Coca‑Cola

ORIGINAL TASTE / Pije freskuese joalkoolike.

Faktet ushqyese
Sasia e servimit PËR 100 ml
Kalori 185 kJ / 44 kcal
Totali i yndyrërave 0g 0%
Yndyrërat e ngopura 0g 0%
Totali i karbohidrateve 10.9g -
Totali i sheqerërave 10.9g -

Përbërësit

Ujë, shurup me fruktozë të lartë, sheqer, dioksid karboni, ngjyrë: E 150d, acid: acid fosforik, aroma natyrale duke përfshirë kafeinën. 

Coca‑Cola Zero

Zero sheqer - pa kalori / Pije freskuse joalkoolike pa vlera energjetike, me ëmbëlsues.

Faktet ushqyese
Nutritional value for: PËR 100 ml
Energji: 0.9 kJ / 0.2 kcal
Yndyrna: 0g 0%
nga të cilat acide yndyrore të ngopura: 0g 0%
Karbohidrate: 0g 0%
prej të cilave sheqer : 0g 0%
Proteina: 0g 0%
Kripë: 0.07g -

Përbërësit

Ujë, dioksid karboni, ngjyrë: E 150d, ëmbëlsuesit: ciklamat natriumi, acesulfam K dhe aspartam**, acid: acid fosforik, aroma natyrale duke përfshirë kafeinën, rregullator i aciditetit: citrate natriumi.

**Përmban burim të fenilalaninës.

Shijo ndjesinë!

Coca‑Cola është pija joalkoolike më e njohur dhe më e shitur në histori. Ajo është gjithashtu një nga markat më të njohura në botë. Kjo pije e gazuar u krijua në 1887 dhe shija e saj Coca‑Cola unike u ruajt për më shumë se 130 vjet!