Fanta Ride n Sip

Fanta ти носи нов, неодолив вкус.

Пристигна освежувањето кое не сакаш да го пропуштиш. Пробај веднаш!

Fanta dva ukusa

Препушти се на меурчињата!

Вклучи се во авантура и дозволи секоја голтка да те однесе на ролеркостер на вкусови! Новиот, неодолив вкус на Fanta портокал е тука да ги разбуди сите твои сетила и да внесе забава во секој ден!