COKE STUDIO 2024

NewJeans

placeholder text - adjust locally

NewJeans се тука!

NewJeans ја сочинуваат пет членки: МИНЅИ, ХАНИ, ДАНИЕЛ, ХЕРИН И ХЕИН. Од објавувањето на хит деби албумот во 2022 г., групата направи бум на светската музичка сцена.  Со секоја нова песна, NewJeans секогаш ќе бидат хит на нашата музичка листа.

Сакаш да бидеш во тек со NewJeans и сè останато во Coke Studio 2024 оваа сезона? 

Гледај Coke Studio

Искуства

Интервју со NewJeans во Coke Studio

Дознај повеќе за NewJeans од одговорите на популарните прашања во ова интервју што не се пропушта со Coke Studio. 

placeholder text - adjust locally

Coke Studio: Во живо NewJeans

Гледај ги NewJeans во живо со најновиот хит на настанот на Coke Studio во Токио.

placeholder text - adjust locally

Слушај ја музичката листа

МОМЕНТИ НА REAL MAGIC

Препораки од Tomorrowland Winter

Дознај за ексклузивните искуства на обожавателите од Tomorrowland Winter 2024.

placeholder text - adjust locally