Производи

Schweppes Tonic water

Tonic Water

Хранливи факти
U: 100ml
Енергетска вредност 164kJ / 39kcal
Масти 0g
Од тоа заситени масни киселини 0g
Јаглехидрати 9.4g
Од тоа шеќери 9.4g
Протеини 0g
Сол 0g

Bitter Lemon

Хранливи факти
U: 100ml
Енергетска вредност 233kJ / 55kcal
Масти 0g
Од тоа заситени масни киселини 0g
Јаглехидрати 13.3g
Од тоа шеќери 13.3g
Протеини 0g
Сол 0g
Schweppes Bitter lemon
Schweppes Tangerine

Schweppes Tangerine

Schweppes Tangerine е пијалак со стил, кој воедно е возбудлив и предизвикува!
Со сладок освежувачки вкус кој дава посебна арома на уживањето, со истовремено чувство на слаткост и свежина. Се пие во една голтка, прави атмосфера и инспирира.

Хранливи факти
U: 100ml
Енергетска вредност 187kJ / 44kcal
Масти 0g
Од тоа заситени масни киселини 0g
Јаглехидрати 10.6g
Од тоа шеќери 10.6g
Протеини 0g
Сол 0g

Вкус кој треба да се открие!

Schweppes е врвен освежителен пијалак со софистициран вкус, омилен меѓу луѓето кои бараат освежување со стил. Златарот од Швајцарија, Jakob Schweppe, најверојатно не ни сонувал дека неговото експериментирање со процесот на газирање на водата ќе му го подари на светот еден од најуникатните по вкус безалкохолни пијалаци, кој за неговите верни потрошувачи навистина претставува злато.