstīts tālāk.
 

  • Obligāti nepieciešamie sīkfaili ir nepieciešami Pakalpojumu darbības nodrošināšanai.
  • Veiktspējas un analītiskie sīkfaili vāc informāciju par to, ka tiek lietoti Pakalpojumi, lai mēs varētu tos analizēt un uzlabot. Veiktspējas un analītiskie sīkfaili parasti paliek datorā pēc pārlūka aizvēršanas līdz pat to izdzēšanai.
  • Reklāmas sīkfailus lieto, lai padarītu reklāmas ziņojumus jums atbilstošākus, palīdzot mums rādīt reklāmas balstoties uz jūsu izsecinātajām interesēm, novērst vienu un to pašu reklāmu pārāk biežu rādīšanu un nodrošināt, lai reklāmas tiek pareizi parādītas reklamētājiem.
  • Sociālo plašsaziņas līdzekļu sīkfaili ļauj lietotājiem vieglāk mijiedarboties ar sociālo plašsaziņas līdzekļu platformām. Mēs nekontrolējam sociālo plašsaziņas līdzekļu sīkfailus, un tie neļauj mums piekļūt jūsu sociālās plašsaziņas līdzekļu kontiem bez jūsu atļaujas. Lūdzu, skatiet informāciju par lietotajiem sīkfailiem attiecīgās sociālo plašsaziņas līdzekļu platformas privātuma politikā. 

Datu vākšanas tehnoloģija ļauj uzņēmumam Coca‑Cola uzraudzīt plūsmu no vienas tīmekļa vietnes uz otru, piegādāt sīkfailus vai ar tiem sazināties un saprast vai lietotāji apmeklē Pakalpojumus pēc mūsu reklāmas redzēšanas tiešsaistē kādā trešās puses tīmekļa vietnē, lai uzlabotu Pakalpojumu sniegšanu un novērtētu mūsu e-pasta tirgvedības kampaņu panākumus. Coca‑Cola Sīkfailu politikā (pieejama noteiktās jurisdikcijās) ir aprakstīts tas, kā Coca‑Cola lieto datu vākšanas tehnoloģiju. 

Kad tas ir atļauts spēkā esošajos tiesību aktos, Pakalpojumi lieto Google Analytics mērķētai reklāmai (ko Google reizēm sauc par ‘veicinošo tirgvedību’). Google lieto sīkfailus, ko Google atpazīst tad, kad patērētāji apmeklē dažādas tīmekļa vietnes. Ar Google sīkfailiem savāktie dati palīdz uzņēmumam Coca‑Cola analizēt to, kā tiek lietoti Pakalpojumi, un attiecībā uz dažiem Pakalpojumiem un dažās jurisdikcijās personalizēt tirgvedības paziņojumus un digitālo reklāmu.

Pakalpojumos ir ietverti arī video no YouTube (Google uzņēmuma) vietnes, izmantojot kadrēšanu. Tas nozīme, ka pēc noklikšķināšanas uz YouTube video atskaņošanas pogas, Pakalpojumos tiek izveidots savienojums starp Pakalpojumiem un YouTube serveriem. Pēc tam YouTube nodrošinātā HTML saite tiek ievietota Pakalpojumu kodā, lai izveidotu atskaņojamu kadru. Tad šis YouTube serveros saglabātais video tiek atskaņots kadrējumā Pakalpojumos. YouTube arī saņem informāciju par to, ka pašlaik izmantojat Pakalpojumus, tostarp tālāk minētos datus. Jūsu IP adrese, pārlūka informācija, izmantotās ierīces operētājsistēma un iestatījumi, pašreizējās tīmekļa lapas URL, iepriekš apmeklētā tīmekļa lapa, ja esat izmantojis saiti, kā arī video, ko esat skatījies. Ja esat pieteicies savā YouTube kontā, šī informācija var tikt saistīta ar jūsu YouTube lietotāja profilu. Jūs varat novērst šo sasaisti, izejot no sava YouTube konta pirms Pakalpojumu lietošanas un izdzēšot visus atbilstošos sīkfailus.

Lai iegūtu plašāku informāciju par to, kā Google vāc, lieto un kopīgo jūsu datus, lūdzu, skatiet Google Privātuma politiku.

Lai iegūtu plašāku informāciju par to, kā Google lieto sīkfailus reklāmai, lūdzu, skatiet lapu Reklāma.

Lai neļautu Google Analytics lietot jūsu datus, jūs varat instalēt Google pārlūka papildprogrammu, ar kuras palīdzību no tā var atteikties.

Lai nepiekristu tādām Google reklāmām, kas ir mērķtiecīgi pielāgotas jūsu interesēm, izmantojiet Google Ads iestatījumus.

Ja atrodaties EEZ, Šveicē vai AK, lūdzu, ņemiet vērā to, ka, atļaujot Google sīkfailu lietošanu Coca‑Cola Privātuma preferenču centrā, šo sīkfailu ģenerēto informāciju par Pakalpojumu lietošanu Google pārsūta un uzglabā serveros Amerikas Savienotajās Valstīs. Coca‑Cola lieto tehnoloģijas rīkus, tostarp rīku Google IP Anonymization, lai neiekļautu jūsu IP adreses pēdējo daļu pirms Google veic datu pārsūtīšanu uz ASV, kā arī lieto Google rīkus datu kopīgošanai un Google signālu deaktivizēšanai un lietotāja ID iestatījumus Google Analytics ietvaros noteiktām jurisdikcijām. Google nesasaista IP adresi ar nekādiem citiem datiem, kuri ir Google rīcībā. 

Uzņēmuma Coca‑Cola vārdā Google izmanto iepriekš aprakstītos datus, lai sastādītu ziņojumus, kas var palīdzēt uzņēmumam Coca‑Cola nodrošināt un sniegt Pakalpojumus.

Jūsu ar sīkfailiem saistītās izvēles iespējas

Jums ir tiesības nolemt, vai pieņemt vai noraidīt sīkfailus. Jūs varat iestatīt pārlūku tā lai tas noraida visus sīkfailus vai norādīt, kad iestatīts kāds sīkfails. (Gandrīz visi pārlūki pieņem sīkfailus automātiski, bet ļauj jums tos atspējot, tomēr ņemiet vērā, ka bez sīkfailiem dažas Pakalpojumu funkcijas var nedarboties pareizi.) 

Kā iepriekš norādīts, Google ir izstrādājis pārlūka papildprogrammu, ar kuras palīdzību var atteikties no Goggle Analytics sīkfailu izmantošanas. Jūs varat lejupielādēt un instalēt šo papildprogrammu savā tīmekļa pārlūkā; lejupielādes saite ir šeit: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Jūs varat atteikties no šo sīkfailu lietošanas, atzīmējot atbilstošos iestatījumus savā pārlūkā.

Noteiktās jurisdikcijās ir arī sīkfailu politikas, kas ir atšķirīgas no šīs Privātuma politikas un papildina šo Privātuma politiku, kā arī rīki sīkfailu pārvaldīšanai. Lūdzu, skatiet sīkāku informāciju 9. sadaļā.

6. KĀ COCA-COLA KOPĪGO PERSONAS DATUS?

Coca‑Cola kopīgo personas datus ar cilvēkiem un uzņēmumiem, kuri palīdz nodrošināt Pakalpojumus un veic mūsu uzņēmējdarbību, un kad mums ir likumīgi atļauts vai prasīts to darīt. Mēs arī kopīgojam personas datus tad, kad lietotājs to pieprasa. Mēs pieprasām mūsu sniegto personas datu saņēmējiem ievērot šo Privātuma politiku, ja vien un kamēr lietotāji nav informēti par to, ka attiecināma kāda cita privātuma politika vai paziņojums.

Coca‑Cola kopīgo personas datus ar tālāk minētajām saņēmēju kategorijām.
 

  • Profesionāli padomdevēji, piemēram, juristi, grāmatveži, apdrošinātāji, informācijas drošības un tiesu ekspertīzes speciālisti.
  • Tirgzinības pakalpojuma sniedzēji, kas palīdz reklamēt Pakalpojumus (piemēram, izmantojot e-pasta tirgvedību) un laiku pa laikam papildināt mūsu jau esošo informāciju. Piemēram, Meta saņem un lieto noteiktus datus saistībā ar Pakalpojumu izmantošanu, lai palīdzētu nodrošināt personalizētu reklāmu savā platformā un novērtēt šīs reklāmas efektivitāti. 
  • Pakalpojumu sniedzēji, tā ļaujot viņiem mūsu vārdā sniegt pakalpojumus, tostarp, nodrošināt datu analīzi, datu drošību, e-komercijas operācijas, aptaujas, izpēti, veicināšanas pasākumu administrēšanu, piedāvājumus un lojalitātes programmas, kā arī citādi palīdzēt mums veikt uzņēmējdarbību. Dažiem no šiem pakalpojumu sniedzējiem ir globāli pienākumi.
  • Mākoņkrātuves nodrošinātāji.
  • Potenciālie vai faktiskie ieguvēji vai investori un viņu profesionāli padomnieki saistībā ar jebkuru faktisku vai ierosinātu uzņēmumu apvienošanu, iegādi vai investīcijām saistībā ar visu mūsu uzņēmumu vai tā daļām. Mēs pieliksim vislielākās pūles, lai nodrošinātu to, ka šī Privātuma politika attiecas uz personas datiem arī pēc darījuma vai ka lietotāji saņemt iepriekšēju paziņojumu par personas datu apstrādes izmaiņām.
  • Coca‑Cola meitasuzņēmumi un pudeļu pildīšanas partneri.
  • Kompetentās tiesībaizsardzības iestādes, valsts regulatori un tiesas, kad mēs uzskatām, ka informācijas atklāšana ir nepieciešama: i) lai nodrošinātu atbilstību tiesību aktiem; ii) lai izmantotu, noteiktu vai aizstāvētu likumīgās tiesības; vai iii) lai aizsargātu lietotāju, uzņēmējdarbības partneru, pakalpojumu sniedzēju vai jebkuras citas trešās puses būtiskas intereses.
  • Ar jūsu atļauju - citas trešās puses.

Ja mēs kopīgojam personas datus, mēs pieprasām, lai to saņēmēji rīkojas ar personas datiem atbilstoši šai Privātuma politikai un mūsu konfidencialitātes un drošības prasībām. 

7. KĀ COCA-COLA AIZSARGĀ PERSONAS DATUS?

Coca‑Cola rūpējas par mums uzticēto personas datu drošību un aizsardzību. Mēs izmantojam dažādus līdzekļus, kas mums palīdz aizsargāt personas datus no nesankcionētas piekļuves un lietošanas.

Coca‑Cola izmanto tehniskus, fiziskus un administratīvus drošības līdzekļus, kas paredzēti mūsu apstrādāto personas datu aizsardzībai. Mūsu aizsarglīdzekļi ir paredzēti tam, lai nodrošinātu jūsu personas datu apstrādes riskam atbilstošu drošības līmeni un ietvertu (kur attiecināms) pasākumus apstrādes sistēmu nepārtrauktai konfidencialitātei, integritātei, pieejamībai un noturībai, kā arī procedūru tehnisko un organizatorisko pasākumu efektivitātes regulārai pārbaudīšanai un novērtēšanai, lai garantētu personas datu apstrādes drošību. Tomēr Coca‑Cola nevar pilnīgi novērst ar personas datu apstrādi saistītos drošības riskus. 

Jūs esat atbildīgs par sava konta piekļuves datu drošību. Coca‑Cola uzskatīs piekļuvi Pakalpojumiem, izmantojot jūsu konta piekļuves datus, par jūsu atļautu piekļuvi.

Coca‑Cola var jebkurā laikā bez paziņojuma apturēt jūsu piekļuvi visiem Pakalpojumiem vai kādai to daļai, ja esam konstatējuši drošības pārkāpumu vai mums ir aizdomas par drošības pārkāpumu. Ja uzskatāt, ka uzņēmumam Coca‑Cola sniegtā jūsu informācija vai jūsu konts vairs nav droši, lūdzu, nekavējoties mūs par to informējiet, rakstot uz e-pasta adresi Privacy@coca-cola.com.

Ja mēs uzzināsim par kādu pārkāpumu, kas ietekmē jūsu personas datu drošību, mēs sniegsim jums paziņojumu atbilstoši piemērojamo tiesību aktu prasībām. Kad tas ir atļauts piemērojamajos tiesību aktos, Coca‑Cola sniegs jums šo paziņojumu, izmantojot ar jūsu kontu saistīto e-pasta adresi vai citu atļautu metodi, kas saistīta ar jūsu kontu.

NESANKCIONĒTA PIEKĻUVE PERSONAS DATIEM UN PAKALPOJUMIEM — TOSTARP DATU VĀKŠANA — IR AIZLIEGTA, UN TĀS SEKAS VAR BŪT KRIMINĀLPROCESA UZSĀKŠANA.

8. CIK ILGI COCA-COLA SAGLABĀ PERSONAS DATUS?

Mēs saglabājam personas datus par lietotāju tik ilgi, cik ilgi lietotāja konts ir aktīvs, un citādi - tik ilgi, cik tas ir nepieciešams iepriekš aprakstītajiem nolūkiem. Mēs arī saglabājam personas datus tik ilgi, cik nepieciešams, lai ievērotu tiesiskās prasības, atrisinātu strīdus un izpildītu savus līgumus. 

Mēs plānojam saglabāt jūsu personas datus pareizus un atjauninātus. Mēs paturam personas datus, ko apstrādājam atbilstoši šai Privātuma politikai saskaņā ar mūsu datu saglabāšanas politiku. Nosakot saglabāšanas ilgumu, mēs ņemam vērā dažādus kritērijus, piemēram, jūsu pieprasīto vai jums nodrošināto produktu un pakalpojumu tipu, mūsu attiecību ar jums raksturu un ilgumu, un piemērojamajos tiesību aktos noteiktos obligātos uzglabāšanas periodus. Attiecīgā uzglabāšanas perioda beigās mēs vai nu izdzēsīsim, vai anonimizēsim personas datus vai, ja nevarēsim tos izdzēst vai anonimizēt, sadalīsim un droši uzglabāsim līdz brīdim, kad būs iespējama to izdzēšana vai anonimizēšana. 

Kad personas dati ir anonimizēti, tie vairs nav personas dati. Mēs izmantojam anonimizētus datus atbilstoši spēkā esošajiem tiesību aktiem un līgumiem.

9. KĀDAS IR PIEEJAMĀS IZVĒLES IESPĒJAS SAISTĪBĀ AR PERSONAS DATIEM?

Jums ir izvēles iespējas saistībā ar to, kā Coca‑Cola apstrādā jūsu personas datus.  Jūs varat izmantot savas tiesības uz privātumu, sazinoties ar uzņēmumu Coca‑Cola, kā aprakstīts šajā 9. sadaļā, vai izmantojot dažādus rīkus, ko Coca‑Cola padara jums pieejamus. Dažos gadījumos jūsu iespēju piekļūt saviem personas datiem vai tos kontrolēt ierobežo attiecināmie tiesību akti.

Ar mobilo ierīci saistītās preferences

Mobilo ierīču operētājsistēmām un lietotņu platformām (piem., Google Play un App Store) ir atļauju iestatījumi konkrētiem mobilo ierīču datiem un paziņojumiem, piemēram, piekļuvei kontaktinformācijai, ģeogrāfiskās atrašanās vietas pakalpojumiem un pašpiegādes paziņojumiem. Jūs varat izmantot iestatījumus savā mobilajā ierīcē, lai piekristu vai aizliegtu noteiktas informācijas vākšanu un/vai pašpiegādes paziņojumus. Noteiktām Lietotnēm var arī būt iestatījumi, kas ļauj mainīt atļaujas un pašpiegādes paziņojumus. Dažām Lietotnēm iestatījumu mainīšana var izraisīt dažu to aspektu nepareizu funkcionēšanu.

Jūs varat apturēt visu informācijas vākšanu no Lietotnes, atinstalējot Lietotni. Ja atinstalējat Lietotni, lūdzu, apsveriet arī savas operētājsistēmas iestatījumu pārbaudīšanu, lai pārliecinātos, ka no mobilās lietojumprogrammas ir izdzēsts unikālais identifikators un citas ar Lietotnes lietošanu saistītās aktivitātes.

Atteikšanās no Coca‑Cola e-pasta un teksta ziņojumu saņemšanas

Lai pārtrauktu saņemt reklāmas e-pasta ziņojumus no Coca‑Cola, lūdzu, noklikšķiniet uz saites “Atteikt abonēšanu” šīs e-pasta vēstules apakšā. Pēc šīs atteikšanās mēs vēl arvien varam jums nosūtīt ar reklāmu nesaistītus ziņojumus, piemēram, pirkumu kvītis vai informāciju par jūsu konta administrēšanu. 

Jūsu konta iestatījumi var arī mums ļaut mainīt jūsu paziņojumu preferences, piemēram, pašpiegādes ziņojumu saņemšanu no Lietotnes. 

Lai pārtrauktu saņemt reklāmas īsziņas (SMS vai MMS), lūdzu, nosūtiet atbildes īsziņu uzņēmumam Coca‑Cola, norādot, ka vairs nevēlaties no mums saņemt reklāmas īsziņas. Jūs arī varat mums to paziņot tā, kā norādīts tālāk sadaļā “Saziņa ar mums”. Lūdzu, norādiet, kāda veida saziņu vairs nevēlaties, kā arī saistīto tālruņa numuru, adresi un/vai e-pasta adresi. Pēc jūsu atteikšanās no ar tirgvedību saistītu mūsu ziņojumu saņemšanas mēs vēl arvien varam jums nosūtīt svarīgus administratīvus paziņojumus, piemēram, e-pasta vēstules par jūsu kontiem vai pirkumiem.

INFORMĀCIJA PAR TIESĪBĀM UZ PRIVĀTUMU UN IZVĒLES IESPĒJĀM SPECIFISKĀS JURISDIKCIJĀS IR SNIEGTA ŠĪS PRIVĀTUMA POLITIKAS BEIGĀS. MĒS MUDINĀM JŪS PĀRSKATĪT ATTIECĪGĀS DAĻAS. 

JA ATRODATIES JURISDIKCIJĀ AR TIESĪBĀM UZ PRIVĀTUMU, KAS PIEŠĶIR JUMS TĀDAS TIESĪBAS UZ PRIVĀTUMU, KAS NAV APRAKSTĪTAS ŠAJĀ PRIVĀTUMA POLITIKĀ, LŪDZU, SAZINIETIES AR MUMS, RAKSTOT UZ E-PASTA ADRESI PRIVACY@COCA-COLA.COM. Mēs respektējam jūsu tiesības uz privātumu un darīsim visu iespējamo, lai izpildītu jūsu prasības.

10. KĀ COCA-COLA AIZSARGĀ BĒRNU PRIVĀTUMU?

Uz dažiem no Pakalpojumiem attiecas vecuma ierobežojumi, tādēļ mēs varam uzdot jautājumus, lai noskaidrotu jūsu vecumu pirms ļaujam jums izmantot Pakalpojumus.

Atbilstoši savai Atbildīgas tirgvedības politikai Coca‑Cola neveic tiešu produktu reklamēšanu bērniem, kas jaunāki par 13 gadiem. Tāpat arī mēs nevācām personas datus tiešsaistē no bērniem, ja vien tas nav atļauts piemērojamajos tiesību aktos. Ja uzzināt, ka kāds bērns ir sniedzis mums personas datus bez vecāku piekrišanas vai citā veidā, kas nav atļauts piemērojamajos tiesību aktos, lūdzu, sazinieties ar mūsu Privātuma Biroju, rakstot uz e-pasta adresi privacy@coca-cola.com. Kad mēs par to uzzināsim, mēs veiksim atbilstošas darbības, lai izņemtu bērna personas datus, kā pieprasīts piemērojamajos tiesību aktos.

11. VAI COCA-COLA PĀRSŪTA PERSONAS DATUS UZ CITĀM VALSTĪM?

Coca‑Cola var pārsūtīt personas datus pāri robežām uz jebkuru no vietām, kur mēs un mūsu piegādātāji, un partneri veic uzņēmējdarbību. Šajās vietās var būt spēkā datu aizsardzības likumi, kas atšķiras no likumiem jūsu dzīvesvietā (un dažos gadījumos nodrošina mazāku aizsardzību). 

Ja mēs veicam vai mūsu uzdevumā tiek veikta jūsu personas datu nosūtīšana pāri robežām, mēs izmantojam atbilstošus aizsarglīdzekļus, lai aizsargātu personas datus atbilstoši šai Privātuma Politikai un piemērojamajiem tiesību aktiem. Šie aizsarglīdzekļi ietver piekrišanu līguma standartklauzulām vai standarta līgumiem par personas datu pārsūtīšanu starp Coca‑Cola meitasuzņēmumiem un starp mūsu piegādātājiem, un partneriem. Kad ir noslēgti šie līgumi, tie pieprasa mūsu meitasuzņēmumiem, piegādātājiem un partneriem aizsargāt personas datus atbilstoši piemērojamajiem tiesību aktiem un noteikumiem par privātās dzīves aizsardzību. 

Lai pieprasītu informāciju par mūsu līguma standartklauzulām vai citiem aizsarglīdzekļiem saistībā ar personas datu pārrobežu nodošanu, sazinieties ar mūsu Privātuma Biroju, rakstot uz e-pasta adresi privacy@coca-cola.com.

12. KAD ŠĪ PRIVĀTUMA POLITIKA IR MAINĪTA?

Mēs varam laiku pa laikam atjaunināt šo Privātuma Politiku atbilstoši juridiskajām, tehniskajām un uzņēmējdarbības izmaiņām. Visjaunākā tās versija ir vienmēr pieejama Pakalpojumos.

Kad mēs atjauninām Privātuma politiku, mēs publicējam tās atjaunināto versiju un virs tās norādām spēkā stāšanās datumu. Mēs arī veicam atbilstošus pasākumus, lai jūs jau iepriekš informētu par svarīgām izmaiņām, kas, mūsuprāt, ietekmē jūsu tiesības uz privātumu, lai jums būtu iespēja pārskatīt mainīto Privātuma Politiku pirms tās stāšanās spēkā. Ja saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem un noteikumiem par privātās dzīves aizsardzību ir nepieciešama jūsu piekrišana, mēs saņemsim jūsu piekrišanu pirms šī Privātuma Politika tiks attiecināta uz jums. Lūdzu, regulāri aplūkojiet šo Privātuma Politiku, lai vienmēr būtu informēts par atjaunināto versiju.

13. TIESĪBAS UZ PRIVĀTUMU UN IZVĒLES IESPĒJAS SPECIFISKĀS JURISDIKCIJĀS

Dienvidāfrikas iedzīvotāji. No jums vāktie personas dati ir nepieciešami jūsu piekļuvei Pakalpojumiem. Šo personas datu nesniegšana var neļaut jums piekļūt Pakalpojumiem vai lietot kādu vai visus no Pakalpojumiem. Saskaņā ar 2013. gada 4. likumu par personas datu aizsardzību (Protection of Personal Information Act — POPIA) tiek aizsargāti arī juristu personas dati; līdz ar to gadījumā, ja lietotnēm vai tīmekļa vietnei notiek piekļuve kāda jurista vārdā, šī jurista personas dati ir jāaizsargā.

Tiešais mārketings. Jums tiks nosūtīti visi elektroniskie tiešā mārketinga ziņojumi (kamēr nebūsiet atteicies), ja:
 

  • jūs esat piekritis saņemt tiešā mārketinga ziņojumus atbilstoši POPIA; vai
  • mēs esam saņēmuši jūsu personas datus saistībā ar jebkuru mūsu produktu vai pakalpojumu pārdošanu jums, lai varētu ar jums sazināties par mūsu citiem produktiem un pakalpojumiem. Jūs varat jebkurā laikā nolemt atteikties no šo tirgvedības ziņojumu saņemšanas, izmantojot saiti “atteikt abonēšanu” vai sazinoties ar mums izmantojot tālāk norādīto kontaktinformāciju.

Jūsu tiesības. Jums ir tiesības iesniegt tālāk norādītos pieprasījumus par saviem personas datiem:
 

  • bez maksas noskaidrot vai uzņēmuma Coca‑Cola rīcībā ir jūsu personas dati;
  • pieprasīt uzņēmuma Coca‑Cola rīcībā esošo jūsu personas datu ierakstu vai aprakstu atbilstoši procedūrai, kas aprakstīta PAIA rokasgrāmatā, kurai var piekļūt vietnē coca-cola.co.za;
  • pieprasīt, lai uzņēmums Coca‑Cola atjaunina vai izlabo nepareizus vai nepilnīgus jūsu personas datus;
  • pieprasīt, lai uzņēmums Coca‑Cola jebkāda iemesla dēļ pārtrauc lietot jūsu personas datus;
  • iebilst pret savu personas datu apstrādi;
  • pieprasīt, lai uzņēmums Coca‑Cola izdzēš jūsu personas datus;
  • pieprasīt, lai uzņēmums Coca‑Cola ierobežo jūsu personas datu lietošanu, kopīgošanu vai cita veida apstrādi;
  • pieprasīt, lai uzņēmums Coca‑Cola pārsūta jūsu personas datu kopiju jums vai kādai jūsu izvēlētai trešai pusei.

Mēs varam (un dažos gadījumos mums tas ir jādara) pārbaudīt jūsu identitāti pirms jūsu pieprasījuma par tiesībām uz privātumu apmierināšanas. 

Kā ar mums sazināties, lai izmantotu savas tiesības uz privātumu? Lai izmantotu savas tiesības uz privātumu, lūdzu, sazinieties ar uzņēmumu Coca‑Cola, izmantojot vienu no šīm opcijām:
 

  • nosūtiet mums e-pasta vēstuli uz šādu adresi: CCSAINFO@COCA-COLA.COM;
  • zvaniet mums uz numuru 0860112526;
  • rakstiet uz šādu pasta adresi: Coca‑Cola Africa (Proprietary) Limited, Oxford and Glenhove, 116 Oxford Road, Houghton Estate, Johannesburg, 2198, adresējot vēstuli juridiskajiem darbiniekiem (Legal Team).

Jums ir tiesības iesniegt sūdzību Informāciju regulējošajai iestādei (Dienvidāfrikā), nosūtot e-pasta ziņojumu uz adresi POPIAComplaints@inforegulator.org.za.

Citi apstrādes dati. Mēs automātiski vācam arī tālāk minēto informāciju.
 

  • Uzvedības dati: Informācija, kas iegūta apvienojot ierīces ID un sistēmas notikumus, ko var izmantot lai identificētu uzvedības tendences un modeļus, un nosūtītu jums tirgvedības paziņojumus saistībā ar pasākumiem, kuros esat piedalījies, ievērojot tiešā mārketinga prasības POPIA kontekstā, piemēram, saņemot jūsu iepriekšēju piekrišanu.
  • Piedalīšanās dati: Personas dati attiecībā uz datu subjekta piedalīšanos kādā reklāmai paredzētā konkursā, balvas ieguvē, aptaujā, reklāmas akcijā ar tūlītēju laimesta saņemšanu, sacensībās vai cita veida veicināšanas pasākumos (piem., veicināšanas pasākuma tips, piedalīšanās veicināšanas pasākumā datums un laiks un informācija, kas nepieciešama balvas nodrošināšanai).
  • Analītiskā informācija: Mēs varam vākt analītiskos datus vai lietot trešās puses analītikas rīkus, piemēram, Google Analytics, lai tie palīdzētu mums novērtēt plūsmu un Pakalpojumu lietošanas tendences un labāk saprast mūsu lietotāju demogrāfiju un uzvedību.

Mēs arī atļaujam trešo pušu tiešsaistes reklāmas tīkliem, sociālo plašsaziņas līdzekļu uzņēmumiem un citiem trešo pušu pakalpojumiem saņemt informāciju par lietotāja laika gaitā veikto Pakalpojumu lietošanu, lai viņi varētu atskaņot vai parādīt reklāmas lietotāja izmantotajos Pakalpojumos un citās lietotajās ierīcēs.

Pakalpojumi var ietvert tādas sociālo plašsaziņas līdzekļu funkcijas kā Meta atzīme ‘Patīk’, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Twitter un citus logrīkus. Šie sociālo plašsaziņas līdzekļu uzņēmumi var atpazīt lietotāju un vākt informāciju par lietotāju apmeklētajiem Pakalpojumiem, jo tie var iestatīt sīkfailu vai izmantot citas izsekošanas tehnoloģijas. Lietotāja mijiedarbību ar šīm funkcijām nosaka šo uzņēmumu privātuma politikas, un mēs tās nekontrolējam. Ar lietotāja iepriekšēju piekrišanu mēs rādām lietotājam mērķtiecīgas reklāmas tādās sociālo plašsaziņas līdzekļu platformās kā Meta, Twitter, Google+ un citas. Meta, Twitter un Google platformām ir uz interesēm balstītas reklāmas programmas, kas mums ļauj veikt tiešu reklamēšanu lietotājiem, kuri ir izrādījuši interesi par Pakalpojumiem, kamēr šie lietotāji ir sociālo plašsaziņas līdzekļu platformā, vai citu lietotāju grupām ar līdzīgiem raksturlielumiem, piemēram, līdzīgām komerciālajām interesēm un demogrāfiskajiem datiem. Šīs reklāmas regulē to nodrošinošo sociālo plašsaziņas līdzekļu uzņēmumu privātuma politikas.

Daži no Pakalpojumiem var lietot trešo pušu rīkus, lai uzraudzītu ar lietotāju pieredzi saistīto informāciju. Šie rīki automātiski vāc informāciju par lietošanu, tostarp peles klikšķiem un pārvietošanu, lapas ritināšanu un tīmekļa vietnes veidlapās ievadīto tekstu. Šī vāktā informācija neietver paroles, maksājumu datus un nekādus citus sensitīvus personas datus. Mēs izmantojam šo informāciju vietnes analizēšanai, optimizācijai un tīmekļa vietnes lietojamības uzlabošanai. Mēs neatļaujam šo informāciju kopīgot ar trešajām pusēm vai izmantot trešajām pusēm savos nolūkos.

Mūsu tiešsaistes un ar reklamēšanu pa e-pastu saistītie pakalpojumu sniedzēji var izmantot pikseļu tagus, tīmekļa bāksignāluus, caurspīdīgus GIF vai citas līdzīgas tehnoloģijas saistībā ar Pakalpojumiem, lai palīdzētu pārvaldīt mūsu tiešsaistes un e-pasta reklāmas kampaņas un palielinātu šādu kampaņu efektivitāti. Piemēram, ja pakalpojumu sniedzējs ir izvietojis kādu unikālu sīkfailu lietotāja datorā, tad pakalpojuma sniedzējs var izmantot pikseļu tagus, tīmekļa bāksignālus, caurspīdīgus GIF vai citas līdzīgas tehnoloģijas, lai atpazītu sīkfailu laikā, kad lietotājs apmeklē Pakalpojumus, un noskaidrotu, kuras no mūsu tiešsaistes reklāmām ir atvedušas lietotāju uz Pakalpojumiem, un pakalpojuma sniedzējs var nodrošināt mums šādu informāciju mūsu lietošanai. Mēs varam sasaistīt šādu citu mūsu pakalpojuma sniedzēju nodrošināto informāciju ar lietotāja personas datiem, kurus esam iepriekš savākuši.

Mēs varam izmantot trešo pušu reklāmas uzņēmumus, lai nodrošinātu reklāmas Pakalpojumos. Šie uzņēmumi var izmantot informāciju (atskaitot lietotāja vārdu, adresi, e-pasta adresi vai tālruņa numuru) par lietotāja veiktajiem Pakalpojumu apmeklējumiem, lai nodrošinātu reklāmas par lietotāju interesējošām precēm un pakalpojumiem.

Mēs varam sasaistīt vai apvienot lietotāja aktivitātes un Pakalpojumu ietvaros no lietotāja savākto informāciju ar informāciju, ko automātiski vācam ar izsekošanas tehnoloģiju palīdzību. Tas ļauj mums nodrošināt lietotājam personalizētu pieredzi saistībā ar to, kā lietotājs ar mums mijiedarbojas Pakalpojumu ietvaros.
 

  • Kenijas iedzīvotāji

Šie Pakalpojumi tiek nodrošināti personām Kenijā tā, ka tie nevāc, neuzglabā un nenolasa atrašanās vietas datus, izmantojot GPS, Wi-Fi vai bezvadu tīkla triangulāciju. Tiek vākts anonimizēts, nejauši ģenerēts lietotnes ID, ko izmanto, lai noteiktu lietotāja atrašanos netālu no tirdzniecības punktiem un nosūtītu ar atrašanās vietām saistītus specifiskus reklāmas ziņojumus un informāciju par tuvumā piedāvātajām atlaidēm.

Atklātās informācijas aģentūra (Agency of Access to Public Information), kas darbojas kā regulējošā iestāde atbilstoši 25.326. likumam, ir atbildīga par sūdzību un ziņojumu saņemšanu no tiem Argentīnas iedzīvotājiem, kuri uzskata, ka ir pārkāptas viņu tiesības uz privātumu.

Personas datu īpašniekam ir tiesības īstenot savas piekļuves tiesības ar intervālu, kas nav mazāks par sešiem mēnešiem, ja vien nav apliecināmas personas likumīgās intereses to darīt atbilstoši 25.326. likuma 14. panta 3. punktam.

Ieinteresētās puses var izmantot savas piekļuves tiesības un tiesības uz datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pieprasījumu, izmantojot šo adresi: Servicios y Productos para Bebidas Refrescantes SRL – Vedia 4090 – C.A.B.A. – Argentīna – Adresāts: Responsable de Bases de Datos.

Fiziskajām personām ir jāpievieno sava valsts identifikācijas dokumenta kopija, bet juridiskajām personām ir jāpievieno dokumenti, kas apstiprina juridiskās pārstāvības derīgumu. Katrā pieprasījumā ir jāpaskaidro šī pieprasījuma iemesls. Coca‑Cola atbildēs uz piekļuves pieprasījumu desmit (10) kalendāro dienu laikā, bet uz personas datu labošanas, atjaunināšanas vai dzēšanas pieprasījumiem piecu (5) darba dienu laikā.

Kaut arī jūsu personas dati kopumā tiek uzglabāti kādā centralizētā patērētāju datubāzē serveros, kas atrodas Austrālijā, uzņēmums Coca‑Cola var, atkarībā no nepieciešamības, laiku pa laikam glabāt jūsu personas datus arī meitasuzņēmumu un piegādātāju sistēmās citās valstīs, piemēram, Amerikas Savienotajās Valstīs, Jaunzēlandē, Singapūrā un citur.

Mēs pieprasām, lai trešās puses, kas uzglabā personas datus, nodrošina atbilstību Austrālijas tiesību aktiem un noteikumiem par privātās dzīves aizsardzību un šai Privātuma politikai un izmanto jūsu personas datus tikai tajos nolūkos, kuriem tie ir sniegti.

Ja vēlaties piekļūt saviem personas datiem vai tos labot vai arī ja jums ir jautājumi vai bažas par šo Privātuma politiku, vai esat noraizējies par to, ka ir pārkāptas jūsu tiesības uz privātumu, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā no tālāk norādītajiem veidiem.

E-pasta adrese: privacyofficerau@coca-cola.com
Tālruņa numurs: zvaniet uz mūsu Klientu informācijas centra numuru 1800 025 123 (Austrālijā)
Pasta adrese: Adresāts: Privacy Officer
Coca Cola South Pacific Pty Limited
GPO Box 388
North Sydney, NSW 2059
Tiešsaistē: Izmantojiet sadaļu “Saziņa ar mums” vietnē www.coca-cola.com.au un norādiet vārdu “privātums”, informējot, ka jūsu jautājums ir saistīts ar privātumu.

Mēs atbildēsim jums tik ātri, cik vien būs iespējams un jebkurā gadījumā - 30 dienu laikā pēc jūsu sākotnējā pieprasījuma saņemšanas.

Ja uzņēmumam Coca‑Cola ir pamatoti iemesli neizpildīt jūsu pieprasījumu saistībā ar privāto informāciju, mēs sniegsim jums rakstisku paskaidrojumu un norādīsim veidu, kā varat iesniegt sūdzību par šo noraidījumu, ja vēlaties to darīt.

Jūsu personas datu kontrolieris ir:

Coca Cola South Pacific Pty Limited
E-pasta adrese: privacyofficerau@coca-cola.com
Tālruņa numurs: zvaniet uz mūsu Klientu informācijas centra numuru 1800 025 123 (Austrālijā)
Pasta adrese: Adresāts: Privacy Officer 
Coca Cola South Pacific Pty Limited
GPO Box 388
North Sydney, NSW 2059 


Datu aizsardzību regulējošā iestāde:
Austrālijas Informācijas Komisāra Birojs (Office of the Australian Information Commissioner)
Pasta adrese: GPO Box 5218 Sydney NSW 2001
Adrese: 175 Pitt Street Sydney NSW 2000
Tālruņa numurs: 1300 363 992
Faksa numurs: 61 2 9284 9666
E-pasta adrese: foi@oaic.gov.au
Tīmekļa vietne: https://www.oaic.gov.au/

Jūsu tiesības uz privātumu LGPD kontekstā ir aprakstītas https://privacidade.cocacola.com.br/#direitos

Lai izmantotu savas tiesības uz privātumu, lūdzu,
 

Jūsu personas datu kontrolieris ir Recofarma Indústria do Amazonas Ltda.

Datu aizsardzību regulējošā iestāde ir Autoridade Nacional de Proteção de Dados, https://www.gov.br/anpd/pt-br.

Uzņēmuma Coca‑Cola tīmekļa vietnēm, kas paredzētas Brazīlijas iedzīvotājiem, ir sīkfailu politika, kas ir atsevišķa no šīs Privātuma politikas. Lūdzu, skatiet atbilstošo Coca‑Cola tīmekļa vietni.

Kalifornijas iedzīvotāji. Šis Kalifornijas Paziņojums par privātumu (Kalifornijas Paziņojums par privātumu) attiecas uz Coca‑Cola veikto ASV Kalifornijas štata iedzīvotāju (Kalifornijas patērētāji) personas datu apstrādi atbilstoši Kalifornijas 2018. gada Likumam par Kalifornijas patērētāju privātumu ar grozījumiem (CCPA).

Ja esat Kalifornijas Patērētājs, šis Kalifornijas Privātuma Paziņojums ir paredzēts tam, lai palīdzētu jums saprast mūsu par jums vāktās privātās informācijas kategorijas, to, kur mēs varam saņemt privāto informāciju, kādēļ mēs to apstrādājam, ar ko mēs varam to kopīgot un kādas jums ir tiesības zināt un kontrolēt savus personas datus. Ja šajā Kalifornijas Privātuma Paziņojumā un pārējās Privātuma Politikas jebkurā daļā ir kāda pretruna, Kalifornijas patērētāju personas datu apstrādi nosaka šis Kalifornijas Privātuma paziņojums. Šis Kalifornijas Privātuma paziņojums neattiecas uz Coca‑Cola darbiniekiem, apakšuzņēmējiem, ārštata darbiniekiem un darba kandidātiem.

Paziņojums datu vākšanas laikā

CCPA nolūkos Coca‑Cola parasti attiecībā uz jūsu personas datiem rīkojas kā “Uzņēmums”. Uzņēmums ir līdzīgs Datu Pārzinim, un tas nozīmē, ka Coca‑Cola nosaka, kā un kādēļ notiek apstrāde tiem personas datiem, kurus Coca‑Cola vāc no jums un par jums. 

Šajā Paziņojumā personas datu vākšanas laikā ir raksturota mūsu personas datu vākšanas prakse gadījumos kad mēs rīkojamies kā Uzņēmums, tostarp mūsu vākto personas datu kategoriju saraksts, mūsu veiktās personas datu vākšanas nolūki un avoti.

Kaut arī iepriekš šajā Privātuma politikā mēs jau esam paskaidrojuši kādus personas datus mēs vācam un kādēļ, CCPA pieprasa, lai mēs izpaužam noteiktu informāciju, izmantojot tās personas datu kategorijas, kas lietotas CCPA ietvertajā personas datu definīcijā.

Kategorija: Identifikatori
Avots: Tieši no jums
Nolūks: Reklāmas un tirgvedības pakalpojumu sniegšana
Trešās puses: Pakalpojumu sniedzēji, tostarp tirgvedības nodrošinātāji, meitasuzņēmumi un pudeļu pildīšanas partneri, un citas trešās puses

Kategorija: Personas datu kategorijas, kas norādītas Kalifornijas Klientu ierakstu nolikumā (Kalif. Civilkodeksa § 1798.80(e))
Avots: Tieši no jums
Nolūks: Reklāmas un tirgvedības pakalpojumu sniegšana
Trešās puses: Pakalpojumu sniedzēji, tostarp tirgvedības nodrošinātāji, meitasuzņēmumi un pudeļu pildīšanas partneri, un citas trešās puses

Kategorija: Aizsargāti klasifikācijas raksturlielumi atbilstoši Kalifornijas vai federālajam likumam
Avots: Tieši no jums
Nolūks: Reklāmas un tirgvedības pakalpojumu sniegšana
Trešās puses: Pakalpojumu sniedzēji, tostarp tirgvedības nodrošinātāji, meitasuzņēmumi un pudeļu pildīšanas partneri, un citas trešās puses

Kategorija: Komercinformācija
Avots: Tieši no jums
Nolūks: Pakalpojumu sniegšana
Trešās puses: Pakalpojumu sniedzēji, tostarp tirgvedības nodrošinātāji, meitasuzņēmumi un pudeļu pildīšanas partneri, un citas trešās puses

Kategorija: Biometriskie dati, kas ir informācija par jūsu fizioloģiskajiem, bioloģiskajiem vai uzvedības raksturlielumiem
Avots: Coca‑Cola nevāc šo informāciju sākot ar spēkā stāšanās datumu
Nolūks: Coca‑Cola nevāc šo informāciju sākot ar spēkā stāšanās datumu
Trešās puses: Coca‑Cola nevāc šo informāciju sākot ar spēkā stāšanās datumu

Kategorija: Interneta vai citu elektronisko sakaru tīklu aktivitāte
Avots: Tieši no jums, automātiski ievākti Pakalpojumu lietošanas laikā
Nolūks: Pakalpojumu sniegšana
Trešās puses: Pakalpojumu sniedzēji, tostarp tirgvedības nodrošinātāji, meitasuzņēmumi un pudeļu pildīšanas partneri, un citas trešās puses

Kategorija: Ģeogrāfiskās atrašanās vietas dati
Avots: Tieši no jums, automātiski ievākti Pakalpojumu lietošanas laikā
Nolūks: Pakalpojumu sniegšana
Trešās puses: Pakalpojumu sniedzēji, citas trešās puses

Kategorija: Audio, elektroniskā, vizuālā vai līdzīga informācija
Avots: Tieši no jums
Nolūks: Pakalpojumu sniegšana
Trešās puses: Pakalpojumu sniedzēji

Kategorija: Profesionālā vai ar nodarbinātību saistītā informācija
Avots: Tieši no jums, no trešām pusēm
Nolūks: Pakalpojumu, reklāmas un tirgvedības nodrošināšana
Trešās puses: Pakalpojumu sniedzēji, tostarp tirgvedības nodrošinātāji, meitasuzņēmumi un pudeļu pildīšanas partneri

Kategorija: No citām kategorijām izdarītie secinājumi, lai izveidotu Kalifornijas patērētāja profilu
Avots: Coca‑Cola
Nolūks: Reklāma un tirgvedība
Trešās puses: Pakalpojumu sniedzēji, tostarp tirgvedības nodrošinātāji, meitasuzņēmumi un pudeļu pildīšanas partneri, un citas trešās puses

Kad mēs vācam precīzus ģeogrāfiskās atrašanās vietas datus jūsu pieprasītā Pakalpojuma sniegšanas nolūkos, tiek uzskatīts, ka mēs vācam datus, kas ir “sensitīvi” Kalifornijas tiesību aktu izpratnē. Mūsu veiktā šo datu lietošana, sniedzot jūsu pieprasīto Pakalpojumu, atbilst atļautajiem uzņēmējdarbības nolūkiem, kas norādīti Kalifornijas Civilkodeksa § 1798.100 un turpmāk, un to īstenošanas noteikumiem.

Kaut arī mēs atklājam personas datus trešām pusēm, mums nav nekādu faktisku zināšanu par to, ka mēs esam pārdevuši vai kopīgojuši šādu informāciju par kādu personu, kas ir jaunāka par 16 gadiem.

Jūsu Kalifornijas patērētāja tiesības uz privātumu

CCPA nodrošina Kalifornijas patērētājiem tālāk norādītās galvenās tiesības uz privātumu.
 

  • Tiesības piekļūt informācijai: Jums ir tiesības pieprasīt piekļuvi pie par jums ievāktajiem personas datiem un informāciju par to avotiem, vākšanas nolūkiem, kā arī trešām pusēm un pakalpojumu sniedzējiem, ar kuriem tos kopīgojam.
  • Tiesības pieprasīt dzēšanu: Jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs izdzēšam noteiktus no jums iegūtos personas datus.
  • Tiesības uz labošanu: Jums ir tiesības labot savus nepareizos personas datus. Ņemiet vērā, ka uz pieprasījumiem labot attiecas noteikti ierobežojumi, un dažos gadījumos mēs varam nolemt drīzāk izdzēst, nekā labot jūsu personas datus.
  • Tiesības atteikties no personas datu pārdošanas trešām pusēm: Mūsu veikto jūsu personas datu izpaušanu trešās puses reklāmas un analītikas pakalpojumu sniedzējiem saskaņā ar noteiktu štatu likumiem var uzskatīt par pārdošanu, un Kalifornijā to var uzskatīt arī par “kopīgošanu” (kas ir termins, ko lieto saistībā ar informācijas kopīgošanu reklāmas nolūkiem). Ja mūsu veiktā lietošana ir uzskatāma par jūsu personas datu pārdošanu vai kopīgošanu, jums ir tiesības atteikties no šīm aktivitātēm: a) iespējojot atteikšanās preferences signālu vai Globālo privātuma kontroli savā pārlūkā, ko atzīst mūsu uz ASV tirgu orientētās tīmekļa vietnes; b) atsakoties no sīkfailu saņemšanas mūsu uz ASV tirgu orientēto tīmekļa vietņu preferenču centrā; vai c) iesniedzot atteikšanās pieprasījumu vietnē https://us.coca-cola.com/dsrform.
  • Tiesības izvairīties no diskriminācijas: Mēs nediskriminēsim jūs, neļaujot jums īstenot savas tiesības atbilstoši CCPA. Mēs neliegsim jums iespēju iegādāties preces vai saņemt pakalpojumus tādēļ, ka izmantosiet savas tiesības, neiekasēsim citu summu vai likmi par precēm vai pakalpojumiem, tostarp piešķirot atlaides vai citas priekšrocības, vai piemērojot soda naudu tādēļ, ka esat izmantojis savas tiesības; nenodrošināsim jums cita līmeņa vai kvalitātes preces vai pakalpojumus tādēļ, ka esat izmantojis savas tiesības un nemudināsim domāt, ka jūs varētu saņemt citu cenu vai likmi par precēm un pakalpojumiem, vai cita līmeņa vai kvalitātes preces, vai pakalpojumus savu tiesību izmantošanas rezultātā.

Lai iesniegtu pieprasījumu par savu tiesību uz privātumu izmantošanu Kalifornijā,

Lai iesniegtu pieprasījumu, lūdzu, sagatavojiet to, norādot savu vārdu, e-pasta adresi un dzīvesvietu. Jūs varat pilnvarot kādu citu personu (savu pārstāvi) iesniegt pieprasījumu jūsu vārdā.

Mēs cenšamies izskatīt pieprasījumus pēc iespējas ātrāk un atbilstoši piemērojamajiem tiesību aktiem. Lūdzu, ņemiet vērā, ka var būt nepieciešams papildu laiks pārstāvju iesniegtu pieprasījumu pārbaudīšanai un izskatīšanai. Ja jums ir mūsu konts, varat arī veikt noteiktas izmaiņas tieši sava konta profila lapā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka konta profila lapā veiktās izmaiņas Pakalpojumu ietvaros var ne vienmēr tikt atspoguļotas mūsu nodrošināto Pakalpojumu daļās.

Lūdzu, ņemiet vērā tālāk minēto.
 

  • Mēs varam (un dažos gadījumos mums tas ir jādara) pārbaudīt jūsu identitāti pirms jūsu pieprasījuma izpildīt jūsu Kalifornijā esošās tiesības uz privātumu apmierināšanas. Pēc jūsu pieprasījuma saņemšanas un apstrādes mēs sazināsimies ar jums, izmantojot pieprasījuma laikā norādīto e-pasta adresi, nosūtot informāciju par to, kā pārbaudīt jūsu identitāti, un pēc tam pārbaudīsim atbilstošo informāciju mūsu ierakstos. 
  • Mēs varam neizpildīt daļu no jūsu pieprasījuma, piemēram, mēs varam vākt noteiktu informāciju, uz kuru var neattiekties Kalifornijas Paziņojums par privātumu, piemēram, publiski pieejamu informāciju, ko mums nodrošinājusi kāda valsts iestāde, vai informāciju, uz ko attiecas citi tiesību akti un noteikumi par privātās dzīves aizsardzību. Šajās situācijās atbildes sniegšanas laikā mēs paskaidrosim, kāpēc neizpildījām jūsu pieprasījumu.

Paziņojums par finansiālu stimulu

Mēs varam piedāvāt atlaides vai citas priekšrocības patērētājiem, kuri reģistrējušies noteiktās atlīdzības vai veicināšanas programmās, tostarp, bet ne tikai, kā minēts tālāk. (1) Patērētāji var pieteikties saņemt ar veicināšanas pasākumiem saistītus e-pasta sūtījumus no Coca‑Cola, iesniedzot savu e-pasta adresi Vietnē. Tur ir publicēti papildu noteikumi un nosacījumi. (2) Patērētāji var nofotografēt un augšupielādēt “malko un skenē” kodus, lai piekļūtu balvām, izlozēm un citām pieredzēm. Patērētāji, kas ir pieteikušies savā Coke.com kontā, kamēr piedalās akcijā “malko un skenē”, var saglabāt un izmantot šādas balvas. Papildu informācija ir pieejama vietnē https://us.coca-cola.com/sip-and-scan-faq/. (3) Patērētāji var izveidot Coca‑Cola kontu un saņemt 15 % atlaidi savam pirmajam pasūtījumam Coca‑Cola veikalā. (4) Klienti var reģistrēt kontu un saņemt bezmaksas preces vai preces ar atlaidēm. (5) Patērētāji var piedalīties Coca‑Cola sociālajos veicināšanas pasākumos, konkursos vai izlozēs, lai saņemtu iespēju gūt katra šāda veicināšanas pasākuma ietvaros aprakstītās priekšrocības. 

Coca‑Cola parasti nepiešķir patērētāju personas datiem vērtību naudas izteiksmē vai citu kādu citu vērtību, un mūsu veicināšanas pasākumi nepārtraukti mainās. Kalifornijas tiesību aktos pieprasītajā apmērā par šādām programmām piešķirtu vērtību vai saistītajām cenas vai pakalpojuma atšķirībām, Coca‑Cola piešķir katras programmas ietvaros ievāktajiem personas datiem tādu vērtību, kas ir vienāda ar atlaižu un citu šīs programmas nodrošināto finansiālo stimulu vērtību, pieliekot pamatotas un labticīgas pūles, lai kopumā novērtētu visu savākto informāciju: (1) katras programmas ietvaros savākto personas datu tipu (piem., e-pasta adresi), (2) to, kā Coca‑Cola lieto šo informāciju saistībā ar tirgvedības aktivitātēm, (3) nodrošināto atlaižu klāstu (kas var būt atkarīgs no katra patērētāja pirkumiem šādu piedāvājumu laikā), (4) attiecīgajās programmās reģistrēto personu skaitu un (5) produktus, uz kuriem var attiekties priekšrocības (piemēram, cenas atšķirība). Šī vērtība var laika gaitā mainīties. Ņemiet vērā, ka šis apraksts ir sniegts bez jebkādas atteikšanās no ar autortiesībām aizsargātas vai konfidenciālas uzņēmējdarbības informācijas, tostarp tirdzniecības noslēpumiem, un tas neatspoguļo nekādus vispārīgi pieņemtus grāmatvedības principus vai finanšu uzskaites standartus.

Cits Kalifornijas tiesību akts ļauj Kalifornijas iedzīvotājiem pieprasīt paziņojumu, atklājot viņu personas datu kategorijas, kuras esam kopīgojuši ar trešajām pusēm viņu tiešā mārketinga nolūkiem iepriekšējā kalendārajā gadā. Pašlaik Coca‑Cola nekopīgo personas datus ar trešajām pusēm viņu tiešā mārketinga nolūkos.

Kolorādo, Konektikutas, Jūtas un Virdžīnijas iedzīvotāji. Tiesību akti un noteikumi par privātās dzīves aizsardzību šajos štatos piešķir patērētājiem noteiktas tiesības saistībā ar viņu personas datiem. Coca‑Cola respektē šīs tiesības attiecībā uz visiem ASV iedzīvotājiem. Tās ietver tālāk minēto.
 

  • Tiesības piekļūt informācijai: Jums ir tiesības piekļūt saviem personas datiem un saņemt to kopiju.
  • Tiesības pieprasīt dzēšanu. Jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs dzēšam jūsu sniegtos vai par jums iegūtos personas datus.
  • Tiesības uz labošanu. Jums ir tiesības labot neprecizitātes savos personas datos.
  • Tiesības atteikties. Mūsu veikto jūsu personas datu izpaušanu trešās puses reklāmas un analītikas pakalpojumu sniedzējiem saskaņā ar noteiktu štatu likumiem var uzskatīt par pārdošanu. Turklāt, mēs lietojam sīkfailus mērķtiecīgu reklāmu nodrošināšanai. Jums ir tiesības atteikties no šīm aktivitātēm: a) iespējojot atteikšanās preferences signālu vai Globālo privātuma kontroli savā pārlūkā, ko atzīst mūsu uz ASV tirgu orientētās tīmekļa vietnes; b) atsakoties no sīkfailu saņemšanas mūsu uz ASV tirgu orientēto tīmekļa vietņu preferenču centrā; vai c) iesniedzot atteikšanās pieprasījumu vietnē https://us.coca-cola.com/dsrform.

Turklāt Kolorādo, Konektikutas, Jūtas un Virdžīnijas iedzīvotāji var pārsūdzēt lēmumu par savām prasībām saistībā ar patērētāju privātumu, sazinoties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi privacy@coca-cola.com

Coca‑Cola vāc, lieto un izpauž Personas datus mūsu Privātuma politikā norādītajos nolūkos un jebkuros papildu nolūkos, kā atļauts tiesību aktos, sniedzot jums paziņojumu un saņemot jūsu tiešu vai netiešu piekrišanu.

Jums ir noteiktas tiesības attiecībā uz savu informāciju. Lai piekļūtu saviem Personas datiem vai tos labotu, aizpildiet veidlapu šeit: https://us.coca-cola.com/dsrform. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms jūsu pieprasījuma izpildes mēs varam pārbaudīt jūsu identitāti.

Kvebekas iedzīvotājiem: Par Kvebekas iedzīvotāju personas datu aizsardzību atbildīgā persona ir Larisa Barbara Lourenko (Larissa Barbara Lourenco), ar kuru var sazināties, rakstot uz e-pasta adresi privacy@coca-cola.com.

Saskaņā ar Čīles datu aizsardzības tiesību aktu prasībām tiks saņemta piekrišana katrai Coca‑Cola darbībai saistībā ar personām, kuras aizsargā Čīles datu aizsardzības tiesību akti.

Čīles datu aizsardzības tiesību akti nodrošina šādas tiesības uz privātumu:
 

  • Pieprasīt informāciju par personas datu apstrādi;
  • Pieprasīt nepareizu vai nepilnīgu personas datu labošanu;
  • Pieprasīt personas datu dzēšanu, ja to glabāšana notiek bez juridiska pamata vai tie ir novecojuši;
  • Pieprasīt personas datu dzēšanu vai bloķēšanu (kā attiecināms), ja personas dati ir sniegti brīvprātīgi vai ja tie tiek lietoti komerciāla rakstura saziņai un persona vai nu pastāvīgi, vai īslaicīgi vairs nevēlas būt iekļauta attiecīgajā reģistrā;
  • Iebilst pret personas datu izmantošanu reklāmas, tirgus izpētes vai viedokļu noskaidrošanas aptaujas nolūkiem;
  • Jebkurā laikā atsaukt piekrišanu turpmākajai personas datu apstrādei. Tomēr ņemiet vērā, ka piekrišanas atsaukšanas dēļ dažu vai visu Pakalpojumu turpmāka izmantošana var nebūt iespējama.

Jūsu personas datu kontrolieris ir Recofarma Indústria do Amazonas Ltda.

Lūdzu, skatiet mūsu atsevišķo privātuma politiku, kas pieejama vietnē https://www.coca-colacompany.com/cn/.

Datu Pārzinis

Datu pārzinis (t. i. Coca‑Cola struktūrvienība, kas nosaka jūsu personas datu apstrādes nolūku un līdzekļus) attiecībā uz personas datiem, kas savākti saistībā ar Pakalpojumu izmantošanu Eiropas Ekonomikas zonā, Šveicē un Apvienotajā Karalistē, ir NV Coca‑Cola Services SA, uzņēmums, kura juridiskā adresi ir Chaussée de Mons 1424, 1070 Brussels. 

Apstrāde

Coca‑Cola veiktā jūsu personas datu apstrāde ir iepriekš aprakstīta Privātuma politikā, kurā norādīts turpmāk uzskaitītais:
 

  • Vāktie personas dati un to vākšanas nolūks (2. sadaļa);
  • Kā Coca‑Cola lieto jūsu personas datus (4. sadaļa) un kopīgo jūsu personas datus (6. sadaļa);
  • Cik ilgi Coca‑Cola saglabā jūsu personas datus (8. sadaļa). 

Coca‑Cola veiktās apstrādes juridiskais pamats

Coca‑Cola veiktās jūsu personas datu apstrādes juridiskais pamats ir atkarīgs no konteksta, kurā notiek jūsu personas datu vākšana un apstrāde. Kopumā, mēs varam vākt personas datus tikai tad, kad

i) uzņēmumam Coca‑Cola ir nepieciešami personas dati, lai izpildītu ar jums noslēgto līgumu (piemēram, mūsu lietošanas noteikumus), un šajā gadījumā mēs norādīsim, vai personas datu sniegšana ir obligāta un kādas ir personas datu nesniegšanas iespējamās sekas;

ii) kad mēs esam saņēmuši tam piekrišanu (un šo piekrišanu jūs varat jebkurā laikā atsaukt, izmantojot tālāk norādīto kontaktinformāciju); vai

Iii) kad apstrāde notiek likumīgās mūsu uzņēmējdarbības interesēs un to neizslēdz lietotāju tiesības uz privātumu vai citas pamattiesības un brīvības (piemēram, kad mēs apstrādājam personas datus, lai novērstu Pakalpojumu krāpniecisku izmantošanu).

Ja mēs vācam un lietojam informāciju, balstoties uz savām (vai trešo pušu) likumīgajām interesēm, šīs intereses ir sniegt Pakalpojumus un sazināties ar jums par Pakalpojumiem un atbildēt uz pieprasījumiem, uzlabot Pakalpojumus, informēt lietotājus par jaunajām funkcijām, uzturēšanas darbiem, tirgvedības aktivitātēm vai līdzīgām komerciālām interesēm, lai padarītu Pakalpojumus jums pieejamus. Mums var būt arī citas likumīgās intereses un ja nepieciešams, mēs norādīsim jums savas likumīgās intereses atbilstošā laikā.

Dažos gadījumos mums ir arī likumīgs pienākums vākt lietotāju personas datus. Ja mēs lūgsim jūs sniegt personas datus, lai nodrošinātu atbilstību likumdošanas aktu prasībām, mēs to skaidri norādīsim un informēsim, vai jūsu personas datu sniegšana ir obligāta un kādas ir šīs personas datu nesniegšanas iespējamās sekas.

Ja jums ir jautājumi vai nepieciešama papildu informācija par mūsu veiktās jūsu personas datu vākšanas un lietošanas juridisko pamatu, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi privacy@coca-cola.com.

Sīkfailu politika

EEZ, Šveicē un AK uzņēmumam Coca‑Cola ir sīkfailu politika, kas ir atsevišķa no šīs Privātuma politikas. Lūdzu, skatiet savu lietoto Coca‑Cola vietni, lai iegūtu plašāku informāciju.

Datu subjektu tiesības

VDAR noteiktajā apmērā jums ir tālāk norādītās tiesības attiecībā uz saviem personas datiem:
 

  • Piekļuves tiesības saviem personas datiem;
  • Tiesības labot (piem., koriģēt vai atjaunināt);
  • Tiesības uz dzēšanu;
  • Tiesības ierobežot apstrādi;
  • Tiesības uz datu pārnesamību (t. i. saņemt savu personas datu elektronisku kopiju, lai varētu to nodot kādai citai organizācijai);
  • Tiesības jebkurā laikā atsaukt piekrišanu. 

Ja vēlaties piekļūt saviem uzņēmumam Coca‑Cola iepriekš iesniegtajiem datiem, tos labot, atjaunināt, aizliegt, ierobežot, dzēst vai pret tiem iebilst, vai ja vēlaties saņemt savu personas datu elektronisku kopiju, lai varētu to pārsūtīt citam uzņēmumam (kad šīs tiesības uz pārnesamību jums nodrošina tiesību akti), lūdzu, iesniedziet mums pieprasījumu, kā norādīts tālāk.
 

Lūdzu, savā pieprasījumā norādiet, kādus personas datus jūs vēlētos mainīt, vai vēlaties lai jūsu personas dati tiek aizturēti mūsu datubāzē, vai lai tiktu noteikti citu jūsu personas datu lietošanas ierobežojumi. Jūsu aizsardzībai, pirms šī pieprasījuma izpildes mēs pārbaudīsim jūsu identitāti un ģeogrāfisko dzīvesvietu. Mēs izpildīsim jūsu pieprasījumu tik ātri, cik vien tas ir praktiski iespējams un piemērojamajos tiesību aktos noteiktajās laika robežās.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums bieži ir nepieciešams paturēt noteiktus personas datus lietvedības nolūkiem un/vai pirms izmaiņu un pieprasījuma iesniegšanas uzsākto transakciju pabeigšanai (piemēram, kad izdarāt pirkumu vai piedalāties kādā veicināšanas pasākumā, jums var nebūt iespējams mainīt vai dzēst sniegtos personas datus līdz šī pirkuma vai veicināšanas pasākuma beigām). Mēs arī varam nespēt izdzēst noteiktus personas datus juridisku iemeslu dēļ.

Kā sazināties ar datu aizsardzības iestādēm

ES datu aizsardzības iestādes

Jums ir tiesības iesniegt sūdzību atbilstošā ES datu aizsardzības iestādē par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus. Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai iegūtu plašāku informāciju. 

Šveices datu aizsardzību regulējošā iestāde
Federālās datu aizsardzības un informācijas komisāra birojs (FDPIC, Office of the Federal Data Protection and Information Commissioner)
Feldeggweg 1
CH - 3003 Berne
Tālruņa numurs: 41 (0)58 462 43 95 (no pirmdienas līdz piektdienai, plkst. 10.00-12.00)
Telefakss: 41 (0)58 465 99 96

Apvienotās Karalistes datu aizsardzību regulējošā iestāde
Informācijas komisāra birojs (ICO, Information Commissioner's Office)
Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow Cheshire SK9 5AF
Tālrunis: 0303 123 1113
Faksa numurs: 01625 524510
https://ico.org.uk/global/contact-us/

Attiecināmais tiesību akts, kas nosaka privātuma politiku, ir 2000. gada Likums par IT un 2011. gada Noteikumi par saprātīgu drošības praksi un procedūrām, un sensitīviem personas datiem vai informāciju, kas aizstāj
2011. gada Noteikumus par informācijas tehnoloģiju (vadlīnijas starpniekiem), kas izdoti saskaņā ar 2000. gada Likumu par IT.

Coca‑Cola India Private Limited (CCIPL) ieceltā sūdzību izskatīšanas darbinieka e-pasta adrese: grievanceofficerprivacyindia@coca-cola.com
CCIPL juridiskā adrese: Plot No. 1109-1110, Village Pirangut, Taluka Mulshi, Distt. Pune
CCIPL uzņēmuma birojs: 1601-1701, One Horizon Center, DLF Golf Course Road, Phase V, Sector 43, Gurgaon, Haryana

Lūdzu, skatiet mūsu atsevišķo privātuma politiku, kas pieejama vietnē https://www.cocacola.co.jp/.

Coca‑Cola Paziņojums par privātumu Meksikā attiecas uz Meksikas iedzīvotāju personas datu apstrādi, kā pieprasīts Meksikas likumdošanā, LEY FEDERAL DE PROTECCIÓN DE DATOS PERSONALES EN POSESIÓN DE LOS PARTICULARES. 

Lūdzu, skatiet mūsu atsevišķo privātuma politiku, kas pieejama vietnē https://www.coca-colamexico.com.mx/.

Jūsu personas datu kontrolieris ir: Servicios Integrados de Administración y Alta Gerencia, S. de R.L de C.V., The Coca‑Cola Export Corporation, Sucursal En México, Rubén Darío 115, Col. Bosque de Chapultepec, CP 11580, CDMX. Tālr. +5255.5262.200

Datu aizsardzību regulējošā iestāde ir Instituto Nacional de Transparencia, Acceso a la Información y Protección de Datos Personales

Ja vēlaties ar mums sazināties par Coca‑Cola Paziņojumu par privātumu Meksikā, lūdzu, rakstiet uz e-pasta adresi avisodeprivacidad@coca-cola.com.mx.

Coca‑Cola neievāc Filipīnu iedzīvotāju pilnu dzimšanas datumu. Kad uzņēmumam Coca‑Cola būs zināms, ka tiek veikta par 18 gadiem jaunāku patērētāju informācijas apstrāde, Coca‑Cola lūgs vecāku piekrišanu.

Jūsu personas datu kontrolieris ir Coca‑Cola Far East Ltd. (Filipīnu reģionālās darbības galvenais birojs) un The Coca‑Cola Export Corporation (Filipīnu filiāle).

Lūdzu, skatiet mūsu atsevišķo privātuma politiku, kas pieejama vietnē https://www.coca-cola.co.kr/.

Uz Taizemes iedzīvotāju personas datu apstrādi attiecas Taizemes 2019. gada Likums par datu aizsardzību.

Jūsu personas datu kontrolieris ir Coca‑Cola (Thailand) Ltd. Ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi privacythailand@coca-cola.com.

Tālāk ir sniegts jūsu tiesību uz datu aizsardzības kopsavilkums.

Jūsu piekļuves tiesības personas datiem

Jums ir tiesības saņemt informāciju par to, vai mēs apstrādājam jūsu personas datus, saņemt mūsu kā kontroliera valdījumā esošo jūsu personas datu kopiju un noteiktu informāciju par to, kā un kāpēc mēs apstrādājam jūsu personas datus.

Jums ir tiesības labot/mainīt savus personas datus

Jums ir tiesības pieprasīt savu personas datu mainīšanu vai labošanu tad, ja tie ir nepareizi (piemēram, ja ir mainījies jūsu vārds vai adrese) un papildināt nepilnīgus personas datus. Kad tas ir praktiski iespējams, pēc informācijas saņemšanas par to, ka jebkuri mūsu apstrādātie personas dati vairs nav precīzi, mēs veiksim atbilstošus atjauninājumus, pamatojoties uz jūsu atjaunināto informāciju. 

Jūsu tiesības uz dzēšanu/ tiesības “tikt aizmirstam”

Jums ir tiesības panākt savu personas datu dzēšanu tālāk minētajos gadījumos.
 

  • Personas dati vairs nav nepieciešami saistībā ar nolūkiem, kādos tie tika vākti un apstrādāti.
  • Mūsu likumīgais pamats apstrādei ir piekrišana, un ja atsaucat piekrišanu, mums nav nekāda cita likumīga pamata apstrādei.
  • Mūsu likumīgais pamats apstrādei ir tas, ka šī apstrāde ir nepieciešama mūsu vai kādas trešās puses likumīgo interešu apmierināšanai; ja jūs iebilstat pret mūsu veikto apstrādi, tad mums vairs nav šāda noteicošā likumīgā pamata.
  • Jūs iebilstat pret mūsu veikto apstrādi tiešā mārketinga nolūkos.
  • Jūsu personas dati ir tikuši nelikumīgi apstrādāti.
  • Jūsu personas dati ir jāizdzēš, lai nodrošinātu atbilstību tiesiskajām prasībām, kuras uz mums attiecas.

Jūsu tiesības ierobežot apstrādi

Jums ir tiesības ierobežot mūsu veikto jūsu personas datu apstrādi tālāk minētajos gadījumos.
 

  • Jūs apstrīdat mūsu par jums apstrādāto personas datu pareizību. Mums ir jāierobežo apstrīdētas informācijas apstrāde līdz brīdim, kad varam pārbaudīt šo personas datu pareizību.
  • Personas datiem jātiek izdzēstiem vai iznīcinātiem, bet jūs tā vietā pieprasāt šo personas datu lietošanas ierobežošanu. 
  • Vairs nav nepieciešams paturēt personas datus to ievākšanas nolūkos, bet jūs lūdzat mūs paturēt šos personas datus likumīgu prasību noteikšanas, atbilstības vai izmantošanas nolūkos vai likumīgu prasību aizstāvībai. 
  • Tiek gaidīta personas datu apstrādes likumīga pamatojuma verifikācija, to nepieciešamības saistībā ar likumīgām prasībām (to noteikšanas, atbilstības, izmantošanas vai aizstāvības) vai nepieciešamības veikt kādu uzdevumu sabiedrības interesēs verifikācija.

Jūsu tiesības iebilst pret apstrādi

Jums ir tiesības iebilst pret mūsu veikto jūsu personas datu apstrādi šādos gadījumos:
 

  • personas dati tika ievākti saistībā ar nepieciešamību:
  • mums veikt kādu uzdevumu sabiedrības interesēs vai realizēt mums uzticētās oficiālās pilnvaras un apmierināt uzņēmuma Coca‑Cola likumīgās intereses;
  • šādu personas datu vākšana, lietošana vai izpaušana tiešā mārketinga nolūkos;
  • personas datu vākšana, lietošana vai izpaušana zinātniskai, vēsturiskai vai statistiskai izpētei. 

Piezīme. Mēs paturam tiesības noraidīt jūsu pieprasījumu, ja varam pierādīt, ka: i) ir kāds noteikts tiesisks pamatojums apstrādāt šos personas datus vai arī tas ir nepieciešams juridisku prasību noteikšanai, atbilstībai, īstenošanai vai aizstāvībai; vai ii) jūsu personas datu apstrāde zinātniskai, vēsturiskai vai statistiskai izpētei ir nepieciešama, lai veiktu uzdevumu sabiedrības interesēs.

Jūsu tiesības uz informācijas pārnesamību

Jums ir tiesības saņemt savus mums nodrošinātos personas datus un tiesības nosūtīt šo informāciju citai organizācijai (vai, ja tas ir tehniski iespējams, lūgt, lai to izdarām mēs), kad: 

  • mūsu likumīgais pamats personas datu apstrādei ir piekrišana vai nepieciešamība izpildīt mūsu ar jums noslēgto līgumu un 
  • apstrāde notiek ar automatizētiem līdzekļiem. 

Jūsu tiesības atsaukt piekrišanu

Kad mēs apstrādājam personas datus uz piekrišanas pamata, personām ir tiesības jebkurā laikā atsaukt piekrišanu. Parasti mēs neapstrādājam personas datus, pamatojoties uz piekrišanu (jo mēs parasti varam balstīties uz citu juridisko pamatu).  

Datu aizsardzību regulējošā iestāde:
Taizemes Personas datu aizsardzības komisija
Digitālās ekonomikas un sabiedrības ministrija
Adrese: No. 120, Moo 3, The Government Complex, Tower B, Changwattana Road, Lak Si, Bangkok, Thailand
Tālruņa numurs: 662-142-1033, 662-141-6993
E-pasta adrese: pdpc@mdes.go.th
Tīmekļa vietne: https://www.mdes.go.th/mission/82

Coca‑Cola nodrošina jums iespēju pārskatīt, labot, atjaunināt vai mainīt savus iepriekš sniegtos personas datus. Lai izmantotu šīs tiesības:
 

Lūdzu, savā pieprasījumā norādiet, kādus personas datus jūs vēlētos mainīt, vai vēlaties lai jūsu personas dati tiek aizturēti mūsu datubāzē, vai lai tiktu noteikti citu jūsu personas datu lietošanas ierobežojumi. Jūsu aizsardzībai pirms šī pieprasījuma izpildes mums var būt nepieciešams pārbaudīt jūsu identitāti un ģeogrāfisko dzīvesvietu. Mēs izpildīsim jūsu pieprasījumu tik ātri, cik vien tas ir praktiski iespējams un piemērojamajos tiesību aktos noteiktajās laika robežās.

* * * * *

Tālāk ir sniegta papildu informācija par Coca‑Cola juridiskajām struktūrām, kas rīkojas kā jūsu personas datu kontrolieris atkarībā no jūsu pastāvīgās dzīvesvietas.

Bangladeša
Coca‑Cola Bangladesh Beverages Limited
Crystal Palace (11th Floor), Rd 140, Dhaka 1212, Bangladesh

Butānas Karaliste
TASHI BEVERAGES LIMITED
POST BOX # 267, PASAKHA BHUTAN.
00975-77190300 (O)

Čīle
Coca‑Cola de Chile S.A
Avenida Presidente
Kennedy 5757 Piso 12
Las Condes, Santiago

Kolumbija
Coca‑Cola Bebidas de Colombia, S.A.
AK45 #103-60. Piso 8.
Bogotá, Colombia.
Tālr. 638-6600

Datu aizsardzību regulējošā iestāde:
Superintendencia de Industria y Comercio (SIC)
Carrera 13 No. 27 - 00, Pisos 1 y 3
Línea Gratuita Nacional: 01 8000 910165
contactenos@sic.gov.co

Kostarika
Coca‑Cola Industrias SRL
Plaza Tempo, Oficinas Corporativas, Escazú, Sab José, Costa Rica

Datu aizsardzību regulējošā iestāde:
Agencia de Protección de Datos de los Habitantes (PRODHAB).
prodhab.go.cr.
San Pedro de Montes de Oca, Alameda, Avenida 7 y calle 49, edificio Da Vinci.
Sistema Costarricense de Información Jurídica (pgrweb.go.cr)

Dominikānas Republika
Distrito La Hispaniola Compañía De Servicios, S.R.L.,
Avenida Winston Churchill, Torre Acrópolis, Piso 12, Ensanche Piantini
Adresāts: Santiago Carrasco

Ekvadora
Coca‑Cola de Ecuador. S.A.
Republica de El Salvador N36.230 y Naciones Unidas. Edificio Citibank Piso 1.
Quito, Ecuador
Tālruņa numurs: 593 2 382 622
Adresāts: Mariana Rosalba

Indonēzija
PT Coca‑Cola Indonesia
South Quarter Tower B, Penthouse Floor, Jl. R. A. Kartini Kav. 8, Cilandak Barat, Jakarta Selatan

Maldīvijas Republika
Male Aerated Water Company
5GH7+CG8, Boduthakurufaanu Magu, Malé, Maldives

Nepāla
Bottlers Nepal Limited and Bottlers Nepal

Bottlers Nepal Limited,
Balaju Industrial District, Balaju,
Kathmandu, Nepal, P.O. Box: 2253
+977-01-4352986, +977-01-4352988

Bottlers Nepal (Terai) Limited,
Gondrang, Bharatpur-9, Chitwan,
Nepal, P.O. Box: 20
+977-056420216

Peru
Coca‑Cola Servicios de Perú, S.A.
República de Panamá 4050. Surquillo. Lima, Perú.
Tālr. (511 ) 411-4200
Adresāts: Maria Sol Jares

Datu aizsardzību regulējošā iestāde:
Autoridad Nacional de Protección de Datos Personales
https://www.gob.pe/anpd
Scipión Llona 350 Miraflores - Lima - Perú
protegetusdatos@minjus.gob.pe

Filipīnas
Coca‑Cola Far East Ltd. (Filipīnu reģionālās darbības galvenais birojs)
24th Floor, Six/NEO Bldg., 5th Ave cor. 26th Street, Bonifacio Global City, Taguig
The Coca‑Cola Export Corporation (Filipīnu filiāle)
24th Floor Net Lima
Building 5th Avenue corner 26th 
Street Bonifacio Global City Taguig,
Manila, 1634 Philippines

Šrilanka
Coca‑Cola Beverages Sri Lanka Limited
B214, Biyagama Road, Colombo, Sri Lanka

Ukraina
Coca‑Cola Ukraine Limited LLC
139 Velyka Vasylkivska Street, 13 floor
Velyka Vasylkivska Kyiv, 03150
Ukraina

Vjetnama
Coca‑Cola Southeast Asia, Inc.
235 Dong Khoi Street, District 1, Ho Chi Minh City