На светот му требаат повеќе Дедо Мразовци

Ти го носиме духот на Дедо Мраз со нашиот легендарен Coca‑Cola Караван. Зошто да не ги донесеш твоите најблиски и да го пронајдеш Дедо Мразот во себе? Посети нè за магична вечер полна со смеа, забавни активности и бесплатна Coca‑Cola. 

Најди го најблискиот караван

Скопје - Vero Jumbo Mall

15. и 16.12.2023

Караванот на Coca‑Cola ќе можеш да го посетиш помеѓу 10:00 до 22:00 часот

Битола - Офицерски дом

20. и 21.12.2023

Караванот на Coca‑Cola ќе можеш да го посетиш помеѓу 10:00 до 22:00 часот

Струмица - Гоце Делчев плоштад

29. и 30.12.2023

Караванот на Coca‑Cola ќе можеш да го посетиш помеѓу 10:00 до 22:00 часот

Охрид - Охридски плоштад

25 и 26.12.2023

Караванот на Coca‑Cola ќе можеш да го посетиш помеѓу 10:00 до 22:00 часот

Следи ги новостите

Подготви се за блескави светла, празничен дух и магични доживувања. Наскоро, гласно ќе одекнуваат ѕвоната низ целата земја додека нашиот легендарен Coca‑Cola Караван шири радост каде и да оди.

Нека те обземе празничниот дух

Откриј го Дедо Мразот во себе