Вашата музичка дестинација!

Ова е Coke Studio

COKE STUDIO™ е глобална музичка платформа која ги обединува највозбудливите уметници од целиот свет за да создадат „Вистинска магија“ преку музика што ги надминува географските граници и разликите во музичките жанрови за да допре до публиката низ целиот свет.

Camilo x Diljit Dosanjh | Palpita | Coke Studio

XIN LIU x Ofenbach | REAL LIFE (Ofenbach Remix) | Coke Studio

YUNGBLUD x BNXN | Movin' On Up | Coke Studio

Shreya Ghoshal x Afroto | Sunn Beliya | Coke Studio

Smith x Jessie Reyez x Cat Burns | Perfect | Coke Studio

Imagine Dragons x ICYOLA | Symphony

NewJeans x J.I.D | Zero (Remix)

Magic Song Video

Доаѓа нова соработка во Coke Studio помеѓу Џон Батиста, Камило, Џ.И.Д., Cat Burns и NewJeans. Затоа што само кога сме верни на себе, можеме целосно да се поврземе со другите. И да создадеме вистински магични моменти.

Featured Artist Jon Batiste

Jon Batiste е еден од најбрилијантните, најплодните и најуспешните музичари во историјата. Batiste студирал и се здобил со диплома и магистратура по фини уметности од светски познатото училиште Џулијард во Њујорк. Во 2020 година, тој освои Оскар за најдобра оригинална музика за филмот SOUL на Disney/Pixar, чест што ја сподели со колегите композитори Trent Reznor и Atticus Ross.

Сите музички уметници

COKE STUDIO™ претставува 17 од најголемите музички уметници од САД, ОК, Канада, Јужна Африка, Колумбија, Египет, Индија, Пакистан, Бангладеш, Турција, Кина, Кореја и Филипини. Проверете ги подолу!

Coke Studio

Get notified every time we drop new content on the Coke Studio Channel

Youtube logo