COKE STUDIO 2024

NewJeans

placeholder text - adjust locally

Ka mbërritur NewJeans!

NewJeans përbëhet nga 5 anëtarë: MINJI, HANNI, DANIELLE, HAERIN dhe HYEIN. Që prej daljes së albumit të tyre debutues sensacional në vitin 2022, grupi e pushtoi vrullshëm tregun global të muzikës. Me daljen e çdo kënge të re, NewJeans do të jetë gjithmonë tendencë në listën tuaj të këngëve.

Dëshironi të jeni i përditësuar me NewJeans dhe pjesën e mbetur të sezonit të Coke Studio 2024? 

Ndiqni sesionin e Coke Studio

Përvojat

Intervista e NewJeans me Coke Studio

Zbuloni më shumë rreth NewJeans teksa i përgjigjen pyetjeve më të zakonshme në këtë intervistë me Coke Studio që nuk duhet humbur. 

placeholder text - adjust locally

Coke Studio: drejtpërdrejt me NewJeans

Shikoni NewJeans teksa interpretojnë këngën e tyre më të fundit hit nga shfaqja e Coke Studio në Tokio

placeholder text - adjust locally

Dëgjoni listën e këngëve

MOMENTE TË MAGJISË SË VËRTETË

Pikat kryesore për Tomorrowland Winter

Ndiqni përvojat ekskluzive të fansave nga Tomorrowland Winter 2024.

placeholder text - adjust locally