Лого на Coca-Cola Zero
Best Coke Ever

Take a taste

Го отвораш фрижидерот, бараш освежување и одеднаш забележуваш дека твојата Coca‑Cola Zero ја нема!

Семејството, колегите, друштвото кое те посетува... Зошто секогаш го земаат твоето омилено освежување, иако е добро сокриено?

Да земеш туѓа Coca‑Cola Zero Sugar без да прашаш е ужасно, но од друга страна... Што ако навистина е најдобрата Coca‑Cola досега? Ахх, сега ја посакуваш уште повеќе!

Не заминувај. #ПробајСега затоа што имаш можност.