COKE STUDIO 2024

Karol G

placeholder text - adjust locally

Karol G ka mbërritur në Coke Studio

Superylli botëror, Karol G, ka arritur sukses të pabesueshëm, duke fituar një çmim Grammy, pesë çmime Latin Grammy dhe katër çmime Billboard, duke përfshirë çmimin "Gruaja e vitit", e para femër spanjishtfolëse që fiton një çmim kaq prestigjioz. 

 

Me katër albume të vlerësuara me çmime, hitet e mëdha si "Tusa", "Provenza", "Bichota", "TQG" dhe "QLONA", adhuruesit presin me padurim se çfarë ka rezervuar ajo për vitin 2024. Qëndroni të përditësuar me Coke Studio për lëvizjet e ardhshme emocionuese të Karol G…

Shikoni sesionin e Coke Studio

Dëgjoni listën e këngëve

MOMENTE TË MAGJISË SË VËRTETË

Njihuni me artistët e Coke Studio 2024

Janë prezantuar përzgjedhjet e Coke Studio për vitin 2024! Zbuloni artistët e rinj që po fitojnë famë, të cilët janë zgjedhur të shfaqen këtë sezon.

placeholder text - adjust locally