POLITIKAT E "COOKIES"

Çfarë dhe pse?

Çfarë janë “cookies” dhe teknologjitë e tjera të ngjashme?

Pse përdorim “cookies”?

Llojet e “cookies”

Cilësimet e “cookie” - Lidhuni me informacionin

“Cookies” rreptësisht të nevojshme

“Cookies” për performancë

“Cookies” për shënjestrim

Në detaje - Lidhuni me informacionin

Çfarë duhet të dini për cookies?

Cookies të palëve të para kundrejt cookies të palëve të treta

Çfarë ndodh nëse unë refuzoj cookies?

Menaxhimi i cilësimeve të cookie-t përmes shfletuesit tuaj

Kush është ligjërisht përgjegjës për përdorimin e cookie-t të Coca Cola-s?an za upotrebu Coca‑Cola kolačića?

Çfarë janë cookies dhe teknologjitë e tjera të ngjashme?

Cookies dhe teknologjitë e ruajtjes në internet që lejojnë ruajtjen lokale dhe të sesioneve ("cookies") e bëjnë më të lehtë për ju ndërveprimin me ueb-faqen tonë. Ato zakonisht janë skedare të vogëla me tekst të shkarkuar nga shfletuesi juaj i internetit në pajisjen tuaj kur vizitoni ueb-faqen tonë. Ne gjithashtu vendosim cookies në pajisjen tuaj kur bashkëveproni me teknologjitë e faqeve të internetit nga ofruesit e palëve të treta, të tilla si skriptet, pikselët dhe etiketat, të cilat ne i integrojmë në faqen tonë të internetit për qëllime reklamimi.

Ne gjithashtu përdorim teknologji të tjera të ngjashme me cookies. Ne i përdorim këto për të kaluar informacionin që kemi mbledhur rreth jush kur vizitoni faqen tonë të internetit tek aplikacionet e tjera.

Ne sigurojmë informacion më poshtë mbi përdorimin e këtyre teknologjive, si dhe mënyrën se si mund të ndryshoni cilësimet e cookie-t, varësisht nga preferencat tuaja

Ne përdorim cookies të mëposhtëm.

Cookie rreptësisht të nevojshme - Gjithmonë aktiv

Ne i përdorim këto cookies për:

• Identifikimin tuaj si vizitor duke ju mundësuar hyrje në llogarinë tuaj;

• Të kujtuar veprimet tuaja të mëparshme, siç është zgjedhja e pëlqimit të cookie-t.

Cookies rreptësisht të nevojshme ju lejojnë të përdorni faqen tonë dhe të përdorni veçoritë që ju ofrojmë. Ju nuk do të jeni në gjendje të përdorni faqen pa këto cookies, përfshirë këtu duke ju treguar një version dhe prezantim të faqes që korrespondon me lidhjen e internetit që përdorni. Për më tepër, këto cookies sigurojnë që kur ndryshoni faqet, të zhvillohet funksioni i ndryshimit nga http në https. Miratimi juaj nuk është i nevojshëm për përdorimin e cookies thelbësore.

Këto cookies nuk mund të çaktivizohen duke përdorur ndonjë nga funksionet në këtë faqe.

Cookies për Performancë (përfshirë Cookies Funksionale) - Ju mund të zgjidhni të pranoni këto cookies

Ne përdorim cookies ‘performance’ për të;

• Shihni se si angazhoheni me faqen tonë;

• Mësoni më shumë rreth udhëtimit tuaj personal midis faqeve;

• Përmirësoni faqen tonë të internetit dhe përshtateni atë sipas preferencave tuaja.

Cookie-t e performancës ose të analizave mbledhin informacione në lidhje me mënyrën se si vizitorët ndërveprojnë me faqen tonë të internetit. Kjo na mundëson të shohim faqet e vizituara në mënyrë që të kemi një pamje më të plotë në lidhje me udhëtimet e klientëve. Ata nuk mbledhin ose ruajnë informacione të cilat mund të lidhen drejtpërdrejt me ju. Informacioni i mbledhur përmes cookies të tillë do të përpunohet më tej në një mënyrë të grumbulluar dhe për këtë arsye anonime. Këto cookies përdoren ekskluzivisht për të përmirësuar performancën e faqes në internet dhe përshtatur përvojën me nevojat tuaja. Cookie-t e performancës janë vendosur për të kuptuar më mirë sjelljen e përdoruesit në faqen e internetit nga momenti kur është aksesuar. Sidoqoftë, mund t'i çaktivizoni këto cookies në çdo kohë përmes butonave më poshtë ose përmes cilësimeve në shfletuesin tuaj.

Ne përdorim cookies ‘funksionale’ për të:

• Dorëzuar përmbajtje multimediale;

• Mbajtur të dhënat tuaja të sigurta kur të jeni identifikuar.

Cookies funksionale mundësojnë një faqe në internet për të ruajtur informacionin e futur tashmë (si emrat e përdoruesit dhe zgjedhjet e gjuhëve), në mënyrë që të ju ofrojë funksione të përmirësuara dhe më të përshtatshme. Për shembull, një faqe në internet mund t'ju ofrojë informacion më të rëndësishëm lokal nëse përdor një cookie për të kujtuar rajonin tuaj. Cookie-t funksionale përdoren gjithashtu për të mundësuar funksione që ju kërkoni si luajtja e videove, por vendosen vetëm të aktivizuara nga përdoruesi. Këto cookies na ndihmojnë të sigurojmë një faqe të krijuar për tu përdorur në mënyrën më të mirë të mundshme. Mund t'i çaktivizoni këto cookies në çdo kohë në cilësimet në këtë seksion ose në shfletuesin tuaj. Këto cookies nuk përdoren për t'ju identifikuar personalisht dhe ato nuk i ndjekin lëvizjet tuaja në faqe të tjera.

Cookies për shënjestrim - [Plotëso kutinë] ["Pëlqimi juaj pranohet" / "pëlqimi juaj anulohet"]

Ne përdorim dhe lejojmë që palët e treta të vendosin këto cookies për të:

• Sigururuar reklama në internet që ju ofrojnë informacione përkatëse;

• Parandaluar që e njëjta reklamë të shfaqet vazhdimisht.

Këto cookies përdoren për të ofruar reklama dhe komunikime të tjera të marketingut më të rëndësishme për ju dhe interesat tuaja. Ata kujtojnë nëse keni vizituar një faqe në internet dhe e ndajnë këtë informacion me, për shembull, reklamat dhe agjencitë e medias. Përveç kësaj, cookies të reklamave mund të përdoren nga partnerët tanë për të krijuar profile, në mënyrë që ata të mund t'ju shfaqin reklama përkatëse në faqet e internetit të tjera dhe të krijojnë audienca të ngjashme. Ato gjithashtu bëjnë të mundur kufizimin e numrit të shfaqjeve të një reklame, me qëllim që të shmanget ekspozimi i tepërt dhe bezdisja e përdoruesit.

HOLLËSITË

Cookies ndihmojnë për të siguruar një përvojë më të mirë dhe më të shpejtë në internet. Cookie është një skedar i vogël që ruan cilësimet e internetit. Pothuajse çdo faqe në internet përdor cookies ose teknologji të ngjashme. Cookies shkarkohen nga shfletuesi juaj i Internetit dhe vendosen në pajisjen tuaj herën e parë që vizitoni një faqe në internet.

Herën tjetër kur vizitoni të njëjtën faqe në internet duke përdorur të njëjtën pajisje, faqja e internetit që filloi fillimisht vendosjen e cookie do të pranojë që ju keni vizituar faqen e internetit më parë, dhe në disa raste, ajo përshtat përmbajtjen për të marrë parasysh vizitat tuaja më të mëparshme. Në këtë mënyrë, përvoja e faqes në internet mund të përshtatet me interesat dhe preferencat tuaja personale.

Cookies të palëve të para kundrejt cookies të palëve të treta

Cookies të palëve të para janë cookies që Coca‑Cola vendos në faqen e internetit që po vizitoni aktualisht dhe me të cilën bashkëveproni kur përdorni faqet tona të internetit.

Ueb-faqet tona mund të përmbajnë gjithashtu përmbajtje nga faqet e tjera të internetit të cilat mund të vendosin cookies të tyre. Këto cookies vendosen nga dikush tjetër përveç Coca‑Cola. Këta ofrues të palëve të treta mund të vendosin cookies ndërsa ju jeni duke vizituar faqen e internetit të Coca‑Cola dhe të merrni informacione të tilla si fakti që keni hapur një faqe të Coca‑Cola. Ju do të duhet të vizitoni faqet e internetit të atyre palëve të treta për të mësuar më shumë se si i përdorin këto cookies. Ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me palët e treta përkatëse më tej tek Politikat e Cookies.

Nëse keni vendosur që nuk doni të pranoni cookies të palëve të treta, ju mund të kundërshtoni cookies të tilla ose të tërhiqni pëlqimin tuaj për cookies të tilla duke përdorur funksionin përkatës të dhënë në seksionin "Cilësimet e Cookies". Nëse kundërshtoni të gjitha cookie-t e palëve të treta, do të pajiseni vetëm me ato funksione në faqen tonë të internetit, të cilat ne mund të garantojmë se do të funksionojnë pa këto cookies

Nëse vendosni të refuzoni cookies që kërkojnë pëlqimin tuaj paraprak, ne nuk do të përdorim cookies të tilla. Nëse vendosni të tërhiqni pëlqimin që na ishte dhënë më parë, ne nuk do të përdorim më cookie-t përkatëse dhe do t'i fshijmë ato (nëse janë cookies të palës së parë). Kjo do të thotë, megjithatë, që në rastin e cookies funksionale, ju nuk do të jeni në gjendje të përfitoni nga të gjitha tiparet dhe funksionalitetet e faqes sonë të internetit. Në mënyrë të ngjashme, është e mundur që ju të refuzoni cookies të performancës. Në atë rast, ne do të jemi më pak në gjendje të mësojmë atë që ju pëlqen ose nuk ju pëlqen në lidhje me faqen tonë të internetit, në mënyrë që ta bëjmë atë më mirë.

Ne nuk mund të fshijmë cookies të palëve të treta. Nëse dëshironi të fshini të gjithë cookie-t e palëve të treta, duhet ta bëni këtë në cilësimet e shfletuesit tuaj. Gjithashtu, nëse refuzoni ose tërhiqni pëlqimin tuaj për cookies të reklamimit, nuk do të merrni domosdoshmërisht më pak reklama - por reklamat që shihni nuk do të personalizohen për t'ju përshtatur nevojave tuaja.

Menaxhimi i cilësimeve të cookie-t përmes shfletuesit tuaj

Ju mund të menaxhoni (aktivizoni / çaktivizoni dhe fshini) cilësimet e cookies në faqen tonë të internetit përmes funksioneve të mësipërme, por gjithashtu duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj. Shumica e shfletuesve ju lejojnë të menaxhoni cookies tuaj duke pranuar ose refuzuar të gjitha cookies ose duke pranuar vetëm lloje të caktuara të cookies. Procedura për menaxhimin dhe fshirjen e cookies zakonisht mund të gjendet në funksionin e integruar të ndihmës të shfletuesit tuaj.

Cookie-t e përshkruara në “Politikat e Cookies” përdoren në lidhje me një faqe në internet që është në pronësi dhe kontrolluar nga NV Coca‑Cola Services SA, me zyrë të regjistruar në Chaussée de Mons 1424, 1070 Bruksel, Belgjikë ("CCS" ose "ne"). Kur të dhënat personale përpunohen përmes përdorimit të cookies të palëve të para, CCS përcakton mjetet dhe qëllimet e përpunimit të tillë dhe është kontrolluesi i të dhënave siç përcaktohet në Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (Rregullorja 2016/679).

Njoftimi ynë mbi Privatësinë [LINK] në internet zbatohet përveç kësaj Politike të Cookies. Njoftimi i Privatësisë ju informon për mënyrat se si CCS përdor, ruan dhe mbron të dhënat personale të mbledhura në internet. Ai gjithashtu ju informon për të drejtat tuaja të mbrojtjes së të dhënave dhe si t'i ushtroni ato. Ne ju rekomandojmë që të lexoni këtë Njoftim të Privatësisë. Nëse keni pyetje ose shqetësime në lidhje me Politikat e Cookies ose Njoftimin e Privatësisë, mund të na dërgoni email në privacy@coca-cola.com. Përndryshe, mund të na shkruani në: [name and address of local Coca‑Cola Entity].