Mirёsevini te Politika e Privatёsisё sё Konsumatorit tё Coca‑Cola

Kompania Coca‑Cola dhe filialet e saj (sё bashku, Coca‑Cola ose ne) e marrim seriozisht të drejtën tuaj për privatësi. E vlerёsojmё qё na besoni me informacionin tuaj personal dhe respektimi i privatёsisё tuaj ёshtё nё thelb tё ndёrveprimeve tona me ju. 

Trajtimi nga Coca‑Cola i informacionit personal udhёhiqet nga kёto parime:

 • Transparenca
 • Respekti
 • Besimi
 • Drejtёsia

Data e hyrjes nё fuqi: 23.05.2024

Politika e Privatёsisё sё Konsumatorit tё Coca‑Cola (Politika e Privatёsisё) pёrshkruan informacionin personal qё Coca‑Cola mbledh nga ose rreth pёrdoruesve tё faqeve nё internet, aplikacioneve celulare (Aplikacione), mini-aplikacioneve dhe shёrbimeve tё tjera nё internet dhe jashtё internetit qё pёrdor Coca‑Cola (sё bashku, Shёrbimet) dhe se si pёrdorim dhe mbrojmё atё informacion personal. Kjo Politikё e Privatёsisё gjithashtu shpjegon se si pёrdoruesit mund tё bёjnё zgjidhje rreth informacionit personal tё tyre.

Ku i referohemi informacionit personal (disa herё tё referuar si tё dhёna personale sipas disa ligjeve) nё kёtё Politikё tё Privatёsisё, nёnkuptojmё informacion qё identifikon ose mund tё pёrdoret pёr tё identifikuar njё qёnie njerёzore individuale. Kjo do tё thotё se ai informacion personal pёrfshin identifikues direktё (si emri) dhe identifikues indirektё (si ID e kompjuterit ose pajisjes celulare dhe adresёn e IP). Kur ju referohemi juve ose pёrdoruesit, nёnkuptojmё dikё qё pёrdor ndonjё prej Shёrbimeve. Kur i referohemi kontrolluesit, nёnkuptojmё personin ose entitetin qё pёrcakton se çfarё informacion personal mblidhet nga ose rreth jush dhe se si pёrdoret dhe mbrohet ai informacion personal.

Mёnyra se si mbledhim, pёrdorim dhe mbrojmё informacionin tuaj personal u nёnshtrohet ligjeve nё vendet nё tё cilat funksionojmё. Kjo nёnkupton se mund tё kemi praktika tё ndryshme nё vende tё ndryshme. Pёr mё shumё informacion, ju lutemi shihni Tё Drejtat dhe Zgjidhjet e Privatёsisё, qё pёrfshin pёrshkrime shtesё tё tё drejtave tuaja dhe detyrimeve tona nё disa juridiksione kryesore dhe kё tё kontaktoni. 

NËSE KENI PYETJE SE SI COCA-COLA PËRPUNON INFORMACIONIN TUAJ PERSONAL, JU LUTEMI KONTAKTONI PRIVACY@COCA-COLA.COM.

ÇFARË PËRFSHIN KJO POLITIKË E PRIVATËSISË?

Kjo Politikё e Privatёsisё ndahet nё seksionet e mёposhtme:

1. KUR ZBATOHET KJO POLITIKË E PRIVATËSISË?

Kjo Politikё e Privatёsisë u botua dhe hyn nё fuqi pёr pёrdorues tё rinj mё 23.05.2024.

Versionet e mёparshёme tё politikave tё privatёsisё sё Coca‑Cola zbatohen deri mё 02.06.2024 dhe janё tё disponueshme sipas kёrkesёs te privacy@coca-cola.com.

2. KU ZBATOHET KJO POLITIKË E PRIVATËSISË?

Politika e Privatёsisё zbatohet ndaj informacionit personal tё mbledhur nga pёrdorues tё Shёrbimeve nё tё cilat Politika e Privatёsisё botohet ose lidhet, kur Politika e Privatёsisё referohet konkretisht nё Shёrbimet ose kur Coca‑Cola ju kёrkon ta pranoni atё. Kjo Politikё e Privatёsisё mbulon gjithashtu informacion personal qё mbledhim nga konsumatorё qё na kontaktojnё me email, telefon dhe jashtё internetit, si gjatё njё veprimtarie ballё pёr ballё. 

Kjo Politikё e Privatёsisё mund tё zbatohet gjithashtu pёr informacionin personal qё na ёshtё dhёnё nga konsumatorё qё lidhen me ne pёrmes mediave sociale. Ju lutemi na kontaktoni te privacy@coca-cola.com nё qoftë se keni pyetje nёse kjo Politikё e Privatёsisё zbatohet pёr informacion personal specifik tё lidhur me mediat sociale.

Kjo Politikё e Privatёsisё nuk zbatohet pёr faqe nё internet dhe shёrbime tё tjera nё internet qё janё nё pёrdorim nga organizata tё tjera. Ato faqe nё internet dhe shёrbime tё tjera ndjekin politikat e tyre tё privatёsisё, jo kёtё Politikё tё Privatёsisё. Ju lutemi sigurohuni tё shqyrtoni ato praktika tё privatёsisё nё mёnyrё qё tё dini sesi trajtohet informacioni juaj.

3. ÇFARË LLOJESH TË INFORMACIONIT PERSONAL MBLEDH COCA-COLA DHE PSE?

a. Informacion qё zgjidhni tё na jepni

Mbledhim informacionin personal qё zgjidhni tё shpёrndani me ne. 

Informacioni personal qё zgjidhni tё na jepni zakonisht pёrfshin llojet e mёposhtme tё informacionit personal. Ju lutemi shqyrtoni sa mё poshtё pёr tё mёsuar mё shumё rreth kategorive tё informacionit personal qё mbledh Coca‑Cola dhe pse mblidhet:

Informacioni i Kontaktit dhe Llogarisё

Coca‑Cola kёrkon emrin dhe mbiemrin, adresёn e email-it dhe/ose numrin e telefonit celular dhe datёn tuaj tё lindjes pёr tё krijuar njё llogari nё Shёrbimet. Gjithashtu mund tё mbledhim emrin e pёrdoruesit dhe fjalёkalimin, moshёn, adresёn postare, identifikuesin e dhёnё nga qeveria dhe informacion tё ngjashёm tё kontaktit.

 • Pёr tё mbajtur llogarinё tuaj nё internet nёse zgjidhni tё krijoni njё tё tillё
 • Pёr tё verifikuar identitetin dhe kualifikimin tuaj pёr disa Shёrbime
 • Pёr tё personalizuar pёrvojёn tuaj tё Shёrbimeve
 • Pёr tё ofruar akses nё pёrmbajtje ekskuzive, zbritje dhe mundёsi tё tjera
 • Pёr tё administruar njё llotari, konkurs ose promovim tjetёr ose njё program tё besnikёrisё
 • Pёr tё pёrfunduar njё blerje dhe pёr tё dhёnё produkte
 • Pёr tё dёrguar informacion qё mendojmё se do të ju interesojё, i cili disa herё ёshtё i personalizuar bazuar nё informacionin lidhur me llogarinё tuaj
 • Pёr tё kёrkuar komentet tuaja, si pёrmes njё sondazhi pёr njё produkt tё ri
 • Pёr t’ju pёrgjigjur pyetjeve tuaja dhe pёr tё dhёnё shёrbim pёr klientin
 • Pёr kёrkime dhe inovacion
 • Kur merrni pjesё nё njё veprimtari ballё pёr ballё, si veprimtari tё sponsorizuara ose tё organizuara nga Coca‑Cola ose provimin e produkteve

Pёrmbajtje e Krijuar nga Pёrdoruesi (UGC)

Coca‑Cola mbledh postimet, komentet, opinionet, regjistrimet me zё, fotografitё dhe videot qё zgjidhni tё jepni pёrmes Shёrbimeve

 • Pёr tё monitoruar komunitetet nё internet
 • Pёr tё regjistruar dhe vepruar lidhur me komentet dhe opinionet tuaja, si nё sondazhe, pyetje te shёrbimi pёr klientin dhe kuti tё tjera tё tekstit me formё tё lirё
 • Pёr tё administruar pjesёmarrjen tuaj nё promovime qё pёrfshijnё dhёnie tё UGC
 • Lidhur me pjesёmarrjen nё promovime tё caktuara ose Shёrbime tё tjera, si frigoriferёt e zgjuar tё Coca‑Cola.

Fotografitё, regjistrimet me zё dhe videot qё zgjidhni tё jepni mund tё pёrbёjnё tё dhёna biometrike sipas disa ligjeve. Coca‑Cola mbledh tё dhёna biometrike vetёm me pёlqimin tuaj specifik.

Informacion lidhur me njё llogari nё njё platformё tё mediave sociale

Kur lidheni me ose hyni nё Shёrbimet pёrmes llogarisё tuaj tё mediave sociale, si Facebook dhe Twitter, mbledhim informacionin personal tё lejuar nga platforma e mediave sociale dhe lejet e llogarisё tuaj, si fotografia e profilit, email, ato qё pёlqeni e interesat dhe miqtё, ndjekёsit ose lista tё ngjashme tuaja.

 • Pёr tё personalizuar pёrvojёn tuaj tё Shёrbimeve
 • Pёr t’ju pёrgjigjur komenteve dhe pyetjeve tuaja tё vendosura nё platformёn e mediave sociale dhe pёr tё analizuar komunikime (si tweets ose postime) me ose rreth Coca‑Cola pёr tё kuptuar mё mirё se si e shohin konsumatorёt Coca‑Cola

(Nёse vendosni mё vonё se nuk dёshironi tё na jepni informacion nga llogaria juaj e mediave sociale, atёherё ju lutemi rregulloni cilёsimet e privatёsisё nё llogarinё tuaj tё mediave sociale.)

Tё Dhёna tё Vendndodhjes

Mbledhim tё dhёna preçise tё vendndodhjes gjeografike (gjithashtu tё njohur si GPS) kur lejohet pёrmes Aplikacioneve tona kur zgjidhni ta lejoni atё pёrmes sistemit tё pёrdorimit tё pajisjes tuaj celulare dhe pёrndryshe me pёlqimin tuaj, siç kёrkohet.

Vendndodhja e pёrafёrt nga njё adresё PI ose lidhje me WiFi, Bluetooth ose njё shёrbim i rrjetit me valё mblidhet automatikisht kur pёrdorni Shёrbimet.

Mbledhim kёto tё dhёna tё vendndodhjes:

 • Pёr tё personalizuar pёrvojёn tuaj tё Shёrbimeve
 • Pёr t’ju njoftuar se kur produkte, promovime ose veprimtari janё tё disponueshme pranё jush ose pёr tё lejuar qё pёrdorues tё tjerё tё shohin vendndodhjen tuaj kur zgjidhni ta lejoni atё
 • Pёr t’ju dёrguar reklama pёrkatёse nga pikёpamja gjeografike

Informacion Personal tjetёr i dhёnё pёrmes Shёrbimeve

Mbledhim

 • Pёr tё administruar komunitetet tona nё internet
 • Pёr tё menaxhuar promovime dhe funksionalitete tё tjera tё Shёrbimeve qё ju lejojnё tё jepni informacionin tuaj personal

b. Informacion rreth pёrdorimit tё Aplikacioneve tona

Kur shkarkoni dhe instaloni njё nga Aplikacionet tona, informacioni qё mbledhim varet nga sistemi i pёrdorimit tё pajisjes celulare dhe lejeve tuaja. Aplikacionet tona duhet tё pёrdorin disa funksionalitet dhe tё dhёna nga pajisja juaj celulare nё mёnyrё qё tё funksionojnё. Pёr shembull, nёse dёshironi njё pёrvojё pa probleme nё internet tё Aplikacionit, duhet tё mbledhim dhe tё lidhim informacion nga shfletuesi juaj i internetit.

Pёr tё mёsuar mё shumё lidhur me informacionin specifik tё mbledhur nga njё Aplikacion, ju lutemi kontrolloni cilёsimet e pajisjes tuaj ose shqyrtoni informacionin e lejeve tё disponueshёm nё platformёn e caktuar (p.sh. Google Play dhe App Store) nga e cila shkarkuat Aplikacionin. Disa Aplikacione gjithashtu ju lejojnё tё shqyrtoni ose ndryshoni statusin tuaj pёr disa mbledhje tё tё dhёnave nё cilёsimet e Aplikacionit. Nёse ndryshoni cilёsimet tuaja, disa funksionalitete tё Aplikacioneve mund tё mos funksionojnё siç duhet.

Pёr tё ndaluar mbledhjen e tё gjithё informacionit pёrmes njё Aplikacioni, ju lutemi çinstaloni Aplikacionin.

c. Informacion i mbledhur automatikisht gjatё pёrdorimit tё Shёrbimeve

Mbledhim automatikisht disa informacione nga dhe rreth pёrdorimit tё Shёrbimeve nga kompjuterёt dhe pajisjet celularё tё pёrdoruesve. Disa informacione tё mbledhura automatikisht janё informacion personal sipas ligjeve tё caktuara. Ky informacion mblidhet automatikisht duke pёrdorur cookies, piksela, sinjalizues tё internetit dhe teknologji të ngjashme fë mbledhjes sё tё dhёnave (sё bashku, teknologjia e mbledhjes sё tё dhёnave). 

Informacioni qё mbledhim automatikisht pёrfshin:

 • informacioni rreth kompjuterit ose pajisjes tuaj celulare, si lloji i pajisjes dhe numri i identifikimit, lloji i shfletuesit, ofruesi i shёrbimit tё internetit, rrjeti celular dhe sistemi i pёrdorimit
 • adresёn PI dhe vendndodhjen e gjerё gjeografike (p.sh. vendi ose vendndodhja nё nivelin e qytetit)
 • si njё kompjuter ose pajisje celulare ndёrvepron me Shёrbimet, pёrfshirё datёn dhe kohёn kur aksesohen Shёrbimet, kёrkesat dhe rezultatet, e kёrkimit, klikimet dhe lёvizjet e mousit, faqet specifike nё internet tё aksesuara, lidhjet e klikuara dhe videot e shikuara
 • trafikun dhe matjet e pёrdorimit
 • tё dhёna rreth faqeve tё palёve tё treta ose shёrbimeve tё aksesuara pёrpara ndёrveprimit me Shёrbimet, qё pёrdoren pёr ta bёrё reklamimin mё tё pёrshtatshёm pёr pёrdoruesit
 • ndёrveprime me komunikimet tona tё marketingut, si nёse dhe kur u hap njё email i Coca‑Cola

d. Informacion i mbledhur nga palё tё treta

Herё pas here, marrim informacion personal nga palё tё treta qё pёrdorim pёr tё mёsuar mё shumё rreth pёrdoruesve tanё, pёr tё personalizuar pёrvojёn e pёrdoruesit dhe pёr tё promovuar e pёrmirёsuar nё mёnyrё mё tё efektshme Shёrbimet.

Llojet e informacionit personal qё marrim nga palё tё treta janё:

 • Informacion personal lidhur me blerje. Blerjet me kartë pagese pёrpunohen nga pёrpunues tё pagesave tё palёve tё treta. Coca‑Cola nuk ka akses te numrat e plotё tё llogarisё bankare, numrat e kartёs sё kredisё ose numrat e kartёs sё debisё.
 • Informacion personal qё ёshtё i disponueshёm nё mёnyrё tregtare nga ofrues tё shёrbimeve tё marketingut ose qё mblidhet nga partnerё tё marketingut pёrmes fushatave dhe veprimtarive, qё pёrdoret pёr tё ndihmuar nё identifikimin e individёve qё mund tё jenё tё interesuar pёr tё mёsuar mё shumё pёr Coca‑Cola dhe pёr tu shtuar te informacioni personal qё kemi tashmё. Ky informacion personal pёrfshin tё dhёna nga pёrputhja e grupeve tё tё dhёnave tona tё pseudonimizuara me grupe tё tё dhёnave tё pseudonimizuara tё palёve tё treta, pёrfshirё pёrmes dhomave të të dhënave pa ndërhyrje (shihni gjithashtu Seksionin 4 mё poshtё).
 • Informacion personal qё marrim nga partnerё tё reklamimit tё palёve tё treta qё na ndihmon tё japim reklamim mё tё pёrshtatshёm
 • Informacion personal qё i jepet Coca‑Cola nga partnerёt e mbushjes sё shisheve
 • Informacion personal nga burime tё disponueshme publikisht
 • Informacion personal nga autoritete tё zbatimit tё ligjit dhe qeveritare tё tjera (por vetёm nё raste tё rralla)

Mund tё kombinojmё informacionin qё ka Coca‑Cola rreth jush ose tё kombinojmё tё dhёna nga burime tё tё dhёnave tё palёve tё treta. Kёrkojmё qё çdo ofrues i tё dhёnave i palёs sё tretё tё konfirmojё se dhёnia prej tij e informacionit personal te Coca‑Cola ёshtё transparent ndaj konsumatorёve dhe pёrndryshe i ligjshёm.

e. Informacion tjetёr mbledhur me pёlqimin tuaj

Mund tё kёrkojmё pёlqimin tuaj pёr tё mbledhur lloje tё caktuara tё informacionit personal nё mёnyrё qё tё mund tё merrni pjesё nё veprimtari tё reja, tё merrni pёrmbajtje ekskluzive ose tё analizoni funksionalitete tё reja. Sipas disa ligjeve tё privatёsisё, nga Coca‑Cola kёrkohet tё marё pёlqim pёrpara mbledhjes dhe pёrdorimit tё informacionit personal. Ju lutemi shihni Seksionin 9 pёr hollёsi.

4. SI E PËRDOR COCA-COLA INFORMACIONIN PERSONAL?

Coca‑Cola e pёrdor informacionin personal pёr tё dhёnё dhe pёrmirёsuar Shёrbimet, pёr tё menaxhuar biznesin tonё, pёr tё mbrojtur pёrdoruesit dhe pёr tё zbatuar tё drejtat tona ligjore. 

E pёrdorim informacion personal pёr tё dhёnё, personalizuar dhe pёrmirёsuar Shёrbimet (nё secilin rast siç lejohet nga ligji nё fuqi), duke pёrfshirё:

 • Pёr tё krijuar dhe pёrditёsuar llogaritё e pёrdoruesve dhe pёr tё pёrmbushur kёrkesat e pёrdoruesve
 • Pёr tё centralizuar informacionin personal tё konsumatorёve nё njё bazё tё tё dhёnave tё menaxhuar nga njё palё e tretё pёr llogarinё tonё dhe shtimin e informacionit tё mbledhur nga palё tё treta
 • Pёr tё dёrguar komunikime tё marketingut dhe jo-marketingut te pёrdoruesit
 • Pёr tё bёrё tё mundur komunikime mes pёrdoruesve, si njё komunitet nё internet
 • Pёr reklamime tё synuara (gjithashtu tё referuara disa herё si reklamim i personalizuar ose i bazuar tek interesi) bazuar tek informacioni i krijuar nga veprimtaria nё internet e njё pёrdoruesi, si vizita nё faqe nё internet qё pёrmbajnё reklama ose cookies tё partnerёve tanё tё reklamimit, disa prej tё cilave janё tё bazuara nё vendndodhjen gjeografike.
 • Pёr tё mёsuar mё shumё rreth pёrdoruesve tanё nё mёnyrё qё tё mund tё rekomandojmё pёrmbajtje qё mendojmё se do t’u interesojё pёrdoruesve tё veçantё

o   Veçanёrisht, krijojmё informacion rreth pёrdoruesve duke marё pjesё nё ‘dhoma tё tё dhёnave pa ndërhyrje.’ Pёrmes njё dhome tё tё dhёnave pa ndërhyrje, bёjmё kёrkime dhe marrim rezultate dhe informacion nga tё dhёnat e ofruara nga palё tё treta qё gjithashtu marrin pjesё. Tё dhёnat e pёrdorura nё dhomat e tё dhёnave pa ndërhyrje u jepen bizneseve dhe pjesёmarrёsve tё tjerё nё njё format qё nuk zbulon ose ekspozon direkt informacion personal; pёrkundrazi, pёrpara pёrputhjes, krijohet dhe pёrdoret njё identifikues pёr tё pёrputhur grupet e tё dhёnave tё palёs sё tretё me informacionin personal tё pseudonimizuar tё Coca‑Cola. (Pёrdorimi i informacionit personal pёr qёllimin e krijimit tё tё dhёnave tё pseudonimizuara pёrfshin profilizimin paraprak tё grupeve tё tё dhёnave.)  Pas procesit tё pёrputhjes, marrim informacionin e grumbulluar rreth audiencёs tonё qё nuk lejon pasurimin e grupeve tё tё dhёnave individuale pёrveç nёse ju informojmё ose pёrndryshe marrim pёlqim tё vecantё. Ndarja e tё dhёnave nё dhoma tё tё dhёnave pa ndërhyrje bёhet pёr qёllimin e zbulimit tё audiencёs, zgjerimin e audiencёs, synimin e audiencёs dhe modelimin e audiencёs sё ngjashme.

 • Pёr promovimin dhe administrimin e programit tё besnikёrisё
 • Pёr shёrbimin pёr klientin
 • Pёr lehtёsimin e pagesёs
 • Pёr tё analizuar se si pёrdoruesit ndёrveprojnё me Shёrbimet dhe prirjet e aktivitetit nё mёnyrё qё tё mund tё krijojmё funksionalitete dhe pёrmbajtje tё re qё pёrmbush atё qё presin konsumatorёt tanё
 • Pёr tё pёrmirёsuar Shёrbimet dhe pёrvojёn e pёrdoruesve tё tyre
 • Pёr analitikё tё tё dhёnave, kёrkime, krijim tё produkteve dhe mёsim nga makina qё na lejon tё kuptojmё mё mirё konsumatorёt tanё dhe t’u ofrojmё inovacione atyre
 • Pёr monitorimin dhe analizimin e Shёrbimeve, pёrfshirё zgjidhjen e problemeve tё funksionimit
 • Pёr tё krijuar tё dhёna tё anonimizuara, tё cilat nuk i nёnshtrohen kёsaj Politike tё Privatёsisё, qё pёrdoren nё pёrmirёsimin e produkteve e shёrbimeve tё Coca‑Cola dhe qёllimeve tё ngjashme tё biznesit e pёrndryshe siç lejohet sipas kontratёs dhe ligji
 • Pёr tё zbuluar dhe mbrojtur ndaj mashtrimit, pёrdorimit abuziv dhe tё pa-autorizuar tё Shёrbimeve
 • Pёr menaxhimin e rrezikut dhe qёllime administrative tё ngjashme, si pёr tё monitoruar dhe zbatuar veprimin nё pёrputhje me marrёveshjet e pёrdoruesit dhe pёrndryshe tё veprojnё nё pёrputhje me ligjet qё zbatohen pёr Coca‑Cola

5. A PËRDOR COCA-COLA COOKIES DHE TEKNOLOGJI TJETËR TË MBLEDHJES SË TË DHËNAVE?

Pёrdorim cookies dhe teknologji tё tjera tё mbledhjes sё tё dhёnave pёr t’ju njohur juve dhe/ose pajisjen(t) tuaj kur pёrdorni Shёrbimet dhe pёr tё mbledhur informacion personal rreth jush.

Nё disa raste tё rralla, mund tё ekzistojnё disa faqe nё internet qё janё pjesё e Shёrbimeve qё kanё njoftime specifike rreth cookies dhe teknologjisё tjetёr tё mbledhjes sё tё dhёnave qё zbatohen ndaj faqeve nё internet dhe konsumatorёve specifikё. Nёse vizitoni njё faqe nё internet tё Coca‑Cola me njё njoftim rreth cookies, atёherё zbatohet njoftimi i asaj faqeje nё internet pёr cookie.

Çfarё janё cookies?

Cookies janё skedarё tё vegjёl me tekst qё dёrgohen ose aksesohen nga shfletuesi juaj i internetit ose hard drive i kompjuterit tuaj. Njё cookie zakonisht pёrmban emrin e domenit (vendndodhjes nё internet) nga cila ka rrjedhur origjina e cookie, “kohёzgjatjen” e cookie (d.m.th., kur skadon) dhe njё numёr unik tё krijuar rastёsisht ose identifikues tё ngjashёm. Njё cookie gjithashtu mund tё pёrmbajё informacion rreth kompjuterit ose pajisjes tuaj, si cilёsime, historinё e shfletuesit dhe veprimtaritё e kryera ndёrsa pёrdorni Shёrbimet.

Coca‑Cola pёrdor gjithashtu “piksela” (disa herё tё quajtur sinjalizues tё internetit). Piksela janё imazhe transparente qё mund tё mbledhin informacion rreth hapjeve tё email-it dhe pёrdorimit tё faqes nё internet anembanё faqeve nё internet dhe me kalimin e kohёs.

Cookies qё Coca‑Cola vendos te Shёrbimet quhen cookies tё palёs sё parё. Cookies e vendosura te Shёrbimet nga ndonjё palё tjetёr quhen cookies tё palёs sё tretё. Cookies tё palёs sё tretё lejojnё veçori ose funksionueshmёri tё palёve tё treta nё ose pёrmes Shёrbimeve, si analitikё dhe automatizim tё marketingut. Palёt qё vendosin cookies tё palёs sё tretё mund tё njohin pajisjen tuaj kur e pёrdorni pёr tё aksesuar Shёrbimet dhe gjithashtu kur e pёrdorni pёr tё vizituar disa faqe tё tjera nё internet. Pёr tё mёsuar mё shumё rreth cookies nё pёrgjithёsi, vizitoni www.allaboutcookies.org.

Disa shfletues tё internetit (pёrfshirё Safari, Internet Explorer, Firefox dhe Chrome) pёrfshijnё njё funksionalitet “Mos gjurmoni” (DNT) ose tё ngjashёm qё u sinjalizon faqeve nё internet se njё pёrdorues nuk dёshiron qё veprimtaria dhe sjellja e tij ose e saj nё internet tё gjurmohen. Nёse njё faqe nё internet qё i pёrgjigjet njё sinjali tё veçantё DNT merr sinjalin DNT, shfletuesi e bllokon atё faqe tё internetit nga mbledhja e disa informacioneve nga depoja e shfletuesit. Jo tё gjithё shfletuesit ofrojnё njё opsion DNT dhe sinjalet DNT nuk janё akoma të harmonizuara. Pёr kёtё arsye, shumё pёrdorues tё faqeve tё internetit, pёrfshirё Coca‑Cola, nuk u pёrgjigjen ende sinjaleve DNT.

Pse pёrdor Coca‑Cola cookies dhe teknologji tjetёr tё mbledhjes sё tё dhёnave?

Disa cookies kёrkohen qё Shёrbimi tё funksionojё. Cookies tё tjera na lejojnё tё gjurmojmё interesat e pёrdoruesve pёr reklamimin e synuar dhe pёr tё pёrmirёsuar pёrvojёn e Shёrbimeve.

Llojet e cookies qё jepen pёrmes Shёrbimeve dhe pse pёrdoren janё si mё poshtё:

 • Cookies rreptёsisht tё nevojshme kёrkohen qё Shёrbimet tё funksionojnё.
 • Cookies tё Rendimentit ose Analitikёs mbledhin informacion rreth asaj se si pёrdoren Shёrbimet nё mёnyrё qё tё mund tё analizojmё dhe tё pёrmirёsojmё Shёrbimet. Cookies tё rendimentit ose analitikёs zakonisht qёndrojnё nё kompjuterin tuaj pasi mbyllni shfletuesin tuaj derisa i fshini.
 • Cookies tё reklamimit pёrdoren pёr t’i bёrё mesazhet e reklamimit mё tё pёrshtatshme pёr ju duke na ndihmuar tё shfaqim reklama qё bazohen nё interesat tuaj tё konkluduara, për tё parandaluar qё e njёjta reklamё tё shfaqet shumё shpesh dhe tё sigurojmё se reklamat janё shfaqur siç duhet pёr reklamuesit.
 • Cookies tё mediave sociale u lejojnё pёrdoruesve tё ndёrveprojnё mё lehtёsisht me platforma tё mediave sociale. Nuk kontrollojmё cookies tё mediave sociale dhe nuk na lejojnё tё kemi akses te llogaritё tuaja tё mediave sociale pa lejen tuaj. Ju lutemi referojuni politikёs sё privatёsisё se platformёs sё mediave sociale pёrkatёse pёr informacion rreth cookies tё pёrdorura.

Teknologjia e mbledhjes sё tё dhёnave i lejon Coca‑Cola tё monitorojё strukturat e trafikut nga njёra faqe nё internet tek tjetra, tё japё ose tё komunikojё mё cookies, tё kuptojё nёse pёrdoruesit vizitojnё Shёrbimet pasi shikojnё reklamёn tonё nё internet tё shfaqur nё njё faqe nё internet tё njё pale tё tretё, tё pёrmirёsojё performancёn e Shёrbimeve dhe tё masё suksesin e fushatave tona tё marketingut me email. Politika pёr Cookie e Coca‑Cola (e disponueshme nё disa juridiksione) pёrshkruan pёrdorimin e teknologjisё sё mbledhjes sё tё dhёnave nga Coca‑Cola.

Produkte tё Google

Atje ku lejohet nga ligji nё fuqi, Shёrbimet pёrdorin Google Analytics pёr reklamimin e synuar (tё cilit Google disa herё i referohet si ‘ri-marketing’). Google pёrdor cookies qё Google i njeh kur konsumatorёt vizitojnё faqe tё ndryshme nё internet. Tё dhёnat e mbledhura pёrmes cookies tё Google ndihmojnё Coca‑Cola qё tё analizojё se si pёrdoren Shёrbimet dhe, pёr disa Shёrbime dhe nё disa juridiksione, tё personalizojё komunikacionet e marketingut dhe reklamimin dixhital.

Shёrbimet gjithashtu futin video nga YouTube (njё kompani e Google) pёrmes kuadrimit. Kjo nёnkupton se, pasi klikoni butonin pёr tё parё njё video YouTube pёrmes Shёrbimeve, vendoset njё lidhje ndёrmjet Shёrbimeve dhe servёrave tё YouTube. Pastaj, njё lidhje HTML e dhёnё nga YouTube futet nё kodin e Shёrbimeve pёr tё krijuar njё kuadёr tё rishikimit. Mё pas, video e ruajtur nё servёrat e YouTube shihet nё kuadёr nё Shёrbimet. YouTube gjithashtu merr informacion qё informon YouTube se tani jeni duke pёrdorur Shёrbimet: adresёn tuaj IP, informacion rreth shfletuesit, sistemit tё pёrdorimit dhe cilёsimet e pajisjes qё jeni duke pёrdorur, URL e faqes sё tanishme nё internet, faqe nё internet tё vizituara mё parё nёse keni ndjekur njё lidhje dhe videot qё keni shikuar. Nёse keni hyrё nё llogarinё tuaj nё YouTube, informacioni mund tё lidhet me profilin tuaj tё pёrdoruesit tё YouTube. Mund ta parandaloni kёtё lidhje duke dalё nga llogaria juaj nё YouTube pёrpara sesa tё pёrdorini Shёrbimet dhe tё fshini cookies korresponduese.

 • Pёr mё shumё informacion se si Google mbledh, pёrdor dhe jep informacionin tuaj, ju lutemi vizitoni Politika e Privatёsisё e Google.
 • Pёr mё shumё informacion se si Google pёrdor cookies nё reklamim, ju lutemi vizitoni faqen e Google Reklamim.
 • Pёr tё parandaluar Google Analytics nga pёrdorimi i tё dhёnave tuaja, mund tё instaloni opt-out browser add-on tё Google.
 • Pёr tё dalё nga reklamat nё Google qё synojnё interesat tuaja, pёrdorni cilёsimet e Reklamave tё Google tuaja.
 • Nёse ndodheni nё ZEE, Zvicёr ose Mbretёrinё e Bashkuar, ju lutemi vini re veçanёrisht se, nёse lejoni cookies tё Google nё Qendrёn e Preferencёs sё Privatёsisё tё Coca‑Cola, informacioni i krijuar nga ato cookies rreth pёrdorimit tё Shёrbimeve transmetohet dhe ruhet nga Google nё servёra nё Shtetet e Bashkuara. Coca‑Cola pёrdori mjete tё teknologjisё, pёrfshirё mjetin e Anonimizimit tё PI tё Google, pёr tё pёrjashtuar pjesёn e fundit tё adresёs tuaj tё PI pёrpara se tё dhёnat tё transferohen nga Google nё Shtetet e Bashkuara, si dhe mjetet e Google pёr çaktivizimin e dhёnies sё tё dhёnave dhe sinjaleve tё Google dhe cilёsimet e ID-së sё Pёrdoruesit nё Google Analytics pёr disa juridiksione. Google nuk do tё lidhё njё adresё IP me ndonjё tё dhёnё tjetёr qё mbahet nga Google.
 • Pёr llogari tё Coca‑Cola, Google do tё pёrdorё tё dhёnat e pёrshkruara mё sipёr pёr tё hartuar raporte qё ndihmojnё Coca‑Cola tё funksionojё dhe tё ofrojё Shёrbimet.

Produktet Meta

Disa pjesё tё Shёrbimeve pёrdorin produkte dhe funksionalitete tё ofruara nga Facebook, Instagram dhe applikacionet Messenger dhe Facebook (Produktet Meta). Produktet Meta pёrdorin etiketa, piksela (Pikselёn Meta) dhe kode e teknologji unike tё tjera gjurmimi qё mbledhin informacion tё pёrdoruesit (pёrfshirё informacion personal) nga Shёrbimet. Facebook gjurmon ndёrveprimet e pёrdoruesit me Shёrbimet pasi njё pёrdorues klikon nё njё reklamё tё vendosur nё Facebook ose shёrbime tё tjera tё dhёna nga Meta (tё quajtur njё konvertim) dhe lejon qё Coca‑Cola tё mёsojё mё shumё rreth mёnyrёs se si pёrdoruesit ndёrveprojnё me reklama dhe informacion tё ngjashёm.  Produktet Meta pёrdorin tё dhёnat e mbledhura pёr qёllimet e veta tё Meta, duke pёrfshirё pёrmirёsimin e Produkteve Meta. Meta mund tё transferojё tё dhёnat qё mbledh nga Shёrbimet nё SHBA dhe vende tё tjera ku mund tё keni mё pak tё drejta lidhur me informacionin tuaj personal. Pёr tё mёsuar mё shumё se si Produktet Meta mbledhin, pёrdorin dhe pёrpunojnё informacion personal dhe sesi mund tё menaxhoni ose fshini informacioni personal rreth jush, ju lutemi shihni Politikёn e Privatёsisё pёr Produktet Meta nё https://www.facebook.com/about/privacy.

Zgjidhjet Tuaja Rreth Cookie

Mund tё cilёsoni shfletuesin tuaj qё tё refuzojё tё gjitha cookies ose tё tregojё kur vendoset njё cookie. (Shumica e shfletuesve pranojnё cookies automatikisht por ju lejojnё tё i çaktivizoni, por vini re se disa funksionalitete tё Shёrbimit mund tё mos punojnё siç duhet pa cookies.)

Siç u nёnvizua mё sipёr, Google ka krijuar njё shtesё tё shfletuesit pёr t’u larguar nёse dёshironi tё largoheni nga cookies tё pёrdorura pёr Google Analytics. Mund tё shkarkoni dhe instaloni shtesёn pёr shfletuesin tuaj tё internetit kёtu. Mund tё refuzoni pёrdorimin e kёtyre cookies duke zgjedhur cilёsimet e pёrshtatshme nё shfletuesin tuaj. Pёr tё mёsuar mё shumё se si tё shihni dhe tё menaxhoni informacionin tuaj nё Produktet Meta, ju lutemi shihni kёtu.

Disa juridiksione nё tё cilat Shёrbimet janё tё disponueshme gjithashtu kanё politika tё cookie qё janё tё veçanta dhe janë plotësim i kёsaj Politike tё Privatёsisё dhe veglave pёr tё menaxhuar cookies. Ju lutemi referojuni Seksionit 9 pёr hollёsi. 

6. SI E SHPËRNDAN COCA-COLA INFORMACIONIN PERSONAL?

Coca‑Cola shpёrndan informacion personal me njerёzit dhe bizneset qё ndihmojnё me funksionimin e Shёrbimeve dhe kryerjen e biznesit tonё dhe kur na lejohet me ligj ose na kёrkohet ta bёjmё atё. Gjithashtu shpёrndajmё informacionin personal kur njё pёrdorues kёrkon qё ta shpёrndajmё atё. Kёrkojmё qё marrёsit e informacionit personal nga ne tё veprojnё nё pёrputhje me kёtё Politikё tё Privatёsisё pёrveç dhe derisa pёrdoruesit tё jenё njoftuar se do tё zbatohet njё politikё ose njoftim i privatёsisё i ndryshёm.

Coca‑Cola shpёrndan informacion personal me kategoritё e mёposhtme tё marrёsve:

 • Konsulentё profesionistё, si avokatё, llogaritarё, sigurues dhe ekspertё tё sigurisё sё informacionit dhe analizave.
 • Shitёs tё marketingut qё ndihmojnё nё promovimin e Shёrbimeve (si pёrmes marketingut me email) dhe herё pas herё japin informacion personal shtesё qё e kemi tashmё. Pёr shembull, Meta merr dhe pёrdor disa tё dhёna lidhur me pёrdorimin e Shёrbimeve pёr tё na ndihmuar nё dhёnien e reklamimit tё personalizuar nё platformёn e tij dhe pёr tё vlerёsuar efektshmёrinё e kёtij reklamimi.
 • Ofrues tё shёrbimit pёr t’i lejuar qё tё kryejnё shёrbime pёr llogarinё tonё, pёrfshirё analitikё tё tё dhёnave, siguri tё tё dhёnave, funksione tё tregtisё elektronike, sondazhe, kёrkime, administrim tё promovimeve, oferta e programe tё besnikёrisё dhe pёrndryshe pёr tё na ndihmuar qё tё kryejmё biznesin tonё. Disa nga kёta ofrues tё shёrbimit kanё pёrgjegjёsi globale.
 • Pёr partneritete strategjike, si me liga sportive e prodhues dhe ofrues tё tjerё tё oferta shtesё.
 • Pёrmes dhomave tё tё dhёnave pa ndërhyrje siç pёrshkruhet nё Seksionin 4. Shpёrndarja e tё dhёnave nё njё dhomё tё tё dhёnave pa ndërhyrje ёshtё pёr qёllimin e zbulimit tё audiencёs, zgjerimin e audiencёs, synimin e audiencёs dhe modelimin e audiencёs sё ngjashme.
 • Ofrues tё ruajtjes nё renё kompjuterike.
 • Blerësit ose investitorët e mundshëm ose aktualë dhe konsulentët profesionalë të tyre lidhur me çdo bashkim, blerje ose investim aktual ose të propozuar në ose në të gjithë ose në ndonjë pjesë të biznesit tonë. Do të bëjmë atë që është e mundur për të siguruar se kushtet e kësaj Politike të Privatësisë zbatohen për informacionin personal pas veprimit ose se përdoruesit marrin njoftim paraprak të ndryshimeve në përpunimin e informacionit personal.
 • Filiale të Coca‑Cola dhe partnerë të mbushjes së shisheve.
 • Zbatues kompetent të ligjit, rregullatorë qeveritarë dhe gjykata kur besojmë se dhënia është e nevojshme (i) për të vepruar në pajtim me ligjin, (ii) për të ushtruar, vërtetuar ose mbrojtur të drejta ligjore, ose (iii) për të mbrojtur interesa jetile të përdoruesve, partnerëve të biznesit, ofruesve të shërbimit ose një pale tjetër të tretë.
 • Palë të tjera të treta me lejen tuaj.

Nëse shpërndajmë informacion personal, kërkojmë që marrësit ta trajtojnë informacionin personal në pajtim me këtë Politikë të Privatësisë dhe kërkesat tona të konfidencialitetit dhe sigurisë. 

7. SI E MBRON COCA-COLA INFORMACIONIN PERSONAL?

Coca‑Cola kujdeset pёr tё siguruar dhe ruajtur informacionin personal qё na besohet. Pёrdorim njё shumёllojshmёri masash pёr tё na ndihmuar qё tё mbrojmё infomacionin personal nga aksesimi dhe pёrdorimi i pa autorizuar.

Coca‑Cola pёrdor masa mbrojtёse teknike, fizike dhe administrative qё synojnё tё mbrojnё informacionin personal qё pёrpunojmё. Masat tona mbrojtёse synojnё tё ofrojmë njё nivel tё sigurisё tё pёrshtatshёm ndaj rrezikut tё pёrpunimit tё informacionit tuaj personal dhe pёrfshijnё (sipas rastit) masa pёr tё siguruar konfidencialitetin, integritetin, disponueshmёrinё dhe qёndrueshmёrinё e vazhdueshme tё sistemeve tё pёrpunimit dhe njё procedurё pёr tё analizuar, vlerёsuar dhe pёrcaktuar rregullisht efektshmёrinё e masave teknike dhe organizative pёr garantimin e sigurisё sё pёrpunimit tё informacionit personal. Coca‑Cola nuk mundet, megjithatё, tё eliminojё plotёsisht rreziqet e sigurisё tё lidhur me pёrpunimin e informacionit personal.

Jeni pёrgjegjёs pёr ruajtjen e sigurisё sё kredencialeve tё llogarisё tuaj. Coca‑Cola do tё trajtojё aksesin tek Shёrbimet pёrmes kredencialeve tё llogarisё tuaj siç autorizohet nga ju.

Coca‑Cola mund tё pezullojё pёrdorimin tuaj tё tё gjithё ose njё pjese tё Shёrbimeve pa njoftim nёse dyshojmё ose zbulojmё ndonjё shkelje tё sigurisё. Nёse besoni se informaiconi qё i dhatё Coca‑Cola ose llogaria juaj nuk ёshtё mё e sigurtё, ju lutemi na njoftoni menjёherё tek privacy@coca-cola.com.

Nёse marrim dijeni pёr njё shkelje qё ndikon sigurinё e informacionit tuaj personal, do t’ju japim njё njoftim sic kёrkohet nga ligji nё fuqi. Kur lejohet nga ligji nё fuqi, Coca‑Cola do t’ua japё kёtё njoftim duke pёrdorur adresёn e email tё lidhur me llogarinё tuaj ose njё metodё tjetёr tё lejuar tё lidhur me llogarinё tuaj.

AKSESI I PA AUTORIZUAR TEK INFORMACIONI PERSONAL PËRMES SHËRBIMEVE – PËRFSHIRË MBLEDHJEN – ËSHTË I NDALUAR DHE MUND TË ÇOJË NË NDJEKJE PENALE.

8. PËR SA KOHË E MBAN COCA-COLA INFORMACIONIN PERSONAL?

E mbajmё informacion personal pёr njё pёrdorues pёrsa kohё qё llogaria e pёrdoruesit ёshtё aktive dhe pёrndryshe pёrsa kohё qё ёshtё e nevojshme pёr qёllimet e pёrshkruara mё lart. Gjithashtu mbajmё informacion personal pёrsa kohё qё ёshtё e nevojshme pёr tё vepruar nё pёrputhje me detyrimet ligjore, pёr tё zgjidhur mosmarrёveshje dhe pёr tё zbatuar marrёveshjet tona. 

Synojmё ta mbajmё informacionin tuaj personal tё saktё dhe tё pёrditёsuar. E mbajmё informacionin personal qё trajtojmё sipas kёsaj Politike tё Privatёsisё nё pёrputhje me politikёn tonё tё mbajtjes sё tё dhёnave.  Kur pёrcaktojmё periudhёn e mbajtjes, mbajmё parasysh kritere tё ndryshme, si lloji i produkteve dhe shёrbimeve tё kёrkuara nga ju ose qё ju janё dhёnё, natyra dhe kohёzgjatja e marrёdhёnies tonё me ju dhe periudhat e detyrueshme tё mbajtjes sipas ligjit nё fuqi. Nё fund tё periudhёs sё pёrshtatshme tё mbajtjes, ose do tё fshijmё ose do tё anonimizojmё informacionin personal ose, nёse nuk mund tё fshijmё ose tё anonimizojmё informacionin personal, atёherё e veçojmё dhe e ruajmё nё mёnyrё tё sigurtё informacionin personal derisa fshirja ose anonimizimi ёshtё i mundshёm.

Pasi anonimizojmё infomacionin personal, nuk ёshtё mё informacion personal. Pёrdorim tё dhёnat e anonimizuara sipas ligjit dhe kontratave nё fuqi.

9. ÇFARË ZGJIDHJESH JANË NË DISPOZICION PËR INFORMACIONIN PERSONAL?

Mund tё bёni zgjidhje lidhur me trajtimin nga Coca‑Cola tё informacionit tuaj personal. Mund tё ushtroni tё drejtat tuaja tё privatёsisё duke kontaktuar Coca‑Cola siç pёrshkruhet nё kёtё Seksion 9 ose duke pёrdorur mjete tё ndryshme nё dispozicion pёrmes shfletuesit tuaj ose qё Coca‑Cola vё nё dispozicion. Nё disa raste, aftёsia juaj pёr tё aksesuar ose kontrolluar informacionin tuaj personal ёshtё e kufizuar nga ligji nё fuqi.

Preferenca tё pajisjes celulare

Sisteme tё pёrdorimit tё celularёve dhe platforma tё aplikacioneve (p.sh. Google Play, App Store) kanё cilёsime tё lejeve pёr lloje specifike tё tё dhёnave dhe njoftimeve tё pajisjeve celulare, si pёr aksesin te kontaktet, shёrbimet e vendndodhjes gjeografike dhe njoftimet e dёrguara. Mund tё pёrdorni cilёsimet nё pajisjen tuaj celularё pёr tё dhёnё pёlqimin ose pёr tё refuzuar njёfarё informacioni tё mbledhur dhe/ose njoftimet e dёrguara. Disa Aplikacione gjithashtu mund tё kenё cilёsime qё ju lejojnё tё ndryshojni lejet dhe njoftimet e dёrguara. Pёr disa Aplikacione, ndryshimi i cilёsimeve mund tё shkaktojё qё disa aspekte tё Aplikacionit tё mos funksionojnё siç duhet.

Mund tё ndaloni mbledhjen e tё gjithё informacionit nga njё Aplikacion duke çinstaluar Aplikacionin. Nёse çinstaloni Aplikacionin, ju lutemi mbani parasysh gjithashtu tё kontrolloni cilёsimet e sistemit tuaj tё pёrdorimit pёr tё konfirmuar se identifikuesi unik dhe veprimtaria tjetёr e lidhur me pёrdorimin tuaj tё Aplikacionit ёshtё fshirё nga pajisja juaj celulare.

Dalja nga email dhe mesazhet me tekst tё Coca‑Cola

Pёr tё ndaluar marrjen e email nga Coca‑Cola, ju lutemi klikoni lidhjen “Çabonohuni” nё fund tё email. Pasi dilni, ende mund t’ju dёrgojmё komunikime jo promocionale, si fatura pёr blerje ose informacion administrativ rreth llogarisё tuaj.

Cilёsimet e llogarisё tuaj gjithashtu mund t’ju lejojnё tё ndryshoni preferencat tuaja tё njoftimeve, si njoftimet e dёrguara nga njё Aplikacion.

Pёr tё ndaluar marrjen e mesazheve promocionale me tekst (SMS ose MMS), ju lutemi dёrgoni njё mesazh pёrgjigjeje me tekst duke treguar se dёshironi tё ndaloni marrjen e mesazheve promocionale me tekst nga ne – si duke dёrguar me tekst fjalёn “Stop”. Gjithashtu mund tё njoftoni siç udhёzohet mё poshtё nё seksionin “Na Kontaktoni”. Ju lutemi specifikoni cilat lloje tё komunikacioneve nuk dёshironi tё merrni mё bashkё me numrin e telefonit, adresёn dhe/ose adresёn pёrkatёse tё email-it. Nёse dilni nga marrja e mesazheve lidhur me marketingun nga ne, ende mund t’ju dёrgojmё mesazhe administrative tё rёndёsishme, si email lidhur me llogaritё ose blerjet tuaja

NËSE NDODHENI NË NJË JURIDIKSION ME LIGJE TË PRIVATËSISË QË JU OFROJNË TË DREJTA TË PRIVATËSISË QË NUK PËRSHKRUHEN NË KËTË POLITIKË TË PRIVATËSISË, JU LUTEMI NA KONTAKTONI TE PRIVACY@COCA-COLA.COM. Respektojmё tё drejtat tuaja tё privatёsisё dhe do tё bёjmё atё qё mundemi pёr tё akomoduar kёrkesat tuaja.

10. SI E MBRON COCA-COLA PRIVATËSINË E FËMIJËVE?

Disa prej Shёrbimeve kanё kufizime tё moshёs, qё nёnkupton se mund tё bёjmё pyetje pёr tё verifikuar moshёn tuaj pёrpara sesa t’ju lejojmё t’i pёrdorni ato Shёrbime.

Nё pёrputhje me Politikёn e Marketingut tё Pёrgjegjshёm tonё, Coca‑Cola nuk bёn marketing direkt pёr produktet tona te fёmijёt nёn moshёn 13 vjeç. Nёse jeni në dijeni se njё fёmijё nёn moshёn 13 vjeç ose moshёn e caktuar sipas ligjit vendor na ka dhёnё informacion personal pa pёlqimin e prindit ose ndryshe nga sa lejohet sipas ligjit nё fuqi, ju lutemi kontaktoni Zyrёn tonё tё Privatёsisё te privacy@coca-cola.com. Pasi tё vihemi në dijeni, do tё ndёrmarrim hapa pёr tё hequr informacionin personal tё fёmijёs siç kёrkohet nga ligji nё fuqi.

 

11. A TRANSFERON COCA-COLA INFORMACION PERSONAL NË VENDE TË TJERA?

Coca‑Cola mund tё transferojё informacionin personal pёrtej kufijvё nё ndonjё nga vendet ku funksionojmё ne dhe furnitorёt e partnerёt tanё tё biznesit. Kёto vende tё tjera mund tё kenё ligje tё mbrojtjes sё tё dhёnave qё janё tё ndryshme (dhe, nё disa raste, mё pak mbrojtёse) nga ligjet ku banoni.

Nёse informacion juaj personal transferohet pёrtej kufijve nga ne ose pёr llogarinё tonё, pёrdorim masa mbrojtёse tё pёrshtatshme pёr tё mbrojtur informacionin tuaj personal nё pёrputhje me kёtё Politikё tё Privatёsisё dhe ligjin nё fuqi. Kёto masa mbrojtёse pёrfshijnё pranimin e dispozitave kontraktuale standarde ose kontrata model pёr transferimet e informacionit personal ndёrmjet filialeve tё Coca‑Cola dhe ndёrmjet furnitorёve e partnerёve tanё. Kur hyjnё nё fuqi, kёto kontrata kёrkojnё qё filialet, furnitorёt dhe partnerёt tanё tё mbrojnё informacionin personal nё pёrputhje me ligjet e privatёsisё nё fuqi.

Pёr tё kёrkuar informacion lidhur me dispozitat tona kontraktuale standarde ose masa mbrojtёse tё tjera pёr transferimet pёrtej kufirit tё informacionit personal, ju lutemi kontaktoni privacy@coca-cola.com.

12. KUR NDRYSHOHET KJO POLITIKË E PRIVATËSISË?

Mund ta pёrditёsojmё kёtё Politikё tё Privatёsisё herё pas herё duke reaguar ndaj zhvillimeve ndryshuese ligjore, teknike ose tё biznesit. Versioni mё aktual ёshtё gjithnjё nё dispozicion pёrmes Shёrbimeve.

Kur pёrditёsojmё kёtё Politikё tё Privatёsisё, do tё botojmё versionin e pёrditёsuar dhe do tё ndryshojmё Datёn e Hyrjes nё Fuqi mё lart. Gjithashtu do tё marrim masa tё pёrshtatshme pёr t’ju informuar pёrpara ndryshimeve tё konsiderueshme qё besojmё se ndikojnё tё drejtat tuaja tё privatёsisё, nё mёnyrё qё tё keni njё mundёsi pёr tё shqyrtuar Politikёn e Privatёsisё tё rishikuar pёrpara sesa tё hyjё nё fuqi. Nёse kёrkohet pёlqimi juaj nga ligje tё privatёsisё nё fuqi, do tё marrim pёlqimin tuaj pёr ndryshimet pёrpara sesa Politika e Privatёsiё e rishikuar tё zbatohet pёr ju. Ju lutemi shqyrtoni rregullisht kёtё Politikё tё Privatёsisё pёr tё siguruar se keni dijeni pёr versionin e pёrditёsuar.