Ова е Coke Studio

Сакаш да искусиш ново музичко искуство? Coke Studio ти носи нови неверојатни изведувачи од цел свет, те носи зад сцената и ти нуди моменти на вистинска магија. Не пропуштај, регистрирај се сега! 

Освежи си го екранот со позадина од Peggy Gou

На телефонскиот екран му треба еден ремикс. Ова е одличен подарок за да се види дека си голем обожавател на Peggy Gou. Преземи ја позадината со Peggy Gou кликнувајќи на линкот.  

placeholder text - adjust locally

Стилизирај си го екранот со позадина од Karol G

Ова е подарок што не се пропушта и ќе покаже дека си најголем фан на Karol G!

placeholder text - adjust locally

Искуства

МОМЕНТИ НА REAL MAGIC

Запознај ги артистите на Coke Studio 2024

Откриени се артистите на Coke Studio 2024! Откриј ги неверојатните артисти што ќе се појават сезонава.

placeholder text - adjust locally

Листа на Coke Studio 

Продолжи да дознаваш возбудливи вести и новини за нови песни, искуства и многу повеќе за сезоната 2024 на Coke Studio.

Peggy Gou

placeholder text - adjust locally

Наскоро

placeholder text - adjust locally