Производи

ЦРН ЧАЈ + ПРАСКА + ХИБИСКУС

Црн Чај + Праска + Хибискус

Хранливи факти
U: 100ml %*
Енергетска вредност 80kJ / 19kcal 2%
Масти 0g 0%
Од тоа заситени масни киселини 0g 0%
Јаглехидрати 4.5g 4%
Од тоа шеќери 4.5g 13%
Протеини 0g 0%
Сол 0.02g 1%

Црн Чај+ Лимон + Лимонска Трева

Хранливи факти
U: 100ml %*
Енергетска вредност 80kJ / 19kcal 2%
Масти 0g 0%
Од тоа заситени масни киселини 0g 0%
Јаглехидрати 4.4g 4%
Од тоа шеќери 4.4g 12%
Протеини 0g 0%
Сол 0.03g 1 %
ЦРН ЧАЈ+ ЛИМОН + ЛИМОНСКА ТРЕВА
ЦРН ЧАЈ+ ЦРЕША + БОЗЕЛ

Црн Чај+ Цреша + Бозел

Хранливи факти
U: 100ml %*
Енергетска вредност 78kJ / 18kcal 2%
Масти 0g 0%
Од тоа заситени масни киселини 0g 0%
Јаглехидрати 4.3g 4%
Од тоа шеќери 4.3g 12%
Протеини 0g 0%
Сол 0.04g 2%

Црн Чај+ Шумско овошје

Хранливи факти
U: 100ml %*
Енергетска вредност 84 kJ / 20 kcal
Масти 0g 0%
Од тоа заситени масни киселини 0g 0%
Јаглехидрати 4.4g 4%
Од тоа шеќери 4.4g 13%
Протеини 0g 0%
Сол 0.05g
Црн Чај+ Шумско овошје

Време за релаксација и хармонија

Fuzetea претставува фузија од чај, овошје и билки со неверојатен вкус.

Направен од природни состојки, Fuzetea е ниско калоричен пијалак и е вистински избор за сите консументи кои бараат здраво освежување и оние кои сакаат подолго да уживаат и да се опуштат во времето посветено на себе, време за релаксација и хармонија.

Тумбнел на YouTube кампањи за "Fuze Tea"