Produkte

Schweppes Bitter Lemon

Pije freskuese joalkoolike me shije limoni.

Të ushqyerit
Sasia e servimit PËR 100 ml
Kalori 233 kJ / 55 kcal
Totali i yndyrërave 0g 0%
Totali i karbohidrateve 13.3g -
Totali i sheqerërave 13.3g -
Proteinë 0g 0%

Përbërësit

Ujë, shurup me fruktozë të lartë, lëng limoni nga koncentrate(1,5%), dioksid karboni, ekstrakte limoni, acid: acid citrik, aroma (duke përfshirë kininë), konservans: sorbat kaliumi, antioksidues: acid askorbik, stabilizuesit: E 1450 dhe E 445, ngjyrë: karotina.

Schweppes Tonic Water

Pije freskuese joalkoolike, me sheqer dhe ëmbëlsuesit.

Të ushqyerit
Sasia e servimit PËR 100 ml
Kalori 98 kJ / 23 kcal
Totali i yndyrërave 0g 0%
Totali i karbohidrateve 5.4g -
Totali i sheqerërave 5.4g -
Proteinë 0g 0%

Përbërësit

Ujë, shurup me fruktozë të lartë, dioksid karboni, acid: acid citrik, aroma natyrale (përfshirë kininën), ëmbëlsuesit: saharin natriumi.

Vetëm për njerëz me përvojë

Falë temperamentit të tij të gazuar, pamjes së zgjuar, elegante, të pastër kristale dhe shijes së butë e të thartë për të rriturit, Schweppes kërkon një karakter të fortë. Mund të gjeni dy shije të ndryshme: Schweppes Bitter Lemon dhe Schweppes Tonic Water