Kjo është Coke Studio

Dëshironi të shijoni një përvojë të re muzikore? Coke Studio ju sjell artistë të jashtëzakonshëm nga e gjithë bota, ju çon në prapaskenë dhe ju ofron momente të magjisë së vërtetë. Pra, mos e humbisni, regjistrohuni tani! 

Përvojat

NewJeans: intervistë me Coke Studio

Zbuloni më shumë për NewJeans, ndërsa u përgjigjen pyetjeve më të shpeshta në këtë intervistë që duhet parë patjetër me Coke Studio.

Coke Studio: drejtpërdrejt me NewJeans

Shikoni NewJeans teksa interpretojnë këngën e tyre më të fundit hit nga shfaqja e Coke Studio në Tokio

placeholder text - adjust locally

MOMENTE TË MAGJISË SË VËRTETË

Pikat kryesore të Tomorrowland Winter

Hidhuni një sy përvojave ekskluzive të fansave nga Tomorrowland Winter 2024.

placeholder text - adjust locally

Lista e Coke Studio

Vazhdoni të prisni njoftime dhe përditësime emocionuese, ndërsa zbulohen këngë dhe përvoja të reja, si dhe shumë më tepër për sezonin 2024 të Coke Studio.

Karol G

placeholder text - adjust locally

Peggy Gou

placeholder text - adjust locally

Vjen së shpejti

placeholder text - adjust locally