MOMENTE TË MAGJISË SË VËRTETË

Tomorrowland Winter

 

E ardhmja duket e ndritur! Më shumë se 65 milionë njerëz shikuan në internet Tomorrowland Winter 2024, 170 mijë shijuan festivalin emblematik IRL në Alpet Franceze, por vetëm pak të përzgjedhur shijuan përvojën Tomorrowland VIP falë Coke Studio. Duke dëgjuar artistët më të mirë nga afër... duke kërcyer përpara Coke Studio Mountain Stage... seanca ekskluzive të DJ-ve në Coke Studio Creator Dome... gjithçka që duhej të bënin ishte të regjistroheshin. 

Mos e humbni mundësinë për t'u lidhur me artistët dhe muzikën tuaj të preferuar përmes Coke Studio. Pse të prisni të nesërmen kur mund të regjistroheni sot?