Производи

Rosa Vlasina

Вистинска реткост во Европа.

Rosa е природна изворска вода која закрепнува со силата на природата од Власинските врвови.

До потрошувачите стигнува без никаква преработка, онаква каква што е на самиот извор кој се наоѓа на 1.550 m надморска височина во еколошки чисто, идеално опкружување на заштитена природа без населени места, индустрија и земјоделство.

Хранливи факти
U: 1000ml
Сув остаток на 180 степени Целзиусови 53mg/l
Калциум 10.0mg/l
Магнезиум 0.84mg/l
Натриум 2.78mg/l
Калиум <1 mg/l
Бикарбонати 42.7mg/l
Нитрати 1.9mg/l
Сулфати 5.2mg/l
Хлориди <1mg/l
Силикати 13.7 / 17.8mg/l

Вистинска реткост во Европа.

Rosa е природна изворска вода која закрепнува со силата на природата од Власинските врвови.

До потрошувачите стигнува без никаква преработка, онаква каква што е на самиот извор кој се наоѓа на 1.550 m надморска височина во еколошки чисто, идеално опкружување на заштитена природа без населени места, индустрија и земјоделство.