МОМЕНТИ REAL MAGIC

Запознај се со суперѕвездите на Coke Studio 2024

placeholdre text - adjust locally

 

Coke Studio најави дека се враќа во 2024 година за сезона на возбудливи и ексклузивни искуства со спектакуларни изведувачи. 

Како за совршен почеток, ја имаме сензационалната К-поп женска група NewJeans. Рефлекторите ги дели и светската суперѕвезда и „Жена на годината“ според „Билборд“, Karol G. Со нив е и извонредниот ди-џеј, пејач, текстописец и продуцент Peggy Gou.