COKE STUDIO 2024

PËRVOJAT

placeholder text - adjust locally

COKE STUDIO 2024

EXPERIENCES

Përvojat aktive

Përjetoni të jashtëzakonshmen! Lidhuni me artistët e mrekullueshëm të Coke Studio në mënyra të reja dhe inovative... do të jetë si muzikë për veshët tuaj!

NewJeans: intervistë me Coke Studio

Zbuloni më shumë për NewJeans, ndërsa u përgjigjen pyetjeve më të shpeshta në këtë intervistë që duhet parë patjetër me Coke Studio.

placeholder text - adjust locally

Coke Studio: drejtpërdrejt me NewJeans

Shikoni NewJeans teksa interpretojnë këngën e tyre më të fundit hit nga shfaqja e Coke Studio në Tokio.

placeholder text - adjust locally