Cat Burns

Cat е 22-годишна пејачка и текстописец од Стретам, Јужен Лондон, со платинести изданија. Извонредниот звук на Cat вртоглаво ја искачи на листите на синглови и ѝ донесе многу признанија за да ја заокружи феноменалната година. Со посакуваната номинација за Ѕвезда во подем на наградите BRIT, номинација за „BBC Sound Poll 2023“ и „Global RADAR“ на Spotify, Cat е најпродаваниот женски изведувач во 2022 година во Обединетото Кралство.  

Cat Burns | Live More & Love More | Coke Studio