МОМЕНТИ НА REAL MAGIC

Tomorrowland Winter

 

Те чека светла иднина! Повеќе од 65 милиони луѓе го гледаа Tomorrowland Winter 2024 онлајн, 170 илјади уживаа во легендарниот фестивал „IRL“ на француските Алпи, но само малкумина избрани го доживеаја искуството на Tomorrowland VIP благодарение на Coke Studio. Слушаа и гледаа врвни шоуа одблиску... играа пред Планинската сцена на Coke Studio... ексклузивни диџејски сесии во Балонот на креаторите во Coke Studio... требаше само да се регистрираат. 

Не пропуштај ја можноста да се поврзеш со омилените изведувачи и музика преку Coke Studio - зошто да чекаш до утре кога можеш да се регистрираш денес?