Fanta Orange

Pije freskuese joalkoolike me shije portokalli.

Të ushqyerit
Sasia e servimit PËR 100 ml
Vlera energjetike 178 kJ / 42 kcal
Yndyrna: 0 g
Nga të cilat acide yndyrore të ngopura: 0 g
Karbohidrate: 10.2 g
Nga të cilat sheqerna: 10.2 g
Proteina: 0 g
Kripë: 0 g

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli nga koncentrati (5%), dioksid karboni, acid: acid citrik, konservans: sorbat kaliumi, shije natyrale portokalli me shije të tjera natyrale, antioksidues: acid askorbik, ngjyrë: karotina, stabilizues: gomë guari.

Fanta Shokata

Shije e shkëlqyer limoni dhe lule shtogu

Të ushqyerit
Sasia e servimit PËR 100 ml
Vlera energjetike 120 kJ / 28 kcal
Yndyrna: 0 g
Nga të cilat acide yndyrore të ngopura: 0 g
Karbohidrate: 6.8 g
Nga të cilat sheqerna: 6.8 g
Proteina: 0 g
Kripë: 0.03 g

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng limoni nga koncentratet (3%), dioksid karboni, acidet: acid citrik dhe acid molle, rregullator i aciditetit: glykonat natriumi, aroma, konservans: sorbat kaliumi, stabilizuesit: E 414 dhe E 445, ëmbëlsuesit: acesulfam K dhe sucralosë, antioksidues: acid askorbik, ekstrakt lule shtogu.

Fanta Exotic

Të ushqyerit
Sasia e servimit PËR 100 ml
Vlera energjetike 176 kJ / 41 kcal
Yndyrna: 0 g
Nga të cilat acide yndyrore të ngopura: 0 g
Karbohidrate: 10.1 g
Nga të cilat sheqerna: 10.1 g
Proteina: 0 g
Kripë: 0.g

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng frutash nga koncentratet 3,4% (lëng portokalli 3%, lëng nga fruti i pasionit 0,2%, lëng pjeshke 0,2%), dioksid karboni, ekstrakt portokalli, acid: acid citrik, aroma natyrale, konservans: sorbat kaliumi, ngjyrë: karotina.

Fanta Tropical

Shije tropikale e shkëlqyer

Të ushqyerit
Sasia e servimit PËR 100 ml
Vlera energjetike 227 kJ / 53 kcal
Yndyrna: 0 g
Nga të cilat acide yndyrore të ngopura: 0 g
Karbohidrate: 13.2 g
Nga të cilat sheqerna: 13.2 g
Proteina: 0 g
Kripë: 0.g

Përbërësit: ujë, sheqer, lëng portokalli nga koncentratet (2,8%), dioksid karboni, acid: acid citrik, aroma, konservans: sorbat kaliumi, stabilizuesit: E 445, E 414 dhe E 412, antioksidues: acid askorbik.