Сподели ја празничната магија

Биди духот на празничната среќа

The World Needs More Santas

Во секој од нас има дел од Дедо Мраз. Сега е време да го прифатиме и да шириме среќа за празниците. Дознај како можеш да покажеш добрина кон оние на кои им е потребна, да се радуваш и да ја подготвиш твојата празнична гозба.  

Нека те обземе празничниот дух

Каков тип на Дедо Мраз си ти? 

Откриј го Дедо Мразот во себе 

Едноставно е. На светот му требаат повеќе Дедо Мразовци. А ти можеш да помогнеш. Одговори на прашањата од нашиот квиз, откриј каков Дедо Мраз си, а ние ќе донираме за Црвен крст. Да го шириме духот на Дедо Мраз!  

Нароси малку празнична магија

Најмалите дела на добрина значат многу

Зошто да не додадеш малку од магијата на Дедо Мраз во твојот живот? Одговори ги прашањата од нашиот квиз за Дедо Мраз, а ние ќе донираме за Црвен крст во твое име. Затоа што и малку од духот на Дедо Мраз значи многу.  

Comite Geneve International logo

Превземи ја Coca‑Cola апликацијата!

Уживај во нашите освежителни пијалоци, собирај посебни поени во апликацијата, играј игри и освојувај награди.

Available on the App Store
Get it on Google Play